Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Στο Σούνιο και φέτος ο Αλέξης Τσίπρας

Lux διακοπές στην πολυτελή βίλα, όπου είχε «αποδράσει» και πέρυσι το καλοκαίρι

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Lux διακοπές στην πολυτελή βίλα, όπου είχε «αποδράσει» και πέρυσι το καλοκαίρι

Τον ναό του Ποσειδώνα φωτισμένο θα απολαμβάνει και φέτος ο πρωθυπουργός μας, που παραμένει πιστός στη βίλα Μαρτίνου (πατέρας της βουλευτού της Ν.Δ. Γεωργίας Μαρτίνου) για τις θερινές διακοπές του.

Κάν’ το όπως και πέρυσι, δηλαδή! Η πολυτελής κατοικία ανήκει, λοιπόν, στην εφοπλιστική οικογένεια Μαρτίνου και οδηγεί σε σχεδόν ιδιωτική παραλία, περνώντας μέσα από ένα αδιέξοδο δρομάκι. Εκεί απόλαυσε και πέρυσι το καλοκαίρι τα μπάνια της η οικογένεια Τσίπρα, σε ένα απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον, και εκεί θα βγάλουν τα κουβαδάκια τους ο Φοίβος και ο Ορφέας, οι δύο γιοι του Αλέξη Τσίπρα, και θα απλώνει το αντηλιακό της και η καθηγήτρια πια του ΕΜΠ Περιστέρα Μπαζιάνα. Η σύζυγος του πρωθυπουργού φυσικά έχει ήδη εγκατασταθεί στο σπίτι με τα παιδιά. Ο Αλέξης Τσίπρας και η… «ΕΜΠ Μπαζιάνα» στον σχεδιασμό τους έχουν και τη Σύρο, όπου είναι το πιθανότερο να βρεθούν τον Δεκαπενταύγουστο.

Ξύλινες ορθοπεταλιές από τον Ανδρέα Παχατουρίδη

Δημαρχάρα μου, σου πάει απίστευτα το άθλημα. f4 66Ο Ανδρέας Παχατουρίδης καβάλησε δυυ ρόδες, όπως κάποτε ο Κώστας Μακεδόνας – «Παίρνω ένα ποδήλατο και φεύγω για τ’ αδύνατο».

Σε ένα ωραίο εργαστήριο πρωτότυπων ξύλινων ποδηλάτων του Δήμου Περιστερίου βρέθηκε ο δημαρχός του και δοκίμασε την κίνησή τους. Μοναδικός στο είδος του, ο Ανδρέας κρατάει γερά στα χέρια του το τιμόνι και το καλό είναι ότι ξέρει και πού να το πάει το ποδηλατό του, σε αντίθεση με άλλους…


(!)

f5 24 f6 20
Σβήνει φωτιές ο φίλος μου ο Θοδωρής. Κι αυτός είναι ένας καλός λόγος για να πάει στην Πυροσβεστική, που αυτή την περίοδο έχει δουλειές με… φούντες.

Ο βουλευτής Αχαΐας, λοιπόν, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, μαζί με κλιμάκιο του τομέα Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ, πήγε στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος. Εκεί είδε σχεδόν όλα τα λαμπάκια στον χάρτη που δείχνει τις πυρκαγιές να είναι αναμμένα.
Και μια και μιλάμε για πυρκαγιές, στη Λίμνη Ευβοίας συναντήθηκαν θείος και ανιψιός, πάνω στις στάχτες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης (φωτό) και ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκαν σε κοινή σύσκεψη για τη φωτιά στην Εύβοια.

■«Αναστενάζουν» οι παραλίες από τα κορμιά των βουλευτών. Ο πρώην υπουργός Γιάνης Βαρουφάκης, που κάνει διακοπές από τον περασμένο Ιούνιο, έφαγε τη σπετσιώτα του στις Σπέτσες με τη Δανάη. Αλλά και ο έτερος πρώην -πρόεδρος της Ν.Δ.- Γιάννης Πλακιωτάκης (πήξαμε στους Γιάννηδες) «διακοπάρει» στην πανέμορφη Σκιάθο. Σορτσάκια, καπελάκια και ουζάκι για τους πρώην και τους νυν!

Γραφεία με κλήρωση

f3 87
Μετά τις «Μεταφορές – μετακομίσεις η Ν.Δ.», μπήκε και κληρωτίδα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στον λαχνό έβαλαν τα γραφεία τους!
Τι να σου κάνουν και οι νεοδημοκράτες υπάλληλοι του κόμματος Μητσοτάκη; Μετακόμισαν ντάλα Αύγουστο και τώρα ψάχνουν χώρο να τακτοποιηθούν.
Με έναν πρωτότυπο τρόπο, όμως, φρόντισε να γίνει κι αυτό ο γενικός διευθυντής της Ν.Δ. Νίκος Παπαθανάσης. Για να μην γκρινιάζουν ποιος θα πάρει παράθυρο και ποιος διάδρομο, έβαλε τα γραφεία σε κλήρωση. Τα γραφειάκια -τα ένα επί ένα- μπήκαν στην κληρωτίδα και οι τυχεροί παρέλαβαν τα… φιλετάκια. Οι άλλοι, στην καταχνιά! «Γατόνι» ο Παπαθανάσης. Με έναν σμπάρο, πάρε κάτω όλα τα τριγόνια που γκρίνιαζαν!

■Τέλος και στις αγγελίες βάζει ο ΣΥΡΙΖΑ! Εκοψαν τις δημοσιεύσεις των δημόσιων συμβάσεων στον Τύπο και εξανέστησαν δώδεκα βουλευτές της Ν.Δ.
Ο βουλευτής Εβρου και επίτιμος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αν. Δημοσχάκης κατέθεσε τροπολογία στο σχέδιο νόμου «Δημόσιες Συμβάσεις Εργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών» αναφορικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με τον περιφερειακό Τύπο, ημερήσιο και εβδομαδιαίο, και την επιβίωσή του, εξαιτίας αυτής της αλλαγής. Συγκεκριμένα, ζητείται να μη σταματήσει η πρακτική της δημοσίευσης των αναγγελιών και γνωστοποιήσεων δημόσιων συμβάσεων στον περιφερειακό Τύπο, καθώς αποτελεί πόρο απαραίτητο για τη βιωσιμότητά τους.

■Συνιστώσα ετοιμάζει η Ολγα Κεφαλογιάννη; Μάζεψε 20 φιλαράκια της βουλευτές στο Ηράκλειο και εξέδραμαν στις κοντινές παραλίες όλοι μαζί. Το γνωστό αυτό παρεάκι είναι το ίδιο που απασχολεί με τις κουβεντούλες του και τα σαλονάκια του εντευκτηρίου, όταν η Βουλή είναι ανοιχτή!
Γιάννης Κεφαλογιάννης, Κώστας Σκρέκας, Κώστας Κουκοδήμος, Μαρία Αντωνίου και άλλοι. Εντονος «δεξιός» άνεμος φυσάει στην Κρήτη.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...