Σάββατο, 26 Ιουλίου, 2025

Γιώργος Λάνθιμος: Υποψήφιος για Χρυσό Λέοντα στο 82ο Φεστιβάλ της Βενετίας

Το «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου, στο οποίο ο διεθνούς...

Έπαιρνε επιχορηγήσεις για θερμοκήπια με χασισόδεντρα

Τέλος στη δράση ενός 46χρονου αγρότη, ο οποίος πλούτιζε όχι με επιχορηγήσεις, αλλά καλλιεργώντας στα θερμοκήπιά του δενδρύλλια κάνναβης,

Έλενα Παναγιωτίδου: Μας παρασύρει με το νέο της τραγούδι «Θάλασσα και αεράκι»

Αφού πρόλαβε να γίνει viral στο Tiktok το νέο τραγούδι της Έλενας Παναγιωτίδου  κυκλοφόρησε κι επίσημα και είναι έτοιμο να μας ταξιδέψει.

«Κάτοικος» Φαλήρου ο Πάτρας

Το έλα να δεις... γίνεται αυτή την περίοδο στη...

Καύσωνας στο ΟΑΚΑ!

Πάνω από 10.000 εισιτήρια της ρεβάνς ΑΕΚ – Σεντ Ετιέν έφυγαν σε μια μέρα

Πάνω από 10.000 εισιτήρια της ρεβάνς ΑΕΚ – Σεντ Ετιέν έφυγαν σε μια μέρα

Ρεπορτάζ
Γιώργος Σηφάκης

Το 200ό ματς στην πλούσια και δοξασμένη ευρωπαϊκή ιστορία της ΑΕΚ είναι αυτό την Πέμπτη με τη Σεντ Ετιέν (9 μ.μ.) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και ο κόσμος της «Ενωσης» ζει και αναπνέει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Είναι τόσο απίστευτη η δίψα του κόσμου της ΑΕΚ να δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ, στον επαναληπτικό με τη Σεντ Ετιέν, ώστε από χθες το πρωί σχημάτισε ουρές για ένα εισιτήριο.

Αφενός για να βρίσκεται ξανά εκεί, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της Ευρώπης έπειτα από 4,5 χρόνια, αφετέρου για να σπρώξει την ομάδα στη νίκη-πρόκριση. Μέχρι χθες είχαν πουληθεί 4.500 εισιτήρια, μέσω της ηλεκτρονικής πώλησης, ενώ βάσει της εικόνας που υπήρχε από τα εκδοτήρια η ημέρα θα έκλεινε σε κάτι παραπάνω από τις 10.000 εισιτήρια. Και όλα αυτά ενώ βρισκόμαστε ακόμα στην Τρίτη και, φυσικά, χωρίς να υπολογίζονται τα διαρκείας. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ περιμένουν πάνω από 30.000 κόσμο και, αν δεν ήταν Αύγουστος, ίσως αυτός ο αριθμός να ήταν πολύ μεγαλύτερος. Οι ενωσίτες δείχνουν διατεθειμένοι να αφήσουν στην άκρη τις διακοπές τους και να έρθουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας προκειμένου να παραστούν στην κρίσιμη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Σεντ Ετιέν.

Αλμέιδα και Πατίτο

Στο μεταξύ, όπως όλα δείχνουν, οι Αλμέιδα και Πατίτο Ροντρίγκες, αν και δεν θα είναι έτοιμοι στο 100%, πιθανότατα θα μπουν στην αποστολή του αγώνα με τους Γάλλους την Πέμπτη. Ο Πορτογάλος πρέπει να χάσει κιλά, ενώ ο Πατίτο είναι εντάξει από βάρος, αλλά θέλει ακόμη δουλειά στην αντοχή. Με τα έως τώρα δεδομένα οι παίκτες θα μείνουν στον πάγκο και θα μπουν στον αγώνα αν είναι τέτοια η εξέλιξη του ματς που η ΑΕΚ θα χρειάζεται γκολ.

Οσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Τιμούρ Κετσπάγια επιθυμεί την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ήδη υπάρχει ένα δυνατό όνομα σε αυτή τη λίστα. Η ΑΕΚ κρατά κρυφό το όνομά του, αλλά οι επαφές βρίσκονται σε καλό δρόμο. Πάντα… παίζει και το όνομα του Φιλίπ Σεντερός, με τον Μπαρτέ να είναι τρίτη επιλογή.

«Τρέλα» στην Τούμπα και sold out με ΑΓΙΑΞ

Τρέλα στην Τούμπα για τον αγώνα ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τον Αγιαξ! Μέσα σε έξι ώρες και κάτω από τον καυτό ήλιο, τα εισιτήρια για τον αυριανό επαναληπτικό αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ εξαντλήθηκαν, με τον κόσμο να συρρέει από τις 7 το πρωί στην Τούμπα, προκειμένου να προμηθευτεί ένα «μαγικό χαρτάκι». Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα ότι δεν έμεινε ούτε ένα εισιτήριο!

Είναι χαρακτηριστικό ότι μαζί με τον κόσμο που σχημάτισε ουρές και περίμενε μέσα στο λιοπύρι (η θερμοκρασία έφτασε τους 38 βαθμούς υπό σκιά) βρέθηκαν και αρκετοί ποδοσφαιριστές (Βαρέλα, Κάνιας, Σάχοφ, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο) απολαμβάνοντας την εικόνα, ενώ κάποια στιγμή κατέβηκε στο… πεζοδρόμιο και ο Ιβάν Σαββίδης, και έγινε «ένα» με τους οπαδούς. Μάλιστα, κάποια στιγμή δεν αρνήθηκε να βγει και… φωτογραφίες, όταν φίλαθλοι του το ζήτησαν!

Από τους παίκτες που δείχνουν «φτιαγμένοι» με τον κόσμο και την αναμονή της «καυτής» Τούμπας είναι ο Τζαλμά. Ο Αγκολέζος μεσοεπιθετικός περιμένει πώς και πώς τη ρεβάνς με τον Αγιαξ και δεν βλέπει την ώρα να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι στην κατάμεστη Τούμπα.
Ο Βλάνταν Ιβιτς προσπαθεί να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του, τονίζοντας συνέχεια: «Πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί. Η ρεβάνς θα είναι πιο δύσκολη απ’ ό,τι το ματς στην Ολλανδία». Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα δώσει σήμερα στις 15.30 συνέντευξη Τύπου, ενώ ο Αγιαξ, που αναμένεται στη Θεσσαλονίκη χωρίς τον Γερμανό εξτρέμ Αμίν Γιουνές, θα προπονηθεί στις 19.00 στην Τούμπα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χώρισε η Μελίνα Νικολαϊδη – Τα μάζεψε κι έφυγε από το σπίτι του Φιντιρίκου

Μπορεί η Μελίνα Νικολαΐδη να ετοίμασε σε συνεργασία με...

Απαστράπτουσα η Τίνα Μεσσαροπούλου στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου επέστρεψε για λίγο από την Πάρο...

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Εχω κάνει σεξ με celebrities και των δύο φύλων»

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έκανε coming out ως bisexual μέσω...

Κλαούντιο Κολντεμπέλα: Το διαζύγιο με τη Χριστίνα Παππά και η τωρινή εντυπωσιακή σύζυγός του

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα υπήρξε πέρα από σπουδαίος μπασκετμπολίστας, σύζυγος της Χριστίνας Παππά για χρόνια.

Σπάνια εμφάνιση της Ναταλίας Λιονάκη – Η μοναχή Φεβρωνία στα εγκόσμια

Ταξίδι - αστραπή στην Κρήτη έκανε η μοναχή Φεβρωνία, που εθεάθη πριν από λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Γνωστός τραγουδιστής χώρισε με ηθοποιό και τρεις μήνες μετά περιμένει παιδί από τη νέα του σύντροφο

Ο έρωτας με έρωτα περνάει αλλά ο τραγουδιστής βάλθηκε να τα κάνει όλα μαζί!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ένα παλάτι 4.000.000 ευρώ χωρίς λάμψη

Μπορεί για την Ελλάδα η σημερινή μέρα να είναι...
spot_img
spot_img