Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Γάλλος που σκόπευσε στην καρδιά της χρυσής Αννας

Το love story της Κορακάκη με τον συναθλητή της, τα ταξίδια και οι γεμάτες αγάπη αφιερώσεις

Το love story της Κορακάκη με τον συναθλητή της, τα ταξίδια και οι γεμάτες αγάπη αφιερώσεις

Μπορεί η ίδια να κατέκτησε δύο ολυμπιακά μετάλλια με τις εύστοχες βολές της, ωστόσο τον καλύτερο στόχο πέτυχε ο 31χρονος Γάλλος συναθλητής της «χρυσής» Αννας Κορακάκη, ο Pierre Edmond Piasecki, που σκόπευσε απευθείας στην… καρδιά της 20χρονης Δραμινής!

Παρά το απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμά της, η δύο φορές ολυμπιονίκης του Ρίο, που γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι ο πρωταθλητισμός θέλει θυσίες, φαίνεται πως έχει απόλυτα ισορροπημένη ζωή και καταφέρνει να βρίσκει λίγες χαλαρές στιγμές μακριά από το σκοπευτήριο.

11192845 806895806053091 1679611930 n

Ηδη διατηρεί εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο σχέση με τον Γάλλο, επίσης πρωταθλητή της σκοποβολής, και οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram αποτελούν τον αδιάψευστο μάρτυρα του έρωτά τους.

13267557 252346518459381 908232016 n

Αν και το Μετς της Γαλλίας, όπου γεννήθηκε ο τέσσερις φορές πρωταθλητής στη χώρα του Pierre, απέχει 2.130 χιλιόμετρα από τη Δράμα, οι δύο νεαροί αθλητές καταφέρνουν να βρουν χρόνο να χαρούν τον δεσμό τους. Στις 3 Ιουνίου το ζευγάρι γιόρτασε μαζί τα γενέθλια του 31χρονου 13437143 138757926544479 1024970896 n1(εργάζεται ως τελωνειακός) και φωτογραφήθηκαν με φόντο την… τούρτα των γενεθλίων. «Χρόνια πολλά, να είσαι υγιής, πετυχημένος και πάντα ευτυχισμένος. Σ’ αγαπώ» έγραψε η Αννα στο Ιnstagram, δείχνοντας ότι δεν θέλει να μείνει κρυφός ο έρωτάς της με τον Γάλλο.

13721256 1813076495578979 1690442102 n1Πριν από λίγο καιρό μάλιστα αναπολούσε το μαγευτικό ταξίδι τους στην Ντίσνεϊλαντ, έξω από το Παρίσι, όπου βρέθηκαν για να διασκεδάσουν, ενώ σε άλλες φωτογραφίες ποζάρουν με φόντο τον πύργο του Αϊφελ, αλλά και την παραλία της Θεσσαλονίκης. Αυτό που φαίνεται να έφερε κοντά τους δύο νέους είναι η κοινή αγάπη τους για το άθλημα στο οποίο, όπως φαίνεται, έχουν μεγάλη επιτυχία.

Μεγάλες στιγμές

Ο Pierre έχει να διηγείται τις μεγάλες στιγμές που έζησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, το 2012, όταν κατετάγη έκτος στο αεροβόλο τουφέκι στα δέκα μέτρα, ενώ δύο συνεχή χρόνια (το 2011 και το 2012) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Αννα, από την πλευρά της, πριν κατακτήσει τα δύο μετάλλια για την Ελλάδα στο Ρίο (κάτι που έχει να συμβεί από το 1912, με τον Κωνσταντίνο Τσικλητήρα) είχε επίσης πολλές διακρίσεις σε αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπου της αρέσει να ταξιδεύει συχνά.

Ο Δήμος Δράμας κατεδάφισε (!) το αυτοσχέδιο προπονητήριό της

Μόλις λίγες ώρες πριν από τον θρίαμβο της Αννας Κορακάκη στο Ρίο ο Δήμος Δράμας κατεδάφισε το αυτοσχέδιο σκοπευτήριο όπου έκανε την προπόνηση προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Η χρονική στιγμή που επέλεξε ο δήμος για να γίνει αυτή η κατεδάφιση προκάλεσε αρνητική εντύπωση και πολλά ερωτήματα, καθώς έγινε γνωστή μόλις η 20χρονη στέφθηκε χρυσή Ολυμπιονίκης στο πιστόλι 25 μέτρων!

«Το συζητήσαμε πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες με τον πατέρα και προπονητή της Αννας Κορακάκη. Αποφασίσαμε να καθαρίσουμε τις ανεπίτρεπτες εγκαταστάσεις όπoυ αγωνίζονται η Αννα και τα άλλα παιδιά. Αυτό που δεν κάνει το επίσημο κράτος αναλαμβάνουν να το κάνουν οι δήμοι με τα πενιχρά έσοδα που έχουν, δημιουργώντας τις κατάλληλες υποδομές για τους αθλητές» είπε ο δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος.

dfsdf 2

Ο κ. Μαμσάκος τόνισε ότι πρόθεση του δήμου είναι να τοποθετήσει στον χώρο ένα «κοντέινερ προπονητικού στιλ», που θα επιτρέψει στην 20χρονη πρωταθλήτρια και σε άλλους αθλητές να εκπαιδεύονται υπό καλύτερες συνθήκες. Λίγο μετά τη μεγαλειώδη νίκη της κόρης της, η μητέρα της Αννας Κορακάκη ξέσπασε αποκαλύπτοντας ότι η κόρη της έκανε προπόνηση σε ένα νταμάρι και μια παράγκα. Μάλιστα, εξέφρασε παράπονα για τη στάση της Πολιτείας αλλά και για τα μέσα ενημέρωσης που, παρά τις μεγάλες επιτυχίες της Αννας όλα τα προηγούμενα χρόνια, δεν έδειξαν το παραμικρό ενδιαφέρον.

Στο μεταξύ την οργισμένη αντίδραση της ίδιας της ολυμπιονίκου προκάλεσε η ενέργεια άγνωστου χάκερ να φτιάξει ψεύτικο προφίλ στο twitter με το όνομά της, στο οποίο μάλιστα απάντησε στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα με ένα λιτό «Ευχαριστώ, κύριε» και ένα χαμογελάκι στα συγχαρητήρια που της έδινε για το χρυσό μετάλλιο!

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...