Αρραβώνας στις Σπέτσες για Γουλανδρή και Λαιμό

Η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός αλλάζουν βέρες απόψε πριν από τον γάμο στο Λονδίνο την Πρωτοχρονιά

«Αρραβωνίζεται η δούλη του Θεού Μαριάννα τον δούλο του Θεού Φίλιππο» απόψε στις Σπέτσες, σε ένα λαμπερό πάρτι με λίγους και καλούς καλεσμένους!

Η Μαριάννα Γουλανδρή, κόρη της Χριστίνας Βαρδινογιάννη και του Γιώργου Γουλανδρή, και ο Φίλιππος Λαιμός, δευτερότοκος γιος του Νίκου Σ. Λαιμού και της Ειρήνης Λαιμού, καλούν απόψε τα αγαπημένα τους πρόσωπα και τους φίλους τους σε ένα event αρραβώνα, οργανωμένο με τον τρόπο που μόνο οι δυο τους ξέρουν.

Η νεαρή σχεδιάστρια μόδας και χρυσή κληρονόμος και ο εφοπλιστής αποφάσισαν να αλλάξουν τις βέρες τους στα πάτρια εδάφη, αφού ο γάμος τους θα γίνει μετά την Πρωτοχρονιά στο εξωτερικό. Μάλιστα, λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, όπου επρόκειτο να γίνει η γαμήλια τελετή, το ζευγάρι αποφάσισε τελικά να παντρευτεί στο Λονδίνο, όπου και κατοικεί μόνιμα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», απόψε στις 21.00 οι οικογένειες Βαρδινογιάννη, Γουλανδρή και Λαιμού θα πάρουν μια πρώτη γαμήλια «γεύση», με τη μέλλουσα -και πανέμορφη- νύφη να φτάνει, όπως φημολογείται, στον χώρο του πάρτι, στο κτήμα της οικογένειας Λαιμού στο νησί, συνοδεία μουσικών από την Κρήτη, κάτι που θα μπορούσε εύκολα να έχει εμπνευστεί και να έχει διοργανώσει ο αγαπημένος παππούς της Βαρδής Βαρδινογιάννης. Οπως μαθαίνουμε, η πλευρά της Μαριάννας έχει επιλέξει να κρατήσει την guest list της σε πολύ στενό κύκλο, αν και οι περισσότεροι καλεσμένοι θα είναι φίλοι του νεαρού ζευγαριού. Θυμίζουμε ότι η Μαριάννα και ο Φίλιππος είχαν κάνει άλλο ένα pre-wedding -και μάλιστα ξέφρενο- πάρτι τον περασμένο Ιούνιο στην Ιμπιζα.

Στα social media

Το ζευγάρι είναι μαζί κάτι παραπάνω από χρόνο κι αν και οι δυο τους γνωρίζονταν χρόνια, ο έρωτας άργησε να τους χτυπήσει την πόρτα. Μάλιστα, η Μαριάννα και ο Φίλιππος έκαναν γνωστό το ειδύλλιό τους τον περασμένο Οκτώβριο μέσω social media, όπου άρχισαν να ανταλλάζουν τρυφερά σχόλια.

Ετσι, η όμορφη εγγονή της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, αφού κατάφερε να καταξιωθεί ως σχεδιάστρια με τη δική της σειρά μαγιό και αξεσουάρ, βρήκε στον νεαρό εφοπλιστή την απόλυτη αγάπη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Έκανα θυσία για την κόρη της Κατερίνας Καινούργιου»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...