Ο Κάλβιν Χάρις πιο ακριβοπληρωμένος dj για το 2015!

Λίγες εβδομάδες αφότου πρωταγωνίστησε στους τίτλους των διεθνών μέσων με τον πολύκροτο χωρισμό του από την Τέιλορ Σουίφτ, ο Κάλβιν Χάρις κατέκτησε την κορυφή της λίστας του περιοδικού «Forbes»

Λίγες εβδομάδες αφότου πρωταγωνίστησε στους τίτλους των διεθνών μέσων με τον πολύκροτο χωρισμό του από την Τέιλορ Σουίφτ, ο Κάλβιν Χάρις κατέκτησε την κορυφή της λίστας του περιοδικού «Forbes» με τους πιο ακριβοπληρωμένους djs (για το 2015), η οποία έχει και ελληνικό χρώμα.

Μπορεί τα έσοδα του Σκoτσέζου dj να ήταν μειωμένα κατά 2.600.000 ευρώ σε σχέση με πέρυσι, ωστόσο τα 55.900.000 ευρώ που κέρδισε ήταν αρκετά για να του χαρίσουν άνετα την πρωτιά, καθώς έβγαλε 22.200.000 ευρώ περισσότερα από τον δεύτερο.

Δεύτερος ο Τιέστο

Aφησε πίσω του τον Ολλανδό Τιέστο, που κέρδισε 33.700.000 ευρώ, και τον Γάλλο Νταβίντ Γκετά με έσοδα 24.850.000 ευρώ. Στη λίστα του «Forbes» υπάρχει και ελληνική παρουσία, καθώς στη 10η θέση βρίσκονται οι ελληνικής καταγωγής Dimitri Vegas & Like Mike με έδρα το Βέλγιο και έσοδα 13.750.000 ευρώ. Το μουσικό δίδυμο δραστηριοποιείται στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Έκανα θυσία για την κόρη της Κατερίνας Καινούργιου»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...