Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

«Νοκ άουτ» το Mega!

Παρά την προσφυγή που είχε καταθέσει, έμεινε οριστικά εκτός διαγωνισμού για τις άδειες! Συνεχίζει στην «κούρσα» ο Σαββίδης

Παρά την προσφυγή που είχε καταθέσει, έμεινε οριστικά εκτός διαγωνισμού για τις άδειες! Συνεχίζει στην «κούρσα» ο Σαββίδης

Οριστικά εκτός της λίστας με τους διεκδικητές των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών έμεινε το Mega, παρά το γεγονός ότι είχε καταθέσει προσφυγή, προσπαθώντας να κερδίσει μια ευκαιρία και να μπει στην τελική επιλογή.

Αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολη την ήδη δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται ο σταθμός της Μεσογείων, αφού ήλπιζε στο να μπορέσει να εξασφαλίσει μία από τις πανελλαδικές άδειες, κάτι που θα αποτελούσε ίσως σανίδα σωτηρίας για τους εργαζομένους. Εκτός κι αν τελικά καταθέσει αίτηση για χορήγηση άδειας θεματικού περιεχομένου (με πιο πιθανό να κρατήσει μόνο το ψυχαγωγικό πρόγραμμα).

Ως ψυχαγωγικό (;)

Οι υποψήφιοι που θα πάρουν μέρος στον διαγωνισμό, ο οποίος αναμένεται να γίνει έως το τέλος Αυγούστου, θα είναι τελικά εννέα, και μάλιστα ο τελικός κατάλογος ανακοινώθηκε χθες. Ωστόσο, στο «παιχνίδι» επανήλθε ο Ιβάν Σαββίδης, που αρχικά είχε μείνει εκτός, καθώς και μια κυπριακή εταιρία. Χθες αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και οι αποφάσεις του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας για τις προδικαστικές προσφυγές που είχαν καταθέσει όλοι οι υποψήφιοι και εξετάστηκαν από την Ειδική Επιτροπή Ενστάσεων.

Οι υποψήφιοι για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες πανελλήνιας εμβέλειας είναι οι ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΪ Α.Ε.), ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (NTV), ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ, ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. (ALPHA), ΙΩΑΝΝΗΣ – ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΤΠΚ μ.α.ε.), ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. (E RADIO-TV), ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε. Β. Μαρινάκης), ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ITV CP, κυπριακών συμφερόντων), DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «η εταιρία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (MEGA CHANNEL) αποκλείστηκε από την περαιτέρω διαδικασία για τους λόγους που αναφέρονται στη σχετική απόφαση με αρ. Πρωτ. 202/10.8.2016». Πάντως, έως χθες το βράδυ δεν υπήρξαν κάποια επίσημη ανακοίνωση ή αντίδραση από το Mega, στο οποίο συνεχίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι στάσεις εργασίας, καθώς οι εργαζόμενοί του δεν έχουν πληρωθεί. Στον ΣΚΑΪ, ωστόσο, εν μέσω αδειών και διακοπών, συγκλήθηκε Γενική Συνέλευση των μετόχων για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...