Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Φρικτό έγκλημα με θύμα 30χρονη καλλονή

►Σοκ στην ομογένεια της Νέας Υόρκης από την αποτρόπαια δολοφονία ► Μανιακός τη βίασε (σε πάρκο) και μετά τη στραγγάλισε ► Η Καρίνα, που εργαζόταν σε ελληνικά μαγαζιά, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή

►Σοκ στην ομογένεια της Νέας Υόρκης από την αποτρόπαια δολοφονία ► Μανιακός τη βίασε (σε πάρκο) και μετά τη στραγγάλισε ► Η Καρίνα, που εργαζόταν σε ελληνικά μαγαζιά, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή

Η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Καρίνας Βετράνο (η οποία, την ώρα που κάνει τζόγκινγκ, πέφτει θύμα ενός μανιακού ο οποίος τη βιάζει, την ξυλοκοπεί και τη στραγγαλίζει) έχει συγκλονίσει την ομογένεια της Νέας Υόρκης. Η 30χρονη Καρίνα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε πολλούς Ελληνες της Αστόριας και γενικότερα του Κουίνς. Εργαζόταν σε ελληνικά μαγαζιά της Νέας Υόρκης, όπως το Flo Cafe και το Central Club, και οι παρέες της αποτελούνταν από Ελληνες οι οποίοι την έκαναν να αγαπήσει τη χώρα μας.

Από την
ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΑΝΤΕΛΗ

Η μοίρα, όμως, έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην Καρίνα… Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες είχε ταξιδέψει στη Γαλλία και έγραφε στα social media για το πόσο ασφαλής και τυχερή ένιωθε που γύρισε σώα και αβλαβής στη Νέα Υόρκη λίγο πριν από το τρομοκρατικό χτύπημα στη Νίκαια.
Το χρονικό της άγριας δολοφονίας της συγκλονίζει: το απόγευμα της Τρίτης 2 Αυγούστου, γύρω στις 17.30, η άτυχη Καρίνα βγήκε για τζόγκινγκ στο Spring Creek Park, ένα πάρκο κοντά στη γειτονιά της, στην περιοχή Howard Beach, το οποίο -για όσους γνωρίζουν- δεν θεωρείται ιδιαίτερα ασφαλές.

parko

Ο πατέρας της εκείνο το απόγευμα δεν είχε πάει μαζί της λόγω μιας ξαφνικής αδιαθεσίας. Την προειδοποίησε να μην πάει μόνη της, όμως εκείνη δεν τον άκουσε… Η ώρα περνούσε και η Καρίνα δεν έχει επιστρέψει στο σπίτι της. Δεν απαντούσε στις αλλεπάλληλες κλήσεις της οικογένειάς της στο κινητό τηλέφωνο και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

karinadad 2

Τραγική φιγούρα, ο πατέρας της, συνταξιούχος πυροσβέστης, ο οποίος, ψάχνοντας απελπισμένα την κόρη του με τους αστυνομικούς, ήταν εκείνος που βρήκε το άψυχο σώμα της λίγο μετά τις 9 το βράδυ της ίδιας ημέρας. Η Καρίνα βρέθηκε στραγγαλισμένη, ημίγυμνη, με εκδορές και μελανιές από τα χτυπήματα σε όλο το κορμί της! Ο μανιακός τη βίασε και η αστυνομία (που έχει συλλέξει υλικό DNA) έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, χωρίς μέχρι στιγμή να έχει συλληφθεί.

kideia

Οι γονείς της (η μητέρα της για χρόνια πολεμούσε τον καρκίνο), μέσα στον πόνο για τον χαμό της κόρης τους, έχουν επιδοθεί σε έναν πραγματικό αγώνα για να βρεθεί ο δολοφόνος, προσφέροντας μάλιστα και αμοιβή 20.000 δολαρίων σε όποιον παράσχει πληροφορίες.

«Ηταν εξωστρεφής και μόνιμα χαμογελαστή»photo 5 karina vetrano me gyalia elliniki simaia

Την Καρίνα τη γνώρισα προσωπικά πριν από περίπου πέντε χρόνια. Ηταν αξιαγάπητη, εξωστρεφής και πάντα χαμογελαστή. Βγαίναμε συχνά με κοινούς φίλους, ενώ η αγάπη της για την Ελλάδα ήταν τεράστια. Μάλιστα, θυμάμαι τον Ιούνιο του 2014, που η Εθνική Ελλάδας αγωνιζόταν στο Μουντιάλ, παρακολουθούσαμε μαζί τους αγώνες σε ένα sports bar στην Αστόρια.

Η Κατρίνα ζητωκραύγαζε στις προσπάθειες των Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Φωτογραφία της είχε δημοσιευτεί και σε σχετικό ρεπορτάζ της «Espresso», που έκανε λόγο για το πώς οι ομογενείς της Νέας Υόρκης βίωναν την παρουσία της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο! Η Καρίνα, μέσα από τα ποιήματά της που είχε δημοσιεύσει στο blog της (karinavee.com), θα ζει για πάντα ανάμεσά μας…

Συγκινητικό μήνυμα από τον Ελληοαμερικανό πρώην φίλο της!

f8 photo 4 peter seretis karina vetrano

Μία από τις τελευταίες σχέσεις της Καρίνα Βετράνο ήταν με τον Ελληνοαμερικανό Peter Seretis, ιδιοκτήτη του εστιατορίου Hudson Eatery. Ο ίδιος, την ημέρα της κηδείας της, ανάρτησε στο Instagram μια φωτογραφία τους και ένα συγκινητικό μήνυμα: «Σήμερα όλοι σε αποχαιρέτησαν, εγώ δεν θα το κάνω όμως γιατί θα είσαι μαζί μου κάθε ημέρα. Μου έμαθες τόσα για τη ζωή, που έζησες στο μάξιμουμ. Με τρέλαινες και εγώ σε πείραζα υπερβολικά, αλλά δεν γινόταν αλλιώς, μωρό μου. Αγγιξες τόσες ψυχές, τους έκανες όλους να χαμογελούν, να γελούν, να αγαπούν. Θα σε αγαπώ για πάντα και αυτό δεν είναι αντίο. Θα τα πούμε σύντομα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Peter Seretis.

f9 photo 1 petros georgiadis karina vetranoΕνας από τους κολλητούς φίλους της ήταν ο ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτης Petros Georgiadis, με τον οποίο συνεργάστηκαν, όπως ο ίδιος εξομολογείται στην «Espresso»: «Είχε τόση ομορφιά και τόση αυτοπεποίθηση, ήταν γεμάτη ζωή και αισιοδοξία. Εντονη προσωπικότητα και λαμπερή. Γίναμε φίλοι το 2012. Εγραφε φοβερά ποιήματα! Εχοντας διαβάσει κάμποσα, αμέσως ξεχώρισα ένα, το “The Paradox”. Της είπα ότι θέλω αυτό το ποίημα να το ζωντανέψω στην οθόνη. Καταχάρηκε και ενθουσιάστηκε στην ιδέα να γίνει το ποίημά της ταινία μικρού μήκους, ενώ η ίδια πρωταγωνίστησε σε αυτήν!»

Ακόμη ένας φίλος και συνάδελφός της στο Central Club, ο Τζίμης Παναγιώτου, τόνισε στην «Espresso»: «Δουλέψαμε μαζί τρία ολόκληρα χρόνια στο κλαμπ και ήταν από τα πιο αγαπητά άτομα, πολύ εργατική και φιλότιμη. Ολοι οι συνάδελφοι και οι θαμώνες είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...