Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Φτώχεια καταραμένη» στο πριγκιπάτο της Μυκόνου

Σαμπάνιες αξίας 60.000 €, πανάκριβο μενού, επιχειρηματίες με καλλονές και εμφάνιση-έκπληξη του Ντι Κάπριο στη συναυλία του Ρέμου

Σαμπάνιες αξίας 60.000 €, πανάκριβο μενού, επιχειρηματίες με καλλονές και εμφάνιση-έκπληξη του Ντι Κάπριο στη συναυλία του Ρέμου

8918 2872016«Fuck Ibiza, only Mykonos» φώναξε ο Αντώνης Ρέμος βγαίνοντας επί σκηνής, προχθές το βράδυ, στη «χρυσή» φιέστα του Nammos, στην παραλία Ψαρού. Διότι «αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει», όπως λέει και ο σοφός λαός μας.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Πόσο μάλλον όταν ανάμεσα στο κοινό βρίσκεται κι ένας βραβευμένος με Οσκαρ Χολιγουντιανός αστέρας, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Ο δημοφιλής Ελληνας καλλιτέχνης ήταν για έβδομη συνεχή χρονιά ο πρωταγωνιστής του φημισμένου μυκονιάτικου πάρτι, το οποίο απασχολεί κάθε φορά τα media λόγω της χλιδής και της υπερβολής, που αγγίζουν τα όρια της πρόκλησης.

Στο πλευρό του εμφανίστηκαν φέτος οι Gipsy Kings, οι οποίοι άνοιξαν το πρόγραμμα της λαμπερής βραδιάς λίγη ώρα πριν οι δείκτες του ρολογιού δείξουν μία μετά τα μεσάνυχτα, τραγουδώντας, μεταξύ άλλων, τις διαχρονικές επιτυχίες τους «Bamboleo», «Volare» και «Djobi Djoba». Ο Ρέμος τούς καλωσόρισε από μικροφώνου στο «σπίτι» του, όπως είπε χαρακτηριστικά, και λίγο αργότερα τραγούδησε μαζί τους το «My Way» του Φρανκ Σινάτρα.

5 29

Το «πριγκιπάτο του Αιγαίου», όπως αποκαλούν συχνά τη Μύκονο, δεν γνωρίζει από οικονομική κρίση. Απόδειξη; Το παραλιακό club restaurant στην Ψαρού γέμισε σχεδόν ασφυκτικά, παρά το γεγονός ότι το menu κατ’ άτομο στα πρώτα τραπέζια στοίχιζε 1.000 ευρώ και στα πιο πίσω 500. Αμερικανοί, Αραβες και Λιβανέζοι επιχειρηματίες είχαν κατακλύσει τα καλύτερα σημεία, έχοντας στο πλευρό τους καλλίγραμμες καλλονές, οι οποίες λικνίζονταν στον ρυθμό της μουσικής. Φυσικά, η σαμπάνια έρρεε σε αφθονία από τα δεκαπεντάλιτρα μπουκάλια κόστους 15.000 ευρώ, το ίδιο και η πανάκριβη βότκα.

6 21

Εμφάνιση

Το «παρών» έδωσαν τούτη τη χρονιά και αρκετοί Ελληνες, μεταξύ των οποίων ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Χάρης Σιανίδης, η Εμυ Λιβανίου με τα παιδιά της, η Υβόννη Μπόσνιακ και η Ειρήνη Παπαδοπούλου με τον σύντροφό της, επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη. Η σόλο εμφάνιση του Ρέμου στο πλωτό stage έγινε στις 02.30, με τον κόσμο να τον αποθεώνει.

11 kostas piladakis 2872016

Ο ίδιος, αρκετά πιο ευτραφής από πέρυσι, έκανε αρχικά το προκλητικό σχόλιο για την Ιμπιζα κι έπειτα παρότρυνε το κοινό στα αγγλικά να σηκώσει ψηλά τα χέρια, ακολουθώντας τον ρυθμό των τραγουδιών του. Την ώρα έναρξης της εμφάνισης του καλλιτέχνη, δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό, κάνοντας τη νύχτα μέρα στη μυκονιάτικη παραλία Ψαρού. Το γλέντι συνεχίστηκε για πολλές ώρες, με τον Ρέμο να μένει πάνω στη σκηνή ως την αυγή.

Ο Ντι Κάπριο στην ουρά για να πληρώσει

dfdfs

Με φουσκωτό προσέγγισε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο την παραλία Ψαρού για να παραβρεθεί στη φιέστα του Nammos. Εχοντας μαζί του την εντυπωσιακή σύντροφό του Νίνα Αγκντάλ, τέσσερις φίλους, μια «στρατιά» από μοντέλα και 10 σωματοφύλακες, ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος έφτασε στο μαγαζί μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, απέφυγε τα μπροστινά τραπέζια και προτίμησε το πίσω μέρος του μαγαζιού σε μια προσπάθεια να μην τραβήξει την προσοχή. Δεν τα κατάφερε, όμως.

Παρά το γεγονός ότι φορούσε μια τραγιάσκα-καμουφλάζ, ο κόσμος τον αναγνώρισε. Το νέο διαδόθηκε γρήγορα και κάποια στιγμή όλα τα μάτια στο Nammos είχαν στραφεί προς το μέρος του, σχολιάζοντας την παρουσία του εκεί και αδιαφορώντας για τα τεκταινόμενα πάνω στη σκηνή. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Λίο κάπνιζε αρειμανίως το ηλεκτρονικό τσιγάρο του, ενώ κατά διαστήματα λικνιζόταν κιόλας στον ρυθμό της μουσικής μαζί με τη σύντροφό του. Εκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι ο σταρ πλήρωσε μόνος του τον λογαριασμό. Μάλιστα, περίμενε κιόλας στην ουρά για λίγα λεπτά μέχρι να δώσει την πιστωτική κάρτα του. Ο ίδιος αποχώρησε από το Nammos στις 03.30, πάλι με το φουσκωτό.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...