Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Τα beauty «τρικ» των celebrities!

Τα μικρά κόλπα για καθημερινή λάμψη που «υιοθετούν» ηθοποιοί και μοντέλα

5gw45yw45y 5Υπήρξαν εποχές κατά τις οποίες οι αγαπημένες σταρ μας έπρεπε να βάζουν τα δυνατά τους για να επιδείξουν λάμψη μόνο στο κόκκινο χαλί. Από τότε όμως που τα social media έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, κάθε διάσημη που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να είναι σε στιλιστική ετοιμότητα 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Για να τα καταφέρουν, οι celebrities έχουν καταφύγει σε έξυπνα κόλπα που έχουν καταφέρει να εκμαιεύσουν από τους ειδικούς. Η εφημερίδα «Daily Mail» συνέλεξε μερικά από αυτά και τα μοιράστηκε με τις αναγνώστριές της.

Αψεγάδιαστη Τζίτζι Χαντίντ
Η μεγαλύτερη των διάσημων αδερφών του μόντελινγκ είναι γνωστή για την αψεγάδιαστη καλοκαιρινή λάμψη της. Πώς όμως την πετυχαίνει; Η ίδια επιμένει ότι δεν κάνει τίποτε περισσότερο από το να διατηρεί καθημερινά την επιδερμίδα της σωστά υδατωμένη και να την καλύπτει όσο λιγότερο γίνεται. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μια κοινή θνητή πρέπει να κάνει σε τακτά χρονικά διαστήματα απολέπιση και να χρησιμοποιεί ένα αξιόπιστο προϊόν που να δίνει ηλιοκαμένη όψη.

r3q4twe5tete 5 Contouring, όπως η Κιμ
Ο άνθρωπος πίσω από το μακιγιάζ-γλυπτική που μεταμορφώνει το πρόσωπο της Καρντάσιαν, ο Μάριο Ντεντιβάνοβιτς, λέει ότι το μυστικό είναι να μπαίνουν το bronzer και το highlighter στα σωστά σημεία του προσώπου, βλέπε ζυγωματικά, γραμμή μαλλιών, γραμμή σαγονιού και πλευρές μύτης.

Το smokey της Τζένερ
Το τρικ είναι το υπόλοιπο πρόσωπο να είναι απλό, γι’ αυτό φροντίστε να χρησιμοποιήσετε μια ελαφριά βάση r3q4twe5tete 4και ένα απαλό highlighter. Απλώστε μαύρη σκιά στο βλέφαρο και με το βουρτσάκι του eyeliner βάλτε τελίτσες στις κάτω βλεφαρίδες ώσπου να συνδέσετε την κάτω γραμμή με την εξωτερική γωνία. Στη συνέχεια σβήστε και στις δύο άκρες του ματιού, στα τελειώματα, τις γραμμές με τη βοήθεια ενός πινέλου για τη σκιά, που θα ενώσει στην ουσία το eyeliner με τη σκιά. Τέλος, μην ξεχάσετε τη γερή δόση μάσκαρα. Εξάλλου, το τονίζει και η ίδια η Τζένερ. «Μου αρέσουν τα καλοσχηματισμένα μάτια. Μερικές φορές μού αρέσει το cat eye. Και η πολλή μάσκαρα. Λατρεύω τη μάσκαρα» έχει δηλώσει.

Το λείο ίσιωμα της Κούνις
Οταν λούζετε τα μαλλιά σας, αφήστε τα να στεγνώσουν τυλιγμένα σε πετσέτα. Οταν r3q4twe5tete 3στεγνώσουν βάλτε τους μπόλικο αφρό και ισιώστε τα. Με αυτόν τον τρόπο θα έχουν όγκο μετά το ίσιωμα, ο οποίος είναι πάντα πιο κολακευτικός.

Το πλατινέ της Σουίφτ
Τόσο το χρώμα όσο και το στιλιζάρισμα της κουπ που έχει υιοθετήσει από τον Απρίλιο η διάσημη τραγουδίστρια απαιτούν πολλή δουλειά, κυρίως προστασίας της τρίχας, από το r3q4twe5tete 1πολύ πιστολάκι αλλά και τις χημικές ουσίες που χρειάζεται. Η βαθιάς ενυδάτωσης μάσκα θα πρέπει να γίνει επέκταση του χεριού σας. Επίσης, στο χτένισμα, προτού χρησιμοποιήσετε κάποιο ισιωτικό γκάτζετ για να πετύχετε τα «σπασίματα» στις άκρες, φροντίστε να στεγνώνετε τούφα τούφα.r3q4twe5tete 6

H «φυσική» Ζόε Σαλντάνα
Η ηθοποιός λάμπει με μια λάμψη που εκπέμπει υγεία. Το μυστικό της; Είναι πολύ αυστηρή με τη ρουτίνα της περιποίησης της επιδερμίδας της και χρησιμοποιεί μόνο φυσικά καλλυντικά. «Είμαι από αυτές τις γυναίκες που πραγματικά απολαμβάνουν τη διαδικασία να περιποιούνται την επιδερμίδα τους. Δεν το βλέπω ως επιβάρυνση αλλά ως κομμάτι της καθημερινότητάς μου» έχει δηλώσει η ίδια, συμπληρώνοντας: «Η μητέρα μου ήταν χίπισσα και ευαισθητοποιημένη σε θέματα υγείας, οπότε μεγαλώνοντάς μας μας ενθάρρυνε να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο φυσικές επιλογές».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388


{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...