Κινέζα έγκυος 17 (!!!) μηνών

Ισχυρίζεται ότι συνέλαβε τον Φεβρουάριο του 2015 και ζητάει να υποβληθεί σε καισαρική για να φέρει στον κόσμο το μωρό της

Γυναίκα από την Κίνα υποστηρίζει ότι είναι έγκυος 17 μηνών και ζητάει να υποβληθεί σε καισαρική για να φέρει στον κόσμο το μωρό της, διότι έχει στιγματιστεί από συγγενείς και φίλους.

4r3q4wΗ Γουάνγκ Σι, από την επαρχία Χουνάν, ισχυρίζεται ότι έμεινε έγκυος τον Φεβρουάριο του 2015. Για να το αποδείξει προσκόμισε στο νοσοκομείο κρατικό έγγραφο με το οποίο νομιμοποιούσε την εγκυμοσύνη της.

Από τότε έχει πάρει 25,2 κιλά και το αγέννητο μωρό της ζυγίζει 3,8 κιλά, καθώς, αν ο ισχυρισμός της είναι σωστός, διανύει τον 18ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Εχει στιγματιστεί στο χωριό της

Οπως λέει, συμπλήρωσε τους 9 μήνες τον Νοέμβριο του 2015 και μαζί με τον άντρα της Κάνγκ Τζινγουέι πήγαν στο νοσοκομείο. Οι γιατροί, όμως, της είπαν ότι δεν ήταν έτοιμη για να γεννήσει, διότι ο πλακούντας της ήταν ατελώς ανεπτυγμένος. Από τότε, πήγαινε στο νοσοκομείο κάθε εβδομάδα με την ελπίδα ότι θα γεννούσε, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Τώρα ζητάει από τους γιατρούς να γεννήσει με καισαρική, διότι έχει στιγματιστεί στο χωριό της επειδή δεν έχει φέρει ακόμη στον κόσμο το παιδί.

Σε περίπτωση που ο ισχυρισμός της αποδειχθεί αληθινός, θα έχει σπάσει το ρεκόρ μεγαλύτερης διάρκειας ανθρώπινης κύησης, το οποίο κατέχει από το 1945 η Μπεουλάχ Χάντερ με 375 ημέρες.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388


{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ