Ο Μητρόπουλος αγόρασε (τελικά) την έπαυλη του Χέφνερ

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας την απέκτησε αντί 100.000.000 δολαρίων, ενώ ο πρώην ιδιοκτήτης της θα πληρώνει ενοίκιο ύψους 1.000.000 δολαρίων ετησίως

Το μεγάλο deal έκλεισε και η έπαυλη Playboy περνά οριστικά σε ελληνικά χέρια. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Business Insider, η έπαυλη του Χιου Χέφνερ πωλήθηκε επισήμως στον ελληνικής καταγωγής επιχειρηματία Ντάρεν Μητρόπουλος αντί 100.000.000 δολαρίων, με τον ιδρυτή της αυτοκρατορίας Playboy μέσα!

Για την ακρίβεια, οι όροι της συμφωνίας προβλέπουν ότι ο ηλικιωμένος Χέφνερ θα εξακολουθεί να μένει στην πολυτελή κατοικία για όσο επιθυμεί. Πηγή ωστόσο που έχει γνώση της συμφωνίας αποκαλύπτει ότι ο Χέφνερ θα πρέπει να πληρώνει ενοίκιο για να συνεχίσει να μένει εκεί, το οποίο θα ανέρχεται στο 1.000.000 δολάρια τον χρόνο! Οπως επισημαίνεται, ο Χέφνερ δεν ήταν ποτέ επισήμως ο ιδιοκτήτης του ακινήτου που βρίσκεται στο Λος Αντζελες. Ο Μητρόπουλος, γιος του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Ντιν Μητρόπουλος, αγόρασε την έπαυλη από την Playboy Enterprises, η οποία φαινόταν επισήμως να την ενοικιάζει στον Χέφνερ.

Πριν από 45 χρόνια

Στα χαρτιά μάλιστα φαίνεται ότι ο ιδρυτής της εταιρίας πλήρωνε 100 δολάρια τον χρόνο ως ενοίκιο για την κατοικία, την οποία αγόρασε πριν από 45 χρόνια για πάνω από 1.000.000 δολάρια, τίμημα που ήταν για εκείνη την εποχή ιστορικό υψηλό.

Η Playboy Mansion, που έχει συνδεθεί με μερικά από τα πιο σκανδαλώδη πάρτι της σοουμπίζ, βγήκε για πρώτη φορά για πώληση τον περασμένο Ιανουάριο προς 200.000.000 δολ. Το τίμημα ωστόσο ήταν ιδιαίτερα υψηλό, δεδομένης και της απαίτησης του Χέφνερ να παραμείνει μέσα και μετά την πώληση. Αυτή η απαίτηση είχε φτάσει πολύ κοντά στο να τινάξει και τη συμφωνία με τον Μητρόπουλος στον αέρα, όπως είχε διαρρεύσει την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο, όπως δείχνει το αποτέλεσμα, βρέθηκε η χρυσή τομή.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ