Σαββατοκύριακο 20-21 Αυγούστου 2016

ΙΧΘΥΣ: Καιρός να γίνετε πιο επιεικείς με τον εαυτό σας και να μην ταλαιπωρείστε δίνοντας συνεχώς λύσεις στα προβλήματα των άλλων, αφού…

ΚΡΙΟΣ: Αναζητήστε τα αίτια αν κάποιες στιγμές αισθανθείτε ανεπαρκείς σε ορισμένα θέματα που ίσως προκύψουν. Από εσάς εξαρτάται το να ανατρέψετε τα δεδομένα και από κανέναν άλλον. Χαλαρώστε και διασκεδάστε, πριν η κούραση σας δημιουργήσει ψυχοσωματικά προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα μηνύματα που παίρνετε είναι καθησυχαστικά, γι’ αυτό μην παρεμβαίνετε προσπαθώντας να καταλάβετε το αποτέλεσμα. Η επιτυχία μιας αλλαγής είναι ένα βήμα μακριά. Μην είστε επιφυλακτικοί ως προς τις αλλαγές του επαγγελματικού χώρου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οσο μεγαλύτερη έμφαση δώσετε στην προβολή σας τόσο καλύτερα θα τα καταφέρετε. Δεν απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια από μέρους σας για να πετύχετε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Αφήστε τον χρόνο να δείξει αν κάποιοι άνθρωποι αξίζουν την εκτίμησή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πριν κάνετε οτιδήποτε, αναρωτηθείτε πού θέλετε να οδηγήσετε τα πράγματα και μετά πράξτε ανάλογα, αλλά για να είστε και εύστοχοι γίνετε πιο συγκεκριμένοι. Κάθε εμπόδιο για καλό, οπότε μην απογοητεύεστε από μια ερωτική απογοήτευση.

ΛΕΩΝ: Οι αποκαλύψεις που θα γίνουν αυτόν τον μήνα μπορεί να είναι η αιτία να προβείτε σε αλλαγές στης συναισθηματική ζωή σας, αλλά, ό,τι κι αν γίνει, θα σας βγει σε καλό. Αισιόδοξες καταστάσεις και προοπτικές έρχονται να σας δώσουν ελπίδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε τα γεγονότα να οδηγήσουν τις εξελίξεις και μην ενεργήσετε σπρωγμένοι από την πίεση και την επιτακτική ανάγκη να προλάβετε ορισμένες καταστάσεις. Δεν υπάρχει λόγος να αναλαμβάνετε περισσότερες υποχρεώσεις από όσες αντέχετε.

ΖΥΓΟΣ: Προωθήστε τις φιλοδοξίες σας, μια και κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να σας ανατρέψει, αλλά μην ξεχνάτε να κρίνετε πάντα με την αίσθηση του μέτρου, κι ας έχετε τα κίνητρα για να δράσετε. Διεκδικήστε ευθέως τα δικαιώματά σας και αφήστε τους άλλους να κινούνται στο παρασκήνιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προετοιμάστε το έδαφος για την προσωπική εξέλιξή σας, αντιμετωπίζοντας τις εσωτερικές σας συγκρούσεις, χωρίς να παραμερίζετε τα όνειρα και τις ελπίδες σας, θεωρώντας τα ανέφικτα. Γεφυρώστε τις επαγγελματικές αντιθέσεις σας πριν γίνουν αιτία προβλημάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο φόβος που έχετε ορισμένες φορές σάς βοηθά να αποφύγετε τον κίνδυνο, αλλά δεν πρέπει να τον αφήσετε να σας εγκλωβίσει, γιατί μόνο η θετική σκέψη μπορεί να τον μετατρέψει σε σύμμαχο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επιλογές σας επηρεάζονται από τρίτους και γι’ αυτό δεν νιώθετε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Πάρτε πρωτοβουλίες για να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες στις στενές σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οταν δεν έχετε κάτι ουσιαστικό να πείτε, προτιμήστε να σιωπήσετε, γιατί οι άλλοι θα καταλάβουν την αδυναμία σας να επικεντρωθείτε στην ουσία και εσείς δεν θα βγάλετε συμπεράσματα. Σκεφτείτε ψύχραιμα και λογικά για να μπορέσετε να βάλετε προτεραιότητες στους στόχους σας.

ΙΧΘΥΣ: Καιρός να γίνετε πιο επιεικείς με τον εαυτό σας και να μην ταλαιπωρείστε δίνοντας συνεχώς λύσεις στα προβλήματα των άλλων, αφού κανείς δεν είναι τόσο απροστάτευτος όσο νομίζετε. Με αφορμή μια κοινωνική εκδήλωση θα δρομολογηθούν σημαντικές συμφωνίες.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ