Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Μεσσηνία: Βράχος «έλιωσε» 24χρονη μπροστά στην αδελφή και τη φίλη τους

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η βόλτα στους καταρράκτες του Πολυλιμνίου για μια παρέα νεαρών που απολάμβανε τις καλοκαιρινές διακοπές της, όταν…

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η βόλτα στους καταρράκτες του Πολυλιμνίου για μια παρέα νεαρών που απολάμβανε τις καλοκαιρινές διακοπές της, όταν έπεσαν πάνω της βράχια που αποκολλήθηκαν από μεγάλο ύψος. Το χτύπημα στο κεφάλι αποδείχθηκε μοιραίο για την 24χρονη Παρασκευή Τσιντώνη από την Πάτρα, που ξεψύχησε μπροστά στα μάτια της έντρομης αδελφής της Αναστασίας, ενώ τυχερή στην ατυχία της αποδείχθηκε η 25χρονη φίλη τους, που τραυματίστηκε σοβαρά αλλά νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στους καταρράκτες του Πολυλιμνίου, στη Χαραυγή Μεσσηνίας, και μετέτρεψε σε πένθος τη χαρά της οικογένειας Τσιντώνη, που μόλις δύο εβδομάδες νωρίτερα πανηγύριζε για την ορκωμοσία και την αποφοίτηση της Παρασκευής από τη Φιλοσοφική του Πανεπιστημίου Πατρών.

Διακοπές

Η Παρασκευή Τσιντώνη είχε πάει με τη μικρότερη αδελφή της ολιγοήμερες διακοπές στη Μεσσηνία, όπου φιλοξενούνταν στο σπίτι της 25χρονης φίλης τους. Το Σάββατο οι τρεις κοπέλες πήγαν για πεζοπορία στο Πολυλίμνιο προκειμένου να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής. Το κακό έγινε γύρω στις 2 το μεσημέρι, λίγη ώρα μετά την εκδήλωση μπόρας στην περιοχή. Καθώς οι τρεις κοπέλες περπατούσαν σε μονοπάτι, βρέθηκαν στο «διάβα» μιας κατολίσθησης, με αποτέλεσμα μια μεγάλη πέτρα να «λιώσει» την 24χρονη Παρασκευή και άλλα κομμάτια βράχων να τραυματίσουν την 25χρονη. Εξαιτίας του χτυπήματος οι δύο φίλες έπεσαν σε μια μικρή λίμνη που βρίσκεται στο σημείο.

Οι δύο κοπέλες ανασύρθηκαν από την Πυροσβεστική και διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της Παρασκευής, ενώ η 25χρονη φίλη τους μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου χειρουργήθηκε.

Ενα βήμα πίσω από την άτυχη Παρασκευή βρισκόταν η μικρή της αδελφή Αναστασία, που από τύχη δεν τραυματίστηκε. «Μια που ακούμε τον θόρυβο και κοιτάμε πάνω, μια που ξανακοιτάω την αδελφή μου και βρίσκεται μέσα στη λίμνη. Ενα βήμα πίσω της ήμουνα, ακριβώς ένα βήμα πίσω της. Τη χτύπησε, έχασε την ισορροπία της και έπεσε με δύναμη πάνω σε μια ήδη υπάρχουσα πέτρα, που ήταν μέσα στη λίμνη. Είχε βρέξει νωρίτερα, έγινε κατολίσθηση. Επεσαν πέτρες, κλαδιά, τα πάντα. Η αδελφή μου δεν είχε καθόλου αισθήσεις, δεν μου μίλησε. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν είχε σφυγμό κατευθείαν, γιατί έτρεμα κι εγώ και δεν μπορούσα να καταλάβω» είπε σοκαρισμένη η Αναστασία, προσθέτοντας ότι στο σημείο δεν υπήρχε πλέγμα ασφαλείας, παρά μόνο μια πινακίδα που γράφει: «Κατεβαίνετε με δική σας ευθύνη».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....