Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Τριχόπτωση; Θεραπεία με πλάνο!

Το διαγνωστικό τεστ τριχόπτωσης DSA που δίνει απαντήσεις.

Το διαγνωστικό τεστ τριχόπτωσης DSA που δίνει απαντήσεις.

Συχνά, πολλοί ασθενείς που πάσχουν από τριχόπτωση, προχωρούν σε μεταμόσχευση μαλλιών χωρίς όμως να γνωρίζουν τα αίτια που προκαλούν την απώλεια των μαλλιών τους.

Σύμφωνα με σχετική έρευνα, το ποσοστό των ασθενών- ανδρών αλλά και γυναικών- που πραγματοποίησαν μεταμόσχευση μαλλιών ή κάποια άλλη θεραπεία χωρίς προηγουμένως να έχουν υποβληθεί σε διάγνωση αγγίζει το 67,3%. δηλαδή σχεδόν τρεις στους τέσσερις ασθενείς με τριχόπτωση, δεν έχουν προχωρήσει σε ιατρική διάγνωση από έμπειρους γιατρούς που να έχουν εξειδίκευση σε θεραπείες του τριχωτού της κεφαλής.

Πρωτοπόρος σε θεραπείες του τριχωτού από το 1970 και με την μεγαλύτερη και πιο έμπειρη ιατρική ομάδα στην αποκατάσταση μαλλιών, το DHI Global Medical Group, ανέπτυξε το προηγμένο διαγνωστικό σύστημα διάγνωσης της τριχόπτωσης DSA, που αποτελεί το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για την αντιμετώπιση των διαταραχών του τριχωτού της κεφαλής.

fsdf 1

Όπως αναφέρει η έμπειρη ιατρική ομάδα της DHI, το DSA αναπτύχθηκε από μια ομάδα ειδικών παγκοσμίου φήμης ώστε να παρέχει ακριβή και εξατομικευμένη διάγνωση για όλους τους τύπους τριχόπτωσης και αλωπεκίας ενώ περιλαμβάνει σε βάθος εξέταση των ψυχολογικών και μαθηματικών πτυχών, δερματολογική εξέταση αλλά και το DHI Alopecia Test. Πως πραγματοποιείται όμως το διαγνωστικό τεστ DSA; Οι ίδιοι μας εξηγούν: «Μια ομάδα ειδικών της DHI, που αποτελείται από διοικητικό σύμβουλο, δερματολόγο, πλαστικό χειρουργό, ψυχολόγο και ενδοκρινολόγο εμπλέκεται στη διαγνωστική διαδικασία, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε ασθενούς.

Παράλληλα, το επιστημονικό συμβούλιο του DHI Global Medical Group, που καταρτίζεται από διεθνώς αναγνωρισμένους γιατρούς, εποπτεύει και εγκρίνει κάθε πλάνο θεραπείας. Με αυτό τον τρόπο, κάθε ασθενής λαμβάνει την θεραπεία που είναι κατάλληλη για τη δική του, μοναδική περίπτωση και όχι μια γενική θεραπεία που ενδεχομένως να μην αποφέρει κανένα απολύτως αποτέλεσμα».

Σύμφωνα με τους ειδικούς του DHI Global Medical Group, του μεγαλύτερου ιατρικού οργανισμού για τη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του τριχωτού, η τριχόπτωση μπορεί να εμφανιστεί σε διαφορετικές μορφές και για διαφορετικές αιτίες. Έτσι, επειδή κάθε περίπτωση είναι μοναδική, πριν από τον καθορισμό του κατάλληλου πλάνου θεραπείας, η κάθε περίπτωση πρέπει να εξετάζεται ξεχωριστά.

dsdfsd

«Αφού πραγματοποιηθεί η διάγνωση, στη συνέχεια, καθορίζεται το κατάλληλο πλάνο θεραπείας, όπως μεταμόσχευση μαλλιών. Η μεταμόσχευση μαλλιών με την προηγμένη τεχνική της DHI (Direct) είναι απόλυτα ασφαλής και εξασφαλίζει 100% φυσικό αποτέλεσμα αφού εκτελείται αποκλειστικά και μόνο από έμπειρους γιατρούς που έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί στη μοναδική Ακαδημία Αποκατάστασης Μαλλιών στον κόσμο, την London Hair Restoration Training Academy.

Οι ασθενείς που θέλουν να κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή του γιατρού και της κλινικής γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι από επιτηδείους που υπόσχονται πολλά χωρίς να έχουν την κατάλληλη τεχνογνωσία».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγνωστικό τεστ τριχόπτωσης DSA απευθυνθείτε στο DHI Global Medical Group (λεωφ. Βουλιαγμένης 30), 210.9211630

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...