Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν χρειάζεται να κλείνετε τα μάτια στις φιλοδοξίες και τις ανάγκες σας. Οι δυνατότητές σας αυτό το διάστημα θα είναι μεγάλες και μπορείτε να υπερβείτε τον εαυτό σας

ΚΡΙΟΣ: Εξετάστε τις καταστάσεις που θα αντιμετωπίσετε αυτόν τον μήνα υπό άλλο πρίσμα, για να μπορέσετε να βρείτε σωστές λύσεις στα προβλήματά σας και να κλείσετε εκκρεμότητες. Οι ευκαιρίες για βελτίωση των συνθηκών εργασίας θα σας ανοίξουν νέες προοπτικές.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην ξεχάσετε ότι είναι απαραίτητο να κρατάτε μια πολιτική ανάλογη με τον διπλωματικό χαρακτήρα σας για να επιβληθείτε στον χώρο σας. Ζητήστε από τους φίλους σας να σας στηρίξουν συναισθηματικά και θα το κάνουν ευχαρίστως.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είστε πολύ κοντά στο να αξιοποιήσετε κάποιες πληροφορίες που θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, μια που η ανανέωση και η δημιουργική συμπόρευση σας στροβιλίζουν το μυαλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν φροντίσετε να ενεργήσετε τη σωστή στιγμή, θα αποκαλυφθεί και θα έρθει στην επιφάνεια κάποιο παιχνίδι που παίζεται καιρό τώρα πίσω από την πλάτη σας. Ζήστε ό,τι σας δίνει τώρα η ζωή και μη γυρίζετε συνεχώς στο παρελθόν.

ΛΕΩΝ: Η επιθυμία σας να επεκταθείτε και να επωφεληθείτε από κάθε ευκαιρία σας θα σας ανοίξει διάπλατα τις πόρτες για νέες εμπειρίες, αν και έχετε προετοιμαστεί για αυτό αρκετό καιρό τώρα. Δώστε στους στενούς σας συνεργάτες αρμοδιότητες και μην τους πιέζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη σας αποθαρρύνουν οι ανακατατάξεις, αλλά φροντίστε να βλέπετε μόνο μπροστά. Προτάσεις και νέες συνεργασίες σάς ανοίγουν καινούργιους δρόμους ψυχικής και οικονομικής ανάτασης.

ΖΥΓΟΣ: Επιστρατεύστε τον δυναμισμό και τη μαχητικότητά σας, λειτουργώντας με σθένος. Αυτά τα στοιχεία θα σας είναι αρκετά χρήσιμα, αν ξέρετε τι θέλετε, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα το αποκτήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μέσα από τις διαφωνίες που έχετε στον εργασιακό χώρο θα συμφωνήσετε για κάποια θέματα που έχουν προκύψει τελευταία, όμως εκθέστε με ακρίβεια τα επιχειρήματά σας. Προετοιμαστείτε για αρκετή δουλειά, βασιζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν χρειάζεται να κλείνετε τα μάτια στις φιλοδοξίες και τις ανάγκες σας. Οι δυνατότητές σας αυτό το διάστημα θα είναι μεγάλες και μπορείτε να υπερβείτε τον εαυτό σας. Μη φτάσετε στα άκρα, γιατί θα πληγώσετε άτομα που δεν αξίζουν τέτοια συμπεριφορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο παράγοντας «τύχη» θα συντελέσει στο να κατανοήσετε την αληθινή διάσταση των προβληματισμών σας και να δώσετε λύσεις. Προβείτε σε επανατοποθετήσεις, αρκεί να έχουν γερές βάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χωρίς να υπαναχωρείτε από τις θέσεις σας, αρχίστε να σκέφτεστε ότι πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω πριν κάνετε ένα βήμα μπροστά, και αυτό και μόνο θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Σπάστε τον τοίχο που σας κάνει να φαίνεστε απρόσιτοι και δώστε περιθώρια στους γύρω σας να σας καταλάβουν.

ΙΧΘΥΣ: Εσείς ζητάτε λίγα κι όμως θα πάρετε πολλά. Οι χαρές των καθημερινών στιγμών, χωρίς να συμβεί κάτι ιδιαίτερο ή ασυνήθιστο, θα σας γεμίσουν ανακούφιση. Υπάρχει και η ρομαντική πλευρά της ζωής, γι’ αυτό μην τα βλέπετε όλα μόνο ρεαλιστικά.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...