Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΖΥΓΟΣ: Μην παρασύρεστε από τη δυναμική συμπεριφορά και διάθεσή σας, αλλά βάλτε και λίγο «φρένο». Εχετε κι εσείς δικαίωμα να χαλαρώνετε και να κάνετε ακόμα και λάθη.

ΚΡΙΟΣ: Παρά το ασυμβίβαστο του χαρακτήρα σας, αυτόν τον μήνα θα έχετε αρκετό χρόνο που θα σας αφήνει περιθώρια για διεκδικήσεις και διαπραγματεύσεις. Τολμήστε και δεν θα χάσετε. Μια ουσιαστική συζήτηση θα δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ανασάνει, βγαίνοντας οριστικά από μια κατάσταση που σας ενοχλεί. Εξάλλου, μόνοι σας δημιουργήσατε και προκαλέσατε τα αδιέξοδα, με τη συμπεριφορά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διπλωματία θα σας ανοίξει νέους δρόμους και θα σας δώσει ιδιαίτερη ευεξία στην προσπάθειά σας να πετύχετε κάτι που δεν μπορείτε με αξιοκρατικό τρόπο. Πριν πάρετε αποφάσεις για κάποιο πρόβλημα που σας απασχολεί, εντοπίστε από πού ξεκινά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καθίστε και αναρωτηθείτε πόσες φορές έχετε αλλάξει γνώμη τον τελευταίο καιρό. Ανοίξτε την καρδιά σας και γίνετε πιο εκδηλωτικοί, γιατί ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να αντιληφθείτε το μέγεθος της μοναξιάς σας.

ΛΕΩΝ: Βάλτε κάποια ιεραρχία στον τρόπο που προσπαθείτε να διευθετήσετε ορισμένα θέματα, για να αντιμετωπίσετε καλύτερα τις απρόβλεπτες καταστάσεις που τόσο φοβάστε. Δεν χρειάζεται να το παρακάνετε με παράλογες απαιτήσεις και εγωισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ψάξτε να βρείτε πιο ουσιαστικούς τρόπους για να εκφράσετε το ενδιαφέρον και την αγάπη σας σε φίλους ή στον σύντροφό σας, και αυτό θα δώσει άλλη τροπή τις σχέσεις σας. Ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν πρόσωπα της οικογένειάς σας, χωρίς να γίνεστε παρεμβατικοί.

ΖΥΓΟΣ: Μην παρασύρεστε από τη δυναμική συμπεριφορά και διάθεσή σας, αλλά βάλτε και λίγο «φρένο». Εχετε κι εσείς δικαίωμα να χαλαρώνετε και να κάνετε ακόμα και λάθη. Διαχωρίστε τη δουλειά από το σπίτι και μη μεταφέρετε προβλήματα του ενός χώρου στον άλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντιδράστε και αντισταθείτε απέναντι στην κοινωνική κριτική. Εχετε κάθε λόγο να επαναστατείτε για κάτι που δεν αρμόζει στα μέτρα σας, ούτε συμβαδίζει με τις αξίες σας. Χαλαρώστε έστω και για λίγο με κάτι που σας ευχαριστεί και μην είστε υπερδραστήριοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ανακατατάξεις στη ζωή σάς κάνουν να νιώθετε εγκλωβισμένοι και να μην μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες αλήθειες. Συντονιστείτε με τις αλλαγές, παίρνοντας μόνο τα θετικά μηνύματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκαθαρίστε αυτόν τον μήνα υποχρεώσεις και ευθύνες που ποτέ δεν διευθετήσατε, λόγω του φόβου σας ότι θα ανατραπούν κάποιες λεπτές ισορροπίες, γιατί έτσι θα είναι καλύτερα. Οι πολλές συζητήσεις, ειδικά όταν δεν έχουν υγιή βάση, δεν οδηγούν πουθενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, εγκαταλείποντας προγραμματισμούς και μεθοδεύσεις, ώστε να αφήσετε τον αυθορμητισμό σας να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση όπου βρίσκεστε.

ΙΧΘΥΣ: Οσο απαραίτητες είναι οι σωστές κινήσεις, άλλο τόσο απαραίτητη είναι και η αισιοδοξία. Προσαρμοστείτε στους καινούργιους ρυθμούς, σύμφωνα με τις νέες απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...