Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Της τρελής στο «Κάτω Παρτάλι»!

Στα δικαστήρια οι ηθοποιοί της σειράς του Mega για τα ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της εταιρίας παραγωγής

4fsdartgf 3Ενα ολόκληρο «χωριό», συγκεκριμένα το «Κάτω Παρτάλι», βρέθηκε χθες στην Ευελπίδων. Οι ηθοποιοί της δημοφιλούς σειράς του Mega, ωστόσο, δεν εμφανίστηκαν στα δικαστήρια για τα γυρίσματα ακόμη ενός επεισοδίου της μαύρης κωμωδίας, αλλά διεκδικώντας τα δεδουλευμένα που τους οφείλονται ακόμη, έναν χρόνο μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του σίριαλ που «χτυπούσε» 50άρια στην τηλεθέαση!

ΑΠΟ ΤΗ 
ΣΟΦΙΑ ΣΠΙΓΓΟΥ 

Η συνέχεια της τηλεοπτικής παραγωγής που έμεινε χωρίς φινάλε γράφεται πλέον στα δικαστήρια. Ο τηλεοπτικός Κωνσταντίνος (Γιάννης Τσιμιτσέλης), ο νούμερο ένα ύποπτος για τον φόνο του Διαμαντή, και ο δαιμόνιος ντετέκτιβ – γεωπόνος Θανάσης (Λεωνίδας Καλφαγιάννης), που πυροβολήθηκε στο τελευταίο επεισόδιο (αφήνοντας τους τηλεθεατές με την αγωνία για το αν πέθανε), ήταν οι δύο από τους ηθοποιούς που βρέθηκαν χθες το πρωί στην Ευελπίδων, καθώς παραμένουν απλήρωτοι για τους ρόλους τους. Για αυτόν τον λόγο βρέθηκαν στο Πρωτοδικείο για την 4fsdartgf 4εκδίκαση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει μαζί με τον Μίνωα Θεοχάρη, τον Μανόλη της σειράς, σε βάρος της εταιρίας παραγωγής της σειράς ON NOIR. Αμέσως μετά εκδικάστηκε και η αίτηση ασφαλιστικών του σκηνοθέτη Ανδρέα Μορφονιού και της ηθοποιού Μαρίας Κωνσταντάκη κατά της ίδιας εταιρίας παραγωγής για τη σειρά «Μάνα εξ ουρανού». Αίτημα όλων ήταν η συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας της εταιρίας, προκειμένου να τους αποδοθούν τα οφειλόμενα και διόλου ευκαταφρόνητα ποσά.

Ο συνήγορος της ON NOIR Α.Ε. προσπάθησε με νομικά επιχειρήματα να σταματήσει τη διαδικασία, υποστηρίζοντας ότι η αίτηση είναι νόμω αβάσιμη, γιατί, όπως είπε, για να διαταχθεί συντηρητική κατάσχεση πρέπει να συντρέχει κίνδυνος, που στην προκειμένη περίπτωση δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο: «Δεν υπάρχει ουσιαστική αμφισβήτηση των απαιτήσεων των ηθοποιών. Το πρόβλημα της εταιρίας είναι η αδυναμία του Mega να πληρώσει τα περισσότερα από τα 3.800.000 ευρώ που μας χρωστάει, ενώ η τελευταία εκχώρηση δικαιωμάτων σε τράπεζα έγινε πριν από τρία χρόνια. Από τα 3.800.000 ευρώ τα 1.700.000 ευρώ έχουν εκχωρηθεί στις τράπεζες. Τα υπόλοιπα είναι για τους συντελεστές. Αυτή τη στιγμή δεν δίνει τίποτα το Mega γιατί είναι πανί με πανί…» Στο πλευρό των συναδέλφων του στάθηκε ο συμπρωταγωνιστής τους στη σειρά «Κάτω Παρτάλι» Σταύρος Σβήγκος, ο οποίος ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα για να καταθέσει.

4fsdartgf 5

Χρηματική απαίτηση

Ο ίδιος έχει ήδη δικαιωθεί από το Ειρηνοδικείο, καθώς η χρηματική απαίτησή του ήταν μικρότερη. «Δουλεύω με τους διαδίκους και έχω να σας πω ότι δεν έχουν πληρωθεί για έναν ολόκληρο κύκλο. Την πρώτη χρονιά πληρωθήκαμε καθυστερημένα, με την υπόσχεση ότι την επόμενη θα πάνε όλα καλά. Πλέον η εταιρία έχει κακή φήμη. Ξέρω ότι χρωστάει χρήματα και στους συντελεστές του “Celebrity Game Night” και έχουν εκδοθεί διαταγές πληρωμής σε βάρος της εταιρίας» κατέθεσε ο ηθοποιός.

Ο 30χρονος πρωταγωνιστής της σειράς δεν δίστασε να κάνει λόγο για «κοροϊδία» από την πλευρά της εταιρίας, που αναβάλλει την πληρωμή τους από εβδομάδα σε εβδομάδα: «Φτάσαμε να έχουμε πληρώσει για να δουλέψουμε στη δημοφιλέστερη σειρά των τελευταίων ετών! Εχω πάρει άπειρες φορές τηλέφωνο στο λογιστήριο και κάθε Δευτέρα όλο πληρωνόμαστε! Μας κοροϊδεύουν. Το χειρότερο είναι ότι έχουν εκχωρήσει στις τράπεζες τα δικαιώματα από τα πληρωμένα συμβόλαια. Φέτος έχουν κάνει νέα παραγωγή με το Star. Δηλαδή, χρωστάνε και κλείνουν και νέες δουλειές».

4fsdartgf 2

Για την υπόθεση που ακολούθησε με τους συντελεστές της σειράς «Μάνα εξ ουρανού», που διεκδικούν περίπου 100.000 ευρώ, κατέθεσε ο μοντέρ Σταύρος Σπανός. «Δεν έχει ακίνητα η εταιρία. Υπάρχει ένας χαμηλής αξίας εξοπλισμός. Παλιές κάμερες και φώτα. Το μόνο που έχει είναι απαιτήσεις από κανάλια. Το Mega, που έχει και τη μεγαλύτερη οφειλή, είναι δυστυχώς πτωχευμένο» κατέθεσε ο μάρτυρας.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...