Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Η Σαρλίζ Θερόν στο νησί των των λεπρών

Οι βόλτες (χωρίς σωματοφύλακες) στην Πλάκα μαζί με τα δύο υιοθετημένα παιδιά της και η επίσκεψη στη Σπιναλόγκα

Οι βόλτες (χωρίς σωματοφύλακες) στην Πλάκα μαζί με τα δύο υιοθετημένα παιδιά της και η επίσκεψη στη Σπιναλόγκα

Εφαγε τα θαλασσινά της στην Πλάκα, ήπιε το λευκό κρασί της κάνοντας βόλτα στο χωριό και μπήκε στο καραβάκι της γραμμής, μαζί με τους άλλους τουρίστες, για να επισκεφθεί τη Σπιναλόγκα!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Κι όμως, η βραβευμένη με Οσκαρ καλλονή ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν, σύμφωνα με αποκλειστικές 1vπληροφορίες της «Espresso», έκανε τις διακοπές της στην Ελούντα άνευ σωματοφυλάκων και χωρίς να ζητήσει την… Αρτα με τα Γιάννενα για να κάνει την παραμονή της στο πολυτελές ξενοδοχείο, όπου κατέλυσε, ανάλογη μιας σταρ. Το μόνο που ζήτησε ήταν μια νταντά για τα δυο υιοθετημένα παιδιά της, τον πεντάχρονο Τζάκσον και τη μόλις ενός έτους Ογκουστ.

Η καλλονή από τη Νότια Αφρική, που το 2004 πήρε Οσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία «Monster» (αφορούσε τη ζωή της γυναίκας serial killer Αϊλίν Γουόρνος), βρέθηκε στην Κρήτη την περασμένη Πέμπτη ταξιδεύοντας με πτήση της Aegean και φτάνοντας στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου επιβιβάστηκε σε βαν και έφυγε για Ελούντα.

Με παρέα

Προχθές το μεσημέρι, λοιπόν, ανήμερα των γενεθλίων της η βραβευμένη ηθοποιός (φορώντας μεταλιζέ μαγιό και μοβ φόρεμα) μαζί με τα παιδιά της (τα οποία είχε υπό την επίβλεψή της η νταντά που διέθεσε το ξενοδοχείο) και άλλα πέντε άτομα έφαγαν σε γνωστή ταβέρνα της Πλάκας. Πρόκειται για το χωριό που βρίσκεται απέναντι από τη Σπιναλόγκα κι έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος χρόνια πριν, λόγω των γυρισμάτων της μεγάλης παραγωγής του Mega «Το νησί». Η χαρούμενη παρέα έφαγε θαλασσινά, ενώ ήπιε λευκό κρασί.

2vΜάλιστα, σε κάποια στιγμή η Θερόν πήρε το ποτήρι της κι έκανε 20λεπτη βόλτα στο χωριό. Η babysitter είχε συνέχεια στην αγκαλιά της την κορούλα της 41χρονης, ενώ ο μικρός Τζάκσον άρχισε τα… παράπονα ότι δεν είχε μαζί του το μαγιό. Τότε κάποιος από την παρέα πετάχτηκε στο ξενοδοχείο και του το έφερε!

Με άλλους τουρίστες

Αυτό που έκανε εντύπωση σε όλους, πάντως, ήταν ότι η Σαρλίζ με τους φίλους και τα παιδιά της πήρε το τελευταίο καραβάκι της γραμμής για Σπιναλόγκα (γύρω στις 16.00), ως απλή επιβάτιδα, χωρίς να ζητήσει πριβέ βαρκάκι για την επίσκεψή της στον θρυλικό τόπο που υπήρξε καταφύγιο για τους λεπρούς. Μπήκε κανονικά στο πλεούμενο, με όλους τους άλλους επισκέπτες, χωρίς να κάνει την… ντίβα, αλλά σαν το «κορίτσι της διπλανής πόρτας»!

Οσο για τον λόγο που η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός δεν συνοδευόταν από κάποιον άνδρα, είναι γιατί προς το παρόν δεν έχει γίνει επίσημα γνωστή κάποια σχέση της, μετά τον χωρισμό της (πέρυσι τον Ιούνιο) από τον Σον Πεν, με τον οποίο μάλιστα είχαν αρραβωνιαστεί. Βέβαια, κατά καιρούς της χρεώνουν νέες σχέσεις, μεταξύ αυτών και τους Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Ράιαν Ρέινολντς (πριν παντρευτεί την Μπλέικ Λάιβλι) και Τζέρεμι Ρένερ, με τον οποίο όμως η Θερόν δηλώνει «κολλητή».

Να πούμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Σαρλίζ επισκέπτεται την Ελλάδα, αφού το 2005 είχε έρθει για διακοπές στη Σαντορίνη με τον τότε αρραβωνιαστικό της Στούαρτ Τάουνσεντ, όπως αναφέρεται στο βιογραφικό της στο imdb.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...