Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Ομορφη και «επικίνδυνη»!

Η εστεμμένη Βίκυ Τζινιέρη λέει ότι έχει δείρει (!) άντρα και εξηγεί πώς συνδυάζει πασαρέλα και μεταπτυχιακό

Είναι ξανθιά, εντυπωσιακή και καλλίγραμμη, αλλά δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Η Βίκυ Τζινιέρη, η οποία κατέκτησε πρόσφατα τον τίτλο ομορφιάς Miss Photomodel GS Hellas 2016, αποκαλύπτει στην «Espresso» ότι έχει δείρει άντρα!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

«Εντάξει, δεν τον έκανα και μαύρο στο ξύλο. Eνα χαστούκι τού έριξα μόνο. Και φυσικά το άξιζε» λέει γελώντας. Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Αίγιο, η Βίκυ οφείλει το καλοσχηματισμένο κορμί της στον αθλητισμό. Eκανε στίβο όταν ήταν πιτσιρίκα και συνέχισε με βάρη. «Η γυμναστική είναι τρόπος ζωής για μένα. Το ίδιο και η σωστή διατροφή. Αγαπώ το σώμα μου και θέλω να το φροντίζω» εξηγεί.

4rfq3ertg 1Τελειώνοντας το Λύκειο, έδωσε εξετάσεις και πέρασε στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου της Πάτρας. Πλέον είναι τελειόφοιτη και σχεδιάζει να συνεχίσει τις σπουδές της, κάνοντας ένα μεταπτυχιακό στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, που δεν ρυπαίνουν το περιβάλλον. Παράλληλα με τις σπουδές της πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

«Ασχολούμαι τα τελευταία τέσσερα χρόνια, κάνοντας αργά και σταθερά βήματα. Eχω δοκιμαστεί τόσο σε φωτογραφίσεις όσο και σε επιδείξεις μόδας, και μπορώ να πω ότι το πρώτο μού αρέσει και μου ταιριάζει περισσότερο» σχολιάζει. Στόχος της είναι να ασχοληθεί επαγγελματικά μια μέρα με το αντικείμενο των σπουδών της, αλλά και να διαγράψει μια καλή πορεία στον χώρο του μόντελινγκ.

«Μόνο μέσω πρακτορείου»

«Δεν πηγαίνω σε κάστινγκ. Κλείνω τις δουλειές μου μέσω του πρακτορείου μου και συναναστρέφομαι με ανθρώπους του χώρου που γνωρίζω. Δεν πηγαίνω όπου κι όπου» αναφέρει η Βίκυ και συμπληρώνει ότι μέχρι στιγμής δεν έχει δεχτεί καμία ανήθικη πρόταση.

«Δεν αφήνω εγώ τα περιθώρια να αποκτήσει κάποιος το θάρρος να με προσεγγίσει με ανήθικο τρόπο στον εργασιακό μου χώρο. Αν δεν μου αρέσει κάτι, σηκώνομαι και φεύγω την ίδια στιγμή» συνεχίζει. Οι σχεδιαστές μόδας που θαυμάζει πολύ και θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί τους είναι ο Δημήτρης Στρέπκος, ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο Λάκης Γαβαλάς και ο Θοδωρής Τρανούλης. Πάντως, δεν έχει ως πρότυπο κανένα από τα διάσημα τοπ μοντέλα. «Μου αρέσει να παίρνουν οι άλλες στοιχεία από μένα, όχι εγώ από τις άλλες. Προσπαθώ να διαφέρω» υπογραμμίζει.

Οσο για τα προσωπικά της; Δεν της παίρνεις κουβέντα. «Δεν θα ήθελα να μιλήσω καθόλου γι’ αυτό το θέμα» είναι η «κοφτή» απάντησή της στην ερώτησή μας αν είναι ερωτευμένη.

Για εκείνη ιδανικός άντρας είναι αυτός που έχει λόγο και τιμά τα παντελόνια που φοράει. «Ο άντρας που θα με γοητεύσει πρέπει να είναι ειλικρινής και ντόμπρος, με τρυφερή καρδιά μικρού παιδιού και την ικανότητα να επικοινωνεί μαζί μου εγκεφαλικά» σημειώνει.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....