Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Για γαμπρός το 2024 ετοιμάζεται ο Πολυδερόπουλος

Γαμπρός μέσα στο 2024  σχεδιάζει να ντυθεί ο Νίκος...

Η Αφροδίτη Σκαφιδά έφερε στον κόσμο κοριτσάκι και έκανε τον Πύρρο Δήμα...

Πατέρας για πέμπτη φορά έγινε ο Πύρρος Δήμας! Η...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Τριπλή απιστία από τη Lady D

Νέο βιβλίο αποκαλύπτει τους τρεις παράλληλους παράνομους δεσμούς της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Νέο βιβλίο αποκαλύπτει τους τρεις παράλληλους παράνομους δεσμούς της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Σε αποκαλύψεις για τους πολυάριθμους εραστές της πριγκίπισσας Νταϊάνα, αλλά και για τον «τοξικό» για εκείνη γάμο με τον πρίγκιπα Κάρολο, προχωράει ο πρώην σωματοφύλακάς της Κεν Γουόρφ προκαλώντας «σεισμό».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Οπως περιγράφει, το πούρο εραστή της, την εποχή που η Lady Di είχε παράλληλη σχέση με τρεις άντρες, σήκωσε στο πόδι ολόκληρο το παλάτι του Κένσινγκτον. Δίνει επίσης λεπτομέρειες για την πρώτη εξωσυζυγική σχέση της με τον Τζέιμς Χιούιτ, διαψεύδει όμως ότι ο πρίγκιπας Χάρι είναι γιοςgfghg του.

Ηταν 3.30 τα ξημερώματα μιας βραδιάς του 1992, όταν στο παλάτι του Κένσινγκτον το σύστημα πυρασφάλειας σήμανε συναγερμό, αναφέρει ο Γουόρφ στο βιβλίο «Diana: Closely Guarded Secret» (Νταϊάνα: Καλά φυλαγμένο μυστικό). Ετρεξε να δει τι έφταιγε και πίσω από ένα μεγάλο φυτό στον διάδρομο βρήκε κρυμμένο τον εραστή της, τον έμπορο τέχνης Ολιβερ Χορ, ο οποίος κρατούσε ένα αναμμένο πούρο. Η Νταϊάνα σιχαινόταν τη μυρωδιά του πούρου και τον είχε πετάξει έξω από την κρεβατοκάμαρα.

Η σχέση τους συνεχιζόταν από τα μέσα της δεκαετίας του ’80, όταν η πριγκίπισσα είχε ταυτόχρονα δεσμό με τον πωλητή αυτοκινήτων Τζέιμς Γκίλμπεϊ, αλλά και τον λοχαγό του βρετανικού ιππικού Τζέιμς Χιούιτ, που της μάθαινε ιππασία. Συνήθως συναντούσε τους εραστές της σε σπίτια που της παραχωρούσαν οι φίλες της, ώστε να μη μαθαίνει το «παλάτι» ποιον συναντούσε.

Με τον γοητευτικό λοχαγό γνωρίστηκε σε πάρτι το 1986, αναφέρει ο Γουόρφ, που είχε προσληφθεί ως σωματοφύλακας των παιδιών αλλά και της ίδιας.

Μυστικές αυναντήσεις

Συνήθιζαν να συναντιούνται σε εξοχικό της μητέρας του Χιούιτ στο Ντέβον, όπου ο Γουόρφ μαγείρευε ιταλικά φαγητά, ενώ το παράνομο ζευγάρι έπινα βότκα με πορτοκάλι, ξαπλωμένο στον καναπέ. Το βράδυ κοιμούνταν μαζί και το πρωί η Νταϊάνα αργούσε πάντα να ξυπνήσει. Πολλές φορές πήγαιναν για μπάνιο σε παραλία του Μπάντλεϊ Σάλτερτον, όπου κανείς δεν την αναγνώριζε, διότι φορούσε μαντίλι. Η πριγκίπισσα ήταν τόσο ερωτευμένη, ώστε πρόσφερε περίπου 19.000 ευρώ στον λοχαγό για να αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο. Χώρισαν οριστικά το 1990.

Οταν η Νταϊάνα άκουσε τις φήμες ότι ο πρίγκιπας Χάρι ήταν γιος του, ήταν απαρηγόρητη. Ο Γουόρφ δηλώνει ότι δεν είναι δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο, καθώς η Νταϊάνα έμεινε έγκυος γύρω στα Χριστούγεννα του 1983, ενώ συνάντησε πρώτη φορά τον λοχαγό το καλοκαίρι του 1986.
Ο σωματοφύλακας αποκαλύπτει ότι πριν απιστήσει, η Νταϊάνα τού είχε εκμυστηρευτεί ότι ο Κάρολος δεν έκανε σεξ μαζί της για δύο χρόνια. Γνώριζε για την εξωσυζυγική σχέση του με την Καμίλα, μια φορά μάλιστα τους είχε πιάσει μαζί σε υπόγειο, κατά τη διάρκεια πάρτι.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...