Ετοιμοι για τα… πανηγύρια

Από την Κρήτη στην Ικαρία η… Ελενίτσα με τον Mr «World party»

Από την Κρήτη στην Ικαρία η… Ελενίτσα με τον Mr «World party». Το φρέσκο ζευγάρι της showbiz Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται πια στο νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου και είναι έτοιμο «για τα πανηγύρια».

Αυτό γράφει η όμορφη Χριστίνα δίπλα στη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram, στην οποία μάλιστα ο Σάκης «αποκαλύπτεται» από το μπλε βραχιολάκι που φορά στο δεξί χέρι του! Θυμίζουμε ότι ο Τανιμανίδης ήταν εκείνος που φανέρωσε τη σχέση του με την Μπόμπα, αναρτώντας ντοκουμέντο μαζί της και ομολογώντας τον… έρωτά του στα social media.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέθανε η ηθοποιός Ελπίδα Μαζαράκη

Πέθανε η ηθοποιός Ελπίδα Μαζαράκη, όπως έκανε γνωστό ο...

Η έξοδος του Τζώρτζογλου με δύο κυρίες στο Κολωνάκι μετά το εξώδικο της Σοφίας Μαριόλα

Δεν φαίνεται να επηρεάστηκε από το εξώδικο που έστειλε στα media η πρώην σύζυγός του. Αντίθετα, ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε μια λαμπερή έξοδο, με το πρόσωπό του να μαρτυρά πως βρίσκεται στα καλύτερά του.

Δεν είναι σύντροφός της αλλά ο μπαμπάς της – Θεατρική έξοδος για τη γνωστή ηθοποιό

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε πετυχημένη σειρά έκανε βραδινή έξοδο παρέα με τον πατέρα της,

Πέτρος Ίμβριος: Η κόρη του έγινε 18 και ποζάρουν αγκαλιά – «Αγάπη μου χαμογελαστή!»

Ο Πέτρος Ίμβριος πόζαρε αγκαλιά με την κόρη του και δημοσίευσε τη φωτογραφία τους για να της ευχηθεί χρόνια πολλά για τα 18α γενέθλιά της.

Η Βάσια Παναγοπούλου στο νοσοκομείο

Ατύχημα είχε η  Βάσια Παναγοπούλου, όπως γνωστοποίησε φίλη της...