Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου, 2025

Ναταλία Γερμανού: «Η αστάθεια μου στη σχέση σίγουρα έχει προκύψει από τον...

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στο podcast της Ναταλίας Αργυράκη...

«Άγιος έρωτας»: Ο πατήρ Νικόλαος είναι καλεσμένος σε δείπνο στο σπίτι του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».Ο πατήρ Νικόλαος, που είναι καλεσμένος σε...

Τσακώσαμε τον Κώστα Μαρτάκη στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός της Espresso πέτυχε τον Κώστα Μαρτάκη...

Αγγελική Δαλιάνη: «Έχω πολλά παράπονα από τον κόσμο της ελληνικής τηλεόρασης»

Η Αγγελική Δαλιάνη ήταν καλεσμένη στην διαδικτυακή εκπομπή «Τσάι...

Ο σκληρός του Χόλιγουντ στο Αίγιο!

Οι βόλτες (στις 3 τα ξημερώματα) του Μπρους Γουίλις μαζί με τον ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν

Οι βόλτες (στις 3 τα ξημερώματα) του Μπρους Γουίλις μαζί με τον ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν

Μετά τη Μύκονο, όπου βρέθηκε ινκόγκνιτο, αλλά στάθηκε αδύνατον να μην τον αναγνωρίσουν οι θαυμαστές του, τώρα ο Μπρους Γουίλις «αλωνίζει» στο Αίγιο!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ο «σκληρός του Χόλιγουντ» κάθε χρόνο ρίχνει… ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα επιλέγοντάς τη για τις διακοπές του. Ανακαλύπτει τις ομορφιές της χώρας μας ταξιδεύοντας με το σκάφος που «κλείνει» από το Κουσάντασι της Τουρκίας. Χθες λοιπόν εθεάθη στις 3 τα ξημερώματα να κάνει τη βόλτα του στην αχαϊκή πόλη.

Παρά το περασμένο της ώρας, προκειμένου να μη γίνει αντιληπτός ο Γουίλις εμφανίστηκε με καπελάκι τζόκεϊ, το οποίο δεν αποχωρίστηκε, ωστόσο κάποιοι θαμώνες του in μαγαζιού του Αιγίου, στο οποίο κάθισε, τον κατάλαβαν αμέσως! Βέβαια ο Αμερικανός σταρ δεν ήταν μόνος του, αλλά απολάμβανε την παρέα του Αλεξάντερ Πέιν (κατά κόσμον Αλέξανδρος Παπαδόπουλος), ο οποίος κατάγεται από την πόλη, και της συζύγου του, της Αιγιώτισσας Μαρίας Κόντου-Πέιν!

Ο Μπρους Γουίλις θαυμάζει τον βραβευμένο με Οσκαρ σκηνοθέτη, ενώ τους δυο τους συνδέει βαθιά φιλία. Ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν ο ηθοποιός βρέθηκε στο Αίγιο φιλοξενούμενος του ζευγαριού ή απλώς αποβιβάστηκε από το σκάφος του και στη συνέχεια, μετά τη διασκέδαση, αναχώρησε για κάποιον άλλον προορισμό.

Κάποιοι πάντως εκτιμούν πως ενδεχομένως να δούμε τον Γουίλις και πάλι στην παρέα του Πέιν την επόμενη Πέμπτη, όταν ο Ελληνας δημιουργός, που κατέκτησε δύο «χρυσά αγαλματάκια» για το σενάριο των ταινιών «The descendants» και «Sideways», θα παραλάβει το «κλειδί της πόλης» και θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης και πρεσβευτής της περιοχής. Η τελετή θα διοργανωθεί στο θέατρο του Αιγίου «Γιώργος Παππάς», ενώ δεν είναι διόλου απίθανο να καταφθάσουν στην πόλη κι άλλοι διεθνείς αστέρες του κινηματογράφου προκειμένου να τον τιμήσουν.

Να πούμε πως ο Πέιν έχει τρεις ταινίες στα σκαριά ως παραγωγός. Το «Crush Pad», με πρωταγωνίστριες τις Νίνα Ντόμπρεφ («Vampire diaries») και Κριστίνα Απλγκεϊτ («Παντρεμένοι με παιδιά), θα βγει στους κινηματογράφους την τρέχουσα χρονιά, ενώ τα «Wilson» (Τζούντι Γκρίερ, Γούντι Χάρελσον) και «Downsizing» (Ματ Ντέιμον, Κριστόφ Βαλτζ, Κρίστεν Γουίγκ) θα κυκλοφορήσουν το 2017.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ολγα Πάστρα: Την πρόδωσε η καρδιά της τρεις μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

Υπόδειγμα κόρης, συζύγου και μάνας, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Ολγα...

Τα καλύτερα serum, με ρετινόλη που θα σου χαρίσουν καθαρό και λαμπερό δέρμα

Ολοι υποστηρίζουν πως η επιδερμίδα αλλά και ολόκληρο το...

Το απίθανο κόλπο απατεώνων στη Λαμία

Εναν νέο τρόπο εξαπάτησης έχουν βρει επιτήδειοι για να...

Νέο μέλος στην οικογένεια του Δημήτρη Λάλου

Ο τηλεοπτικός «Τιμωρός» Δημήτρης Λάλος υιοθέτησε ένα σκυλάκι και...

Καίτη Γκρέυ: Διαθήκη (;) σε φάκελο

Εναν μυστηριώδη φάκελο, με άγνωστες λεπτομέρειες που είχε δώσει...