Ο Ρήγος «έγινε» Μπλουμ!

Ο γνωστός σκηνοθέτης τα… πέταξε όλα και πόζαρε όπως και ο χολιγουντιανός σταρ σε παραλία της Σικελίας

Ο γνωστός σκηνοθέτης τα… πέταξε όλα και πόζαρε όπως και ο χολιγουντιανός σταρ σε παραλία της Σικελίας

Τα πέταξε όλα ο Κωνσταντίνος Ρήγος και φωτογραφήθηκε αλά Ορλάντο Μπλούμ!
Κρατώντας το μαγιό του στο χέρι και φορώντας ένα τζόκεϊ και σκούρα γυαλιά ηλίου, ο γνωστός σκηνοθέτης πόζαρε τσίτσιδος στο διαδίκτυο, κοντράροντας στα ίσια τον διάσημο χολιγουντιανό ηθοποιό.

Η γυμνή φωτογραφία του εκκεντρικού δημιουργού έριξε το διαδίκτυο, με τους χιλιάδες followers του να τον αποθεώνουν για την τόλμη και το θάρρος του.

Φυσικά, δεν άφησε ακάλυπτα τα επίμαχα σημεία, ωστόσο η στάση του κορμιού, το βλέμμα, το χαμόγελο, το καμάρι και η καυχησιά ήταν ακριβώς ίδια με του Βρετανού σταρ, που κάνει διακοπές στη Σικελία με την αγαπημένη του Κέιτι Πέρι.

Η απόφαση του Κωνσταντίνου Ρήγου να φωτογραφηθεί γυμνός δεν επηρεάστηκε από το άσμα του Γιάννη Πάριου «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου», αλλά από το δημοφιλές παιχνίδι «Βρες τις διαφορές» που άρχισε ο ίδιος πριν από τρεις εβδομάδες, ποστάροντας χιουμοριστικές πόζες του, μιμούμενος τόσο τον Τζάστιν Μπίμπερ με ρούχα (!) όσο και την Τζένη Μπαλατσινού.

«To γνωστό και αγαπημένο παιχνίδι συνεχίζεται, βρείτε τις διάφορες (με ηρεμία και όχι εκφραστικές αγριότητες)» έγραψε δίπλα στη φωτογραφία του με τον Ορλάντο Μπλουμ και ο «τοίχος» του πήρε… φωτιά: «Το δικό σου μαύρο κουτί είναι μεγαλύτερο από του Ορλάντο!» έγραψε ένας φίλος του, ενώ οι περισσότεροι σχολίασαν πως η μόνη διαφορά του σκηνοθέτη με τον κούκλο πρωταγωνιστή είναι τα διαφορετικά νησιά!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Έκανα θυσία για την κόρη της Κατερίνας Καινούργιου»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...