Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Φρικτό τέλος για πατέρα και κόρη!

Βρέθηκαν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης από ιδιοκτήτη βοσκοτόπου στην Ηλεία! Οι εφιαλτικές στιγμές προτού ξεψυχήσουν, σήμερα η νεκροτομή

Βρέθηκαν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης από ιδιοκτήτη βοσκοτόπου στην Ηλεία! Οι εφιαλτικές στιγμές προτού ξεψυχήσουν, σήμερα η νεκροτομή

Με τον πιο τραγικό τρόπο έπεσε χθες το πρωί η αυλαία στην εξαφάνιση-θρίλερ του 68χρονου Κώστα Λοϊζίδη και της 44χρονης κόρης του Ελένης στην Ηλεία, ύστερα από 23 μέρες αγωνιώδους αναζήτησης. Και οι δύο βρέθηκαν νεκροί σε ένα ερημικό χωράφι, όπου κατέληξαν όταν χάθηκαν με το αυτοκίνητό τους. Οπως όλα δείχνουν, έζησαν εφιαλτικές στιγμές ώσπου να αφήσουν την τελευταία τους πνοή από την εξάντληση και την ανυπόφορη ζέστη.

Από την Εύα Παπαδάτου

Τα πτώματα βρέθηκαν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης από τον ιδιοκτήτη ενός βοσκοτόπου στη θέση Κασταράχι Μπορσίου Ηλείας του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, που απέχει περίπου 40 χιλιόμετρα από το σημείο εξαφάνισής τους! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Τσαούσης πήγε στο χωράφι του ύστερα από έναν μήνα και βρέθηκε μπροστά στο πτώμα της κοπέλας. Ετσι, ειδοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Λεχαινών, άνδρες του οποίου ταυτοποίησαν την εξαφανισμένη Ελένη και λίγο αργότερα βρήκαν και τον πατέρα της νεκρό μέσα στο αυτοκίνητο. Στο σημείο έφτασε και η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα, που έκανε τη νεκροψία και απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, αποδίδοντας τους δύο θανάτους σε αφυδάτωση ή θερμοπληξία, πράγμα που θα αποδειχτεί από τη νεκροτομή.

2 265

Η αρχή του τέλους για τον 68χρονο και τη 44χρονη έγινε το απόγευμα της 16ης Ιουλίου στα Δουνέικα Ηλείας, όπου παραθέριζαν. Λίγο προτού επιστρέψουν στο σπίτι τους, στο Ιλιον Αττικής, όπου ζούσαν μόνιμα, η κοπέλα εξέφρασε την επιθυμία της να πάει με τον πατέρα της στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, στην παραλία Δουνέικων, καθώς είχε εσπερινό (παραμονή της γιορτής) και ήθελε να ανάψει ένα κερί.

Στην επιστροφή, όμως, ο πατέρας έχασε τον προσανατολισμό του και έκανε το μοιραίο λάθος να μη στρίψει στον δρόμο που οδηγούσε στα ενοικιαζόμενα όπου έμεναν. Ετσι χάθηκαν και, καθώς δεν είχαν πάρει μαζί τους κινητά, εκτιμάται πως προσπάθησαν να αναζητήσουν το εξοχικό σπίτι του αδελφού της συζύγου του 68χρονου. Ομως ο πανικός έφερε το ένα λάθος μετά το άλλο. Μάλιστα, υπάρχει μαρτυρία ότι κάποια στιγμή ο πατέρας ζήτησε οδηγίες από έναν περαστικό, αλλά, αντί να ακολουθήσει την κατεύθυνση που του υπέδειξε, έστριψε αντίθετα!

2571622

Σε αδιέξοδο

Κατέληξαν σε ένα χωματόδρομο και, μη μπορώντας να κάνουν διαφορετικά, τον ακολούθησαν, ώσπου έφτασαν σε ένα χωράφι. Προχώρησαν 800 μέτρα, αλλά βρήκαν αδιέξοδο και σταμάτησαν. Ομως κάποια στιγμή νύχτωσε και οι δυνάμεις τους τούς εγκατέλειψαν, ενώ η 44χρονη δεν είχε μαζί της τη φαρμακευτική αγωγή που έπρεπε να λαμβάνει τακτικά. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, μετά ο 68χρονος ή έχασε τις αισθήσεις του ή πέθανε. Η κόρη του πανικοβλήθηκε και επιχείρησε να γυρίσει πίσω, όμως σε απόσταση 400 μέτρων έπεσε στο χώμα κρατώντας ένα παγούρι. Σε εκείνο το σημείο εντοπίστηκε νεκρή.

Το χρονικό της εξαφάνισης-θρίλερ το απόγευμα της 16ης Ιουλίου

Ο Κώστας Λοϊζίδης με την κόρη του Ελένη και τη σύζυγό του Αγγελική, που κατάγονται από την Κύπρο, είχαν πάει στις 2 Ιουλίου για οικογενειακές διακοπές στην Ηλεία, με σκοπό να παραμείνουν για δύο εβδομάδες, και νοίκιασαν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στη θέση Γούβες, μεταξύ Παλουκίου και Αγίας Μαρίνας Δουνέικων. Γύρω στις εφτά το απόγευμα της 16ης Ιουλίου εξαφανίστηκαν από την Αγία Μαρίνα. Οπως είχε αναφέρει η μητέρα της 44χρονης Αγγελική Λοϊζίδου, την Παρασκευή 15 Ιουλίου ο σύζυγός της είχε φορτώσει με τα πράγματά τους το αυτοκίνητό τους, ένα γκρι Hyundai με αριθμό κυκλοφορίας ΙΜΝ 6884, καθώς την επομένη θα αναχωρούσαν. Το απόγευμα του Σαββάτου η κόρη είπε στον πατέρα της ότι ήθελε να ανάψει ένα κεράκι στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, στην παραλία Δουνέικων, όπου είχε εσπερινό για τη γιορτή της αγίας την επομένη.

2571599

Η μητέρα έμεινε πίσω για να μαζέψει τα τελευταία πράγματα, ενώ πατέρας και κόρη πήγαν στην εκκλησία γύρω στις 18.30, όπως και κάποιοι παραθεριστές που διέμεναν στο ίδιο συγκρότημα με τα ενοικιαζόμενα. Σύμφωνα και με τη μαρτυρία των άλλων παραθεριστών, γύρω στις 21.00 που τελείωσε ο εσπερινός οπατέρας και η κόρη αναχώρησαν με το αυτοκίνητό τους. Ομως δεν έστριψαν στον δρόμο που οδηγεί στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, αλλά συνέχισαν ευθεία προς τα Δουνέικα, όπου χάθηκαν τα ίχνη τους.

Την επομένη, η μητέρα και σύζυγος δήλωσε την εξαφάνισή τους στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας και 23 μέρες μετά βρέθηκαν τελικά νεκροί. Η μοίρα χτύπησε για δεύτερη φορά την οικογένεια, αφού πριν από λίγα χρόνια χάθηκε ο αδελφός της 44χρονης σε τροχαίο!

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...