Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

«Κάστρο στον ουρανό» με super θέα και 67.000 ευρώ τη βραδιά!

Η Terrace Suite του «The Mark Hotel» διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, έξι μπάνια, δικό της roof garden 230 τ.μ., και τραπεζαρία για δείπνο 24 ατόμων

qewytweg 2 0Μία εβδομάδα διακοπών στους πολυτελείς χώρους της κοστίζει περίπου όσο και η αγορά μιας υπερπολυτελούς έπαυλης. Επομένως, δεν είναι τυχαίο ότι οι πελάτες της Terrace Suite, που με 67.000 ευρώ τιμή διανυκτέρευσης θεωρείται αυτή τη στιγμή η ακριβότερη στον κόσμο, είναι λίγοι, εκλεκτοί και VIPs.

ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Με θέα στο Σέντραλ Παρκ, η σουίτα των 1.115 τ.μ., που καλύπτει τους δύο τελευταίους ορόφους του «The Mark Hotel» (στο Απερ Ιστ Σάιντ του Μανχάταν), διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, έξι μπάνια, το δικό της roof garden 230 τ.μ., παρατηρητήριο, βιβλιοθήκη και δύο μπαρ.

Γνωστή και ως «κάστρο στον ουρανό», η πολυτελής σουίτα μοιάζει περισσότερο με πολυτελή κατοικία παρά με σουίτα ξενοδοχείου.

Η Terrace Suite σχεδιάστηκε εξολοκλήρου από τον διάσημο Γάλλο διακοσμητή εσωτερικών χώρων Ζακ Γκραντζ ώστε να προσφέρει κάθε είδους άνεση και πολυτέλεια. Σ’ αυτό το πλαίσιο, διαθέτει το δικό της ιδιωτικό ασανσέρ και ένα σαλόνι που μπορεί να μεταμορφωθεί σε αίθουσα χορού, με ταβάνια που αγγίζουν τα οχτώ μέτρα σε ύψος και εντυπωσιακό πιάνο. Στα τέσσερα τζάκια της οι ένοικοί της μπορούν να χαλαρώσουν τις κρύες χειμωνιάτικες νύχτες και στα δύο μπαρ της να ετοιμάσουν το ποτό της επιλογής τους.

Στο master υπνοδωμάτιο, όπου βρίσκεται το ένα από τα τέσσερα τζάκια και ένα μίνι καθιστικό, υπάρχουν χωριστά δωμάτια- γκαρνταρόμπες και μπάνια, για εκείνη και για εκείνον, με θερμαινόμενες πετσετοκρεμάστρες, δάπεδα και μπανιέρες υπερχείλισης.

Αν και οι πλούσιοι πελάτες δύσκολα θα μαγειρέψουν μόνοι τους τα γεύματά τους, η Terrace Suite διαθέτει μια υπερσύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, που θα ζήλευε και ο καλύτερος σεφ. Σχεδιάστηκε από τον Πιέρο Λισόνι και διαθέτει, μεταξύ άλλων, νησίδα και επαγγελματικές οικιακές συσκευές Gaggenau και Miele.

Η τραπεζαρία μπορεί να φιλοξενήσει δείπνο 24 ατόμων, οι οποίοι ωστόσο μπορούν να προτιμήσουν εναλλακτικά να δειπνήσουν κάτω από τα αστέρια, με θέα που κόβει την ανάσα, τους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης, από το εντυπωσιακό roof garden της.

Και σαν να μην ήταν υπεραρκετά όλα αυτά, οι πελάτες της σουίτας μπορούν να έχουν πρόσβαση όλο το 24ωρο στο πολυτελές πολυκατάστημα της Νέας Υόρκης Bergdorf Goodman, αφού μπορεί να τους έρθει ανά πάσα στιγμή όρεξη για ένα ζευγάρι Manolo Blahnik.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες: 

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...