Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

ΙΧΘΥΕΣ: Περιορίστε τα έξοδά σας στα απολύτως απαραίτητα. Κρατηθείτε μακριά από παιχνίδια εξουσίας και σταματήστε τους εγωισμούς με τον σύντροφό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα

ΚΡΙΟΣ: Ο σταθερός σας σύμβουλος πρέπει να είναι ο ρεαλισμός και όχι η ματαιοδοξία. Κάντε υπομονή στις δυσκολίες και οι ευκαιρίες που θέλετε θα έρθουν, αρκεί να μη ζητάτε ανέφικτα πράγματα. Αναγνωρίστε εγκαίρως τις ευκαιρίες για να μη μείνετε έξω από το παιχνίδι.

ΤΑΥΡΟΣ: Περάστε όμορφα και μην αφήνετε διάφορες έννοιες να σας στενοχωρούν. Κάντε διακοπές φεύγοντας κάπου μακριά και αφήνοντας πίσω σας ό,τι σας αγχώνει. Μια καινούργια γνωριμία είναι πιθανόν να σας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενα πρόβλημα δουλειάς ή κάτι πιο προσωπικό θα προκύψει κάποια στιγμή για να δοκιμάσει τις αντοχές σας και να σας αναστατώσει. Το καλύτερο θα είναι ζητήσετε βοήθεια από τους γύρω σας και να μην αναλάβετε να τα φέρετε όλα εις πέρας μόνοι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρκεστείτε σε αυτά που θα σας δοθούν ή θα σας έρθουν απρόσμενα και μην απαιτήσετε περισσότερα. Ασχοληθείτε με την υγεία σας και μην αφήσετε στην τύχη κάποιες ενοχλήσεις. Μια νέα γνωριμία θα σας δώσει ελπίδες για το μέλλον και θα σας ανανεώσει.

ΛΕΩΝ: Στη σύνθετη κατάσταση που περνάτε, με καλά και δύσκολα μαζί, πρέπει να ξέρετε ότι στον οικονομικό, όπως και στον ερωτικό τομέα, δεν πρόκειται να λείψουν οι ευκαιρίες. Είναι προτιμότερο να αφήσετε την επίλυση δύσκολων προβλημάτων για μία άλλη μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε με καλό μάτι τα καινούργια πρόσωπα που θα γνωρίσετε και θα μπουν στη ζωή σας. Ενα απολαυστικό ταξίδι, ένας κεραυνοβόλος έρωτας και μια επαγγελματική προσφορά θα είναι τα δώρα του μήνα για τους περισσότερους από εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Αναλαμβάνοντας τις έκτακτες ευθύνες στην εργασία σας προκειμένου να βελτιώσετε την επαγγελματική εικόνα σας, προσέξτε να αποφύγετε να επενδύσετε σε άτομα που δεν είναι βέβαιο ότι θα σας υπερασπιστούν όταν θα το χρειαστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μέρα είναι αρκετά καλή για τις επιδιώξεις σας, ειδικά τις ερωτικές. Για να μη χάσετε κάποιο πρόσωπο ή στόχο που σας ενδιαφέρει τα καλύτερο θα ήταν να κινηθείτε διαλλακτικά. Βάλτε στους συνεργάτες σας όρια και μην αφήνετε να τα παραβιάζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι η ώρα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Οι αλλαγές σε αισθηματικό επίπεδο είναι πιθανές, ενώ κάποιες αγορές θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Μη βιάζεστε να εξιδανικεύετε ανθρώπους που γνωρίσατε πρόσφατα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι πιο φιλόδοξοι από εσάς προετοιμαστείτε για επαγγελματικές εξελίξεις που θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σας, χωρίς όμως να ανακοινώνετε τα σχέδιά σας. Μην κουράζετε το νευρικό σας σύστημα με συζητήσεις που δεν βγάζουν πουθενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οσο και να θέλετε να επιμηκύνετε τις διακοπές σας, τελικά θα είναι μικρής διάρκειας, καθώς τα θέματα που εκκρεμούν στον οικονομικό τομέα θα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Πριν κάνετε καινούργιες κινήσεις ακούστε και τους δικούς σας ανθρώπους.

ΙΧΘΥΕΣ: Περιορίστε τα έξοδά σας στα απολύτως απαραίτητα. Κρατηθείτε μακριά από παιχνίδια εξουσίας και σταματήστε τους εγωισμούς με τον σύντροφό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δώστε χρόνο στους συνεργάτες σας για να σας αποδείξουν αυτά που θέλουν.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...