Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Κορωπί: Την επιμέλεια των δύο αγοριών ζητεί η αδελφή της άτυχης 38χρονης Θεοδώρας!

Το παραλίγο δολοφονικό ξέσπασμα του 41χρονου Γιάννη Θ. μετά τη σφαγή της συζύγου του από την 26χρονη σύντροφό του στο Κορωπί περιγράφουν ο πατέρας της προφυλακισμένης πλέον Νικολέτας Π. και η δική του σύντροφος

Το παραλίγο δολοφονικό ξέσπασμα του 41χρονου Γιάννη Θ. μετά τη σφαγή της συζύγου του από την 26χρονη σύντροφό του στο Κορωπί περιγράφουν ο πατέρας της προφυλακισμένης πλέον Νικολέτας Π. και η δική του σύντροφος, που τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς του. Στις καταθέσεις τους, που αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», τόσο ο πατέρας της φόνισσας Δημήτρης Π. όσο και η Αγγελική Β., που τον αποκαλεί «φίλο και γείτονα», υποστηρίζουν ότι ο 41χρονος είχε σκοπό να τους επιτεθεί.

Από τη Σοφία Σπίγγου

«Ο Γιάννης είχε απειλήσει τηλεφωνικά τον Δημήτρη. Οταν γυρίσαμε στο σπίτι, ο Γιάννης ήρθε μετά από πέντε λεπτά. Πιστεύω ότι μας περίμενε ή ήταν κοντά. Πρώτα πυροβόλησε εμένα στο κεφάλι και στα πόδια, αφού βγήκα πρώτη έξω για να τον ηρεμήσω. Ο Δημήτρης βγήκε για να με προστατεύσει και τον πυροβόλησε ο Γιάννης, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος…» αναφέρει χαρακτηριστικά η Αγγελική Β.

«Θα γίνει γλέντι σήμερα» 

Ο 41χρονος Γιάννης που έγινε «πέτρα του σκανδάλου» φέρεται ότι έδωσε υπόσχεση για «γλέντι» στον πατέρα της συντρόφου του Νικολέτας! Οπως κατέθεσε ο Δημήτρης Π., τον είχε απειλήσει προτού εμφανιστεί στην αυλή του με την καραμπίνα. «Με είχε απειλήσει λέγοντας “θα γίνει γλέντι σήμερα”. Οταν έφτασε, βγήκα έξω εγώ και η συμβία μου Αγγελική Β. και μας πυροβόλησε. Εγώ, για να προστατεύσω την Αγγελική, έφαγα τα περισσότερα σκάγια στον κορμό μου» αναφέρει στην κατάθεσή του.

Τα μεγαλύτερα θύματα της τραγικής ιστορίας είναι τα δύο παιδιά της άτυχης 38χρονης Θεοδώρας Π., που είδαν τη μητέρα τους να δολοφονείται μπροστά στα μάτια τους. Η αδελφή του θύματος έχει ήδη καταθέσει αίτηση στον εισαγγελέα Ανηλίκων ζητώντας προσωρινή επιμέλεια των δύο αγοριών, ηλικίας 13 και 11 ετών, και αναμένεται να γίνει αυτοψία στο σπίτι της παρουσία εισαγγελέα και κοινωνικού λειτουργού, για να διαπιστώσουν εάν το περιβάλλον είναι κατάλληλο.

Τα δύο παιδιά της προφυλακισμένης φόνισσας, ηλικίας 23 και 11 μηνών, βρίσκονται στο σπίτι της γιαγιάς τους. Ο πατέρας τους φαίνεται αποφασισμένος να τα αναγνωρίσει και να διεκδικήσει την επιμέλεια, ακόμη και με αγωγή, αν η 26χρονη δεν συναινέσει.
«Η προφυλάκιση μάς στερεί τη δυνατότητα διεκδίκησης των παιδιών, αλλά θα κινηθούμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Ηταν μια σκληρή απόφαση της δικαιοσύνης, που άφησε τέσσερα παιδιά στον δρόμο» αναφέρει στην «Espresso» ο δικηγόρος του Σταύρος Γεωργίου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...