Εισβολή αγνώστων σε εκκλησάκι στη Λαμία για να πραγματοποιήσουν σατανιστικές τελετές

«Πάγωσε» ο εφημέριος του ναού που βρίσκεται μέσα στο κοιμητήριο της Αγίας Παρασκευής στη Μεγάλη Βρύση Λαμίας, όταν μπαίνοντας μέσα στο εκκλησάκι αντίκρισε …

«Πάγωσε» ο εφημέριος του ναού που βρίσκεται μέσα στο κοιμητήριο της Αγίας Παρασκευής στη Μεγάλη Βρύση Λαμίας, όταν μπαίνοντας μέσα στο εκκλησάκι αντίκρισε πάνω στην Αγία Τράπεζα διάφορα αντικείμενα, τα οποία φαίνεται ότι είχαν χρησιμοποιηθεί σε σατανιστικές τελετές!

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πατήρ Αριστείδης, οι άγνωστοι που βεβήλωσαν νυχτερινές ώρες το εκκλησάκι, έβαλαν πάνω στην Αγία Τράπεζα ένα καλάθι με πλαστικά μπουκαλάκια και εικονίτσες, ενώ στα σκαλάκια του ναού τοποθέτησαν ανθοδοχεία, τα οποία είχαν αρπάξει από τα μνήματα του νεκροταφείου. Ακόμη, έβγαλαν μέσα από τα ντουλάπια του ναού κάποιες εκκλησιαστικές εικόνες και τις μετέφεραν σε άλλα σημεία του ιερού.

Το σοκαριστικό όμως είναι πως βρέθηκαν ανοιγμένες οστεοθήκες καθώς και άλλα αντικείμενα από μνήματα, τα οποία φαίνεται πως χρησιμοποιήθηκαν στην τελετή που έκαναν οι δράστες.

Απαραβίαστο το παγκάρι

Ο εφημέριος του ναού απέκλεισε το ενδεχόμενο της κλοπής, καθώς το παγκάρι δεν βρέθηκε παραβιασμένο. Oπως είπε, είχε βρεθεί και στο παρελθόν μπροστά σε σημάδια τα οποία μαρτυρούσαν πως ο ναός χρησιμοποιήθηκε από αγνώστους για να κάνουν κάποιου είδους τελετουργίες.

«Πιο παλιά είχαμε βρει σε όλο τον ναό σταγόνες από αναμμένα κεριά» τόνισε ο πατήρ Αριστείδης, προσθέτοντας πως το εκκλησάκι είχαν παραβιάσει και τοξικομανείς της περιοχής, για να βρουν σε αυτό καταφύγιο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ