Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ανοχή δεν είναι πάντα ο καλύτερος σύμβουλος. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια

ΚΡΙΟΣ: Για να διευθετήσετε τις εκκρεμότητές σας πρέπει να διαπραγματευτείτε δυναμικά. Το μεγαλύτερο λάθος σας είναι ότι βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Επειδή έχετε μάθει να μην εξωτερικεύετε τα συναισθήματά σας δεν σημαίνει πως μπορείτε να βάλετε και όρια.

ΤΑΥΡΟΣ: ΘΑ χρειαστεί να προβείτε σε μετρημένες και λογικές κινήσεις, αν θέλετε να απαλλαγείτε από οικονομικά προβλήματα που σας βασανίζουν. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τα νεύρα σας είναι να προσπαθήσετε να σκέφτεστε λογικά και ψύχραιμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε αγάπη στον σύντροφό σας, γιατί σας έχει ανάγκη τη συγκεκριμένη περίοδο και μην υψώνετε παγόβουνα στη σχέση σας. Το έτερον ήμισυ αρχίζει να αποδέχεται τη συμβολή σας σε ό,τι αφορά τις φιλοδοξίες του και η σχέση σας γίνεται όλο και πιο δημιουργική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι οικογενειακές σχέσεις σας θα βελτιωθούν μέσα από διπλωματικές κινήσεις. Αφοσιωθείτε σε ό,τι σας ενδιαφέρει χωρίς να χάνετε άλλο χρόνο, ούτε χρήμα. Μην αναλαμβάνετε τις δουλειές όσων δεν συγχρονίζονται με τους ρυθμούς σας, αντιθέτως πιέστε τους.

ΛΕΩΝ: Αντιμετωπίστε τις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις και μην αντιδράτε σπασμωδικά, γιατί με αυτόν τον τρόπο δίνετε λανθασμένες εντυπώσεις. Μια συζήτηση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και τα σχέδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας, καθώς οι μπερδεμένες ιστορίες είναι προσωρινές. Μην αφήνετε τα αισθήματά σας να μπαίνουν εμπόδιο στις επαγγελματικές φιλοδοξίες σας. Στρέψτε την προσοχή σας σε θέματα που θα σας εξασφαλίσουν τώρα, αλλά και μελλοντικά.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε εσείς τα όρια σε κάποια πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον σας που μονίμως θέλουν κάτι από εσάς και το ζητούν επιτακτικά. Τολμήστε όσο είναι καιρός να απαλλαγείτε από ό,τι σας καταπιέζει και μην κρατάτε τις άλλο επιθυμίες σας εγκλωβισμένες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ανοχή δεν είναι πάντα ο καλύτερος σύμβουλος. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Παρουσιάστε εκ νέου ένα σχέδιό σας που δεν το υποστηρίζουν οι συνεργάτες σας, αφού πρώτα το τροποποιήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ηρθε η στιγμή να ξεπεράσετε ένα συναισθηματικό πρόβλημα που σας έχει φέρει σε αδιέξοδο. Δώστε προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή και δείξτε κατανόηση στα προβλήματα των γύρω σας. Δείτε το μέλλον με ελπίδα, γιατί η ζωή έχει και την ωραία της πλευρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα συνειδητοποιήστε κάποιες αλήθειες σχετικά με τις πραγματικές ανάγκες σας και τη σχέση σας με τον εαυτό σας. Ετσι θα ανακαλύψετε τη νέα τροπή που πρέπει να πάρει μια συναισθηματική ιστορία αλλά και μια επιχειρηματική δραστηριότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κρατήστε υψηλά το ηθικό σας και να είστε σίγουροι ότι δεν θα μετανιώσετε. Μην είστε τόσο απαιτητικοί από τους άλλους, γιατί έτσι βάζετε και τον εαυτό σας σε δοκιμασία. Θα διεκπεραιώσετε ικανοποιητικά πολλές από τις υποθέσεις σας, αν σκέφτεστε θετικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Ακόμα κι αν οι προβληματισμοί του συντρόφου σας φαίνονται ακατανόητοι σε εσάς, αποδεχθείτε τους χωρίς να εξετάζετε το γιατί. Μην εκνευρίζεστε για τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να πάρει επιβεβαιώσεις για το ενδιαφέρον σας απέναντί του.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...