Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Πλατινένια «Ζάρι» Σάττι

Σε μόλις δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του το...

«Ξεψαχνίζουν» τα δύο κινητά!

Αναβολή για να δικαστούν στις 17 Αυγούστου πήραν Σακκάς και Σεϊσίδης! Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι στα τηλέφωνά τους θα βρουν στοιχεία και για την Ρούπα

Αναβολή για να δικαστούν στις 17 Αυγούστου πήραν Σακκάς και Σεϊσίδης! Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι στα τηλέφωνά τους θα βρουν στοιχεία και για την Ρούπα

Αναβολή ζήτησαν και πήραν ο Κώστας Σακκάς και ο Μάριος Σεϊσίδης, που θα δικαστούν από το Αυτόφωρο στις 17 Αυγούστου για τις κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα που αντιμετωπίζουν για αντίσταση, κλοπή και πλαστογραφία, σχετικά με το κλεμμένο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν όταν συνελήφθησαν στη Σπάρτη και για τις πλαστές ταυτότητες που είχαν στην κατοχή τους.

Από τον Θεοδόση Π. Πάνου

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε όλη τη Λακωνία και άλλες περιοχές της Πελοποννήσου, για να βρεθεί το κρησφύγετο των δύο αυτοχαρακτηριζόμενων αναρχικών, που κατηγορούνται για ληστείες και συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις. Παράλληλα αναζητούνται και τα άτομα που απαρτίζουν το δίκτυο, το οποίο τους βοηθούσε όλο αυτό το διάστημα που ήταν φυγάδες.

Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής ρίχνουν μεγάλο βάρος των ερευνών στα δύο κινητά τηλέφωνα που είχαν στην κατοχή τους οι δύο κατηγορούμενοι, τα οποία είναι κλειδωμένα και έχουν κωδικοποιημένες επαφές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί ευελπιστούν ότι θα προκύψουν στοιχεία εμπλοκής και άλλων ατόμων, στην περίπτωση που οι ειδικοί των εργαστηρίων καταφέρουν να ανακτήσουν τις επαφές από τα δύο κινητά. Μάλιστα δεν κρύβουν την ελπίδα τους πως μπορεί να ανακαλύψουν στοιχεία για να φέρουν σε πέρας τον διακαή πόθο τους, που δεν είναι άλλος από τη σύλληψη της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη, Πόλας Ρούπα.

Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας εξετάζουν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο τουλάχιστον ο Μάριος Σεϊσίδης να είχε κάποιες επαφές με την καταζητούμενη «αντάρτισσα πόλης», καθώς έχουν στα χέρια τους ενδείξεις για τη συμμετοχή του 32χρονου σε δύο ληστείες στην Πελοπόννησο το 2012, τις οποίες είχε διαπράξει ο φυλακισμένος πλέον Μαζιώτης.

Υποθέσεις από το παρελθόν

«Τώρα πια έχουμε στη διάθεσή μας ερευνητικά στοιχεία που είναι δυνατόν να μας “ξεκλειδώσουν” υποθέσεις από το παρελθόν» λέει στην «Espresso» αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών. Εως τη σύλληψη των δύο καταζητουμένων οι αστυνομικές Αρχές δεν είχαν στη διάθεσή τους αποτυπώματα και γενετικό υλικό του Μάριου Σεϊσίδη, ο οποίος ήταν καταζητούμενος εδώ και μία δεκαετία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...