Θα ψάξει το γκολ ο Παναθηναϊκός

Σύνθημα νίκης επί της ΑΪΚ από τον «Στράμα»

Σύνθημα νίκης επί της ΑΪΚ από τον «Στράμα»

Γκολ και φύγαμε για πλέι οφ! Ο Παναθηναϊκός μετά το περυσινό κάζο με την Καμπάλα θέλει να καθαρίσει σήμερα την πρόκριση κόντρα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης (20.00, OTE Sport 4) και να βρεθεί στην κλήρωση ως ισχυρός για τα πλέι οφ της διοργάνωσης. Οι «πράσινοι» κόντρα στη σουηδική ομάδα έχουν να υπερασπιστούν τη νίκη τους με 1-0 στη Λεωφόρο και ο Αντρέα Στραματσόνι θα χρησιμοποιήσει εκτός απροόπτου την ίδια εντεκάδα με το πρώτο παιχνίδι.

Η «πράσινη» αποστολή ήταν αρκετά ευδιάθετη στη χθεσινή προπόνηση στο συνθετικό χορτάρι, κάτι που δείχνει το θετικό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια του «Τριφυλλιού», αλλά και την πίστη που έχουν οι παίκτες στην πρόκριση της ομάδας τους.

Μοναδικό πρόβλημα ο Χουλτ, που δεν είναι 100% έτοιμος γι’ αυτό και ενδέχεται να ξεκινήσει ο Νάνο. Ο Ανδρέα Στραματσόνι δήλωσε αισιόδοξος για τη σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση: «Θα είναι λάθος να παίξουμε για την ισοπαλία. Θέλουμε τη νίκη και για αυτή θα παίξουμε Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς φάνηκε και στην Αθήνα ότι είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Μου αρέσει το παιχνίδι της και έχει έναν πολύ καλό προπονητή.

Ο Παναθηναϊκός έχει τη δική του ταυτότητα στο παιχνίδι του και αυτό θα γίνει και αύριο. Με εντυπωσίασε η ικανότητά τους στα στημένα, έχουν πολύ καλούς επιθετικούς, όπως ο Μάρκανεν, και τους σεβόμαστε, όμως έχουμε εμπιστοσύνη στις ικανότητές μας».

«Να σκοράρω»

Από την πλευρά του ο Μάρκους Μπεργκ τόνισε: «Νομίζω πως θα είναι οκ με τον τεχνικό χλοοτάπητα. Είναι η πρώτη φορά που θα παίξω εδώ και ελπίζω πως θα μπορέσω να σκοράρω. Αλλωστε είναι μεγάλη αντίπαλος για την Γκέτεμποργκ. Σίγουρα όμως το σημαντικό είναι να βοηθήσω την ομάδα». Ο Σουηδός ενδέχεται να έχει και συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του με τους «πρασίνους», ενώ το ίδιο θα γίνει και με τον Ζέκα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Έκανα θυσία για την κόρη της Κατερίνας Καινούργιου»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...