Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ετοιμοι για τον ερχομό της κόρης!

Σακελλαρίδης και Τζίμα σε πελάγη ευτυχίας λίγο πριν από την υποδοχή του νέου μέλους της οικογένειας!

Λίγο προτού υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους βρίσκονται η Ράνια Τζίμα και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Αν και επισημοποίησαν τη σχέση τους μόλις τον προηγούμενο Μάιο και δεν έχουν ακόμα προλάβει να συνηθίσουν τη συζυγική ρουτίνα, αναμένουν και οι δύο με ιδιαίτερη ανυπομονησία την έλευση της κόρης τους, που θα γεμίσει με παιδικά χαμόγελα την καθημερινότητά τους.

ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΑΝΝΑ ΜΙΧΑΗΛ

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δωμάτιο της μικρής είναι ήδη έτοιμο, το καροτσάκι έχει αγοραστεί και το καθισματάκι του αυτοκινήτου έχει τοποθετηθεί. Η Ράνια, μάλιστα, επιστράτευσε τις φίλες της για τις τελευταίες αγορές. Μαζί επισκέφτηκαν γνωστό εμπορικό κέντρο, στο οποίο πέρασαν αρκετές ώρες χαζεύοντας μωρουδιακά ρούχα και παιδικά αξεσουάρ.

Η δημοσιογράφος μπορεί να βρίσκεται στις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της, αλλά προσέχει ιδιαίτερα τη σιλουέτα της, έχοντας πάρει ελάχιστα κιλά.

Σε πυρετό προετοιμασίας, όμως, βρίσκεται και ο ευτυχής πατέρας, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει φίλους και γνωστούς με το πόσο έτοιμος είναι για τον νέο ρόλο του.

«Μάστορας στην αλλαγή πάνας»

Ο Γαβριήλ όχι μόνο συνοδεύει τη σύζυγό του σε όλα τα ραντεβού της με τον γυναικολόγο της στο ιδιωτικό μαιευτήριο που έχει επιλέξει, αλλά διαβάζει επιμελώς βιβλία για την εγκυμοσύνη και τους πρώτους μήνες της ζωής ενός μωρού. Οι φίλοι του, μάλιστα, τον πειράζουν, λέγοντάς του ότι θα γίνει «μάστορας στην αλλαγή πάνας».

Την ευτυχία του ζευγαριού, όμως, έχουν σκιάσει οι εξελίξεις στο Mega. Η Ράνια είναι εξαιρετικά φιλόδοξη. Η μετεγγραφή της στο κανάλι της Μεσογείων λίγα χρόνια νωρίτερα ήταν στόχος ζωής. Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πώς εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα.

Ο Γαβριήλ ήταν πιο υποψιασμένος, στηρίζοντας τη σύντροφό του. Μετά τη γέννηση του παιδιού και την περίοδο της λοχείας, η νεαρή δημοσιογράφος έχει ήδη αποφασίσει να επανέλθει, κάνοντας ίσως ένα νέο ξεκίνημα σε άλλη τηλεοπτική στέγη.

Το ζευγάρι, εξάλλου, μπορεί από την αρχή της σχέσης του να έχει διατηρήσει χαμηλούς τόνους, αλλά και οι δύο γνωρίζουν ότι τα νέα δεδομένα της προσωπικής ζωής τους έχουν ενισχύσει τη δημοφιλία τους, ανοίγοντας νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Αυτές τις μέρες οι φίλοι που περιβάλλουν το ζευγάρι είναι λίγοι και καλοί. Πολύ συχνά επισκέπτονται το διαμέρισμά τους στη Νέα Σμύρνη οι στενές φίλες της Ράνιας. Η δημοσιογράφος Εύα Αντωνοπούλου και ο σύζυγός της Παναγιώτης Αρκουμανέας, άλλωστε, μαθαίνουν πολλά από τους μελλοντικούς γονείς, καθώς και οι δύο ανυπομονούν να επεκτείνουν την οικογένειά τους.

Οσο για τον Γαβριήλ, οι πολιτικές ανατροπές έβαλαν ταφόπλακα σε πολλές αδελφικές σχέσεις του. Μία από τις απώλειες που μετράει είναι και αυτή του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος ήταν κάτι σαν πολιτικός μέντορας του Σακελλαρίδη.

Σήμερα που ο χωρισμός του από πρώην συντρόφους είναι επώδυνος αλλά τελεσίδικος ο Γαβριήλ νιώθει πικραμένος, αλλά και ανακουφισμένος. Εχει ήδη βάλει μπροστά το διδακτορικό του με έναν πολύ γνωστό οικονομολόγο.

Ακόμη, συναντά φίλους του στην πλατεία Προσκόπων στο Παγκράτι, που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα του στέκια. Λατρεύει, όμως, να χαλαρώνει στο σπίτι του με τη σύζυγό του, βλέποντας πολλά επεισόδια των αγαπημένων του τηλεοπτικών σειρών.

Μεταξύ αστείου και σοβαρού, μάλιστα, λέει: «Θα τα δω όλα τώρα που μπορώ γιατί, όταν με το καλό έρθει η μικρή, θα πέσουν ξενύχτια»!

4rfqwtfrgc

Του απαγορεύει το τσιγάρο! 

Μία αλλαγή που θα φέρει η κόρη του είναι το κόψιμο μίας συνήθειας που συνοδεύει εδώ και πολλά χρόνια τον Γαβριήλ. Οσοι τον γνωρίζουν, άλλωστε, ξέρουν ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον καπνό του. Ή θα στρίβει ένα τσιγάρο ή θα κρατάει ένα τσιγάρο στα χέρια του.

Η Ράνια, όμως, ειδικά με το που έμεινε έγκυος, απαγορεύει στον σύζυγό της να καπνίζει μέσα στο σπίτι και αυτός υπακούει, λέγοντας σε φίλους και γνωστούς ότι σκοπεύει να το κόψει μαχαίρι.

Δεν έχει κόψει μαχαίρι, όμως, κάποιους από τους παλαιούς συντρόφους του, που επίσης εγκατέλειψαν την κυβέρνηση. Ο Τάσος Κορωνάκης, ο Ηλίας Χρονόπουλος και ο Γιάννης Αλμπάνης είναι άτομα που εκτιμά και εμπιστεύεται. Ακόμα συναντιούνται και μιλούν για πολιτική. «Εχουν κοινή αφετηρία και μπορούν να μιλήσουν με ειλικρίνεια γι’ αυτά που βίωσαν και αυτό είναι κάτι που θα τους δένει» λέει κοινός φίλος τους και συνεχίζει: «Ολη αυτή η αντροπαρέα θα επισκεφτεί το μαιευτήριο για να γνωρίσει τη μικρή που μάλλον θα πάρει το όνομα της μητέρας της Ράνιας που έχει φύγει από τη ζωή και η Ράνια θέλει να την τιμήσει».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...