Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Θεματικό πάρκο στην Graceland του Ελβις!

Νέο κέντρο ψυχαγωγίας, που θα έχει μουσείο, δύο εστιατόρια, σινεμά και συναυλιακό χώρο, κατασκευάζεται απέναντι από το σπίτι του «βασιλιά»

Τη συμπλήρωση 39 ετών από τον θάνατο του βασιλιά του ροκ εν ρολ επέλεξε η Elvis Presley Enterprises για να ανακοινώσει τα μεγαλεπήβολα σχέδια επέκτασης της θρυλικής Graceland.

ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Το νέο κτιριακό συγκρότημα «μαμούθ», που θα φέρει την ονομασία «Ελβις: Παρελθόν, παρόν και μέλλον», θα κατασκευαστεί ακριβώς απέναντι από την Graceland, την έπαυλη του Μέμφις όπου ο Ελβις Πρίσλεϊ έζησε τα τελευταία 20 χρόνια της ζωής του.

hr6eher6th 2

Το νέο κέντρο ψυχαγωγίας, συνολικής έκτασης 18.580 τ.μ., θα περιλαμβάνει ένα γιγάντιο μουσείο, δύο εστιατόρια, έναν κινηματογράφο και έναν συναυλιακό χώρο 2.000 θέσεων. Το μουσείο θα φιλοξενεί εκατοντάδες αναμνηστικά αντικείμενα από κάθε στάδιο της ζωής του Ελβις, από τα φτωχικά παιδικά του χρόνια στο Τουπέλο του Μισισίπι και την πρώτη του ηχογράφηση έως τη χλιδάτη ζωή του ως ηθοποιός και μουσικός. Διαφορετικό τμήμα του μουσείου θα είναι αφιερωμένο στη μουσική και στους καλλιτέχνες που τον ενέπνευσαν, αλλά και στην αγάπη του για τα αυτοκίνητα. Εκεί θα βρουν στέγη 20 από τα πιο αγαπημένα του αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένης και της ροζ Cadillac.

Με τα ονόματα των γονιών του

Τα δύο εστιατόρια του συγκροτήματος θα φέρουν τα ονόματα των γονιών του Ελβις, με το Glady’s Diner να σερβίρει παραδοσιακή αμερικανική κουζίνα και το Vernon’s Smokehouse αυθεντικές συνταγές μπάρμπεκιου του Μέμφις.

hr6eher6th 3

Παράλληλα, ολοκληρώνεται η κατασκευή του πολυτελούς ξενοδοχείου «The Guest House at Graceland», το οποίο θα διαθέτει 450 δωμάτια για τη φιλοξενία των φαν του Ελβις. Αλλωστε, στόχος της Elvis Presley Enterprises είναι να μετατρέψει την περιοχή της Graceland σε τουριστικό θέρετρο, καθώς μέχρι στιγμής ενδεικνυόταν μόνο για μονοήμερες εκδρομές. Το ξενοδοχείο κόστους 81.000.000 ευρώ έχει ήδη αρχίσει να δέχεται κρατήσεις δωματίων για τον προσεχή Οκτώβριο, που αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του για το κοινό, με τιμές διανυκτέρευσης από 145 ευρώ. Τα υπόλοιπα νέα κτίρια, που αποτελούν μέρος του έργου επέκτασης της Graceland, συνολικού κόστους 127.000.000 ευρώ, εκτιμάται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί έως την άνοιξη του 2017.

hr6eher6th 1

Η Graceland είναι το δεύτερο σπίτι με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στις ΗΠΑ, μετά τον Λευκό Οίκο, προσελκύοντας 600.000 τουρίστες ετησίως, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί και να αγγίξει το 1.000.000 μόλις τεθεί σε λειτουργία το νέο πάρκο αναψυχής.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...