Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΤΑΥΡΟΣ: Δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, όπως δείχνετε και στις δυνάμεις των άλλων. Μπορεί τα…

ΚΡΙΟΣ: Θα σας ανακουφίσει σταδιακά η γρήγορη πρόοδος σε τομείς της ζωής σας στους οποίους ήδη έχετε προσφέρει πολλά και θα κερδίσετε ακόμα περισσότερα με σωστή διαχείριση. Βρείτε χρόνο για αυτοσυγκέντρωση, ώστε να διατηρήσετε την ενεργητικότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, όπως δείχνετε και στις δυνάμεις των άλλων. Μπορεί τα μεγαλεπήβολα σχέδια να είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά μην το παρακάνετε. Κρατήστε την ψυχραιμία σας γιατί ενδέχεται να έχετε προστριβές στον χώρο της εργασίας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε στην άκρη τα όποια διλήμματα και βρείτε τη χρυσή τομή στις αισθηματικές ανησυχίες σας, γιατί το αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατό, αρκεί να είστε αποφασισμένοι να πετύχετε. Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών αναγκών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάθε φορά που σηκώνετε το ανάστημά σας για να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας με σιγουριά σάς βγαίνει σε καλό, οπότε δώστε το στίγμα σας σε ό,τι διεκδικείτε. Επειδή δεν έχετε μόνο εσείς ανάγκες, να θυμάστε πως για να πάρετε πρέπει και να δώσετε.

ΛΕΩΝ: Για να έχετε προσωπική ηρεμία και να μη γεμίζετε άγχος, επανεξετάστε σε βάθος τις συμφωνίες που θέλετε να κάνετε δείχνοντας ενδιαφέρον και για την παραμικρή λεπτομέρεια. Μην αφήνετε άλλο να παραμένουν ανεκπλήρωτες οι επιθυμίες σας. Φτάνει μέχρις εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι φιλοδοξίες σας έχουν ακόμα μεγάλα περιθώρια. Αφιερώστε τη μέρα για να αποκτήσετε την εμπειρία που θα σας επιτρέψει να επεκτείνετε τους στόχους σας. Ολοκληρώστε κάτι που θα σας ευχαριστήσει με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση ενός φίλου σας.

ΖΥΓΟΣ: Το οργανωτικό πνεύμα που σας χαρακτηρίζει σας έχει σώσει αρκετές φορές από παγίδες και λάθη, και το ίδιο θα συμβεί και τώρα. Προσπαθήστε να βάλετε προτεραιότητες και μη βιάζεστε να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητές σας, γιατί διαφορετικά θα νιώσετε εξαντλημένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οριοθετήστε τις απαιτήσεις σας και φροντίστε να μην ξεπερνούν τις δυνατότητές σας. Οι σταδιακές αλλαγές είναι γεγονός και οι εξελίξεις αναμενόμενες. Για να ξεπεράσετε επιτυχώς τα προβλήματά σας βρεθείτε με άτομα που ασκούν πάνω σας θετική επιρροή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε την ενέργεια και τη διάθεση για δράση να σας παρασύρουν. Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας, γιατί είστε πολύ κοντά στην εκπλήρωση των στόχων σας. Καλύπτοντας τις προσωπικές ανάγκες σας θα αποφύγετε το άγχος, που νιώθετε ότι σας πνίγει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξέρετε πώς να χειριστείτε κάποιες καταστάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οπότε μην έχετε αμφιβολία για τις δυνατότητές σας. Προχωρήστε με εμπιστοσύνη στις εμπνεύσεις σας. Η συνεργασία στον επαγγελματικό χώρο σας θα σας βοηθήσει να πετύχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναρωτηθείτε τι μπορείτε να προσφέρετε για να βρεθείτε στο επίκεντρο. Η επιθετική στάση και οι απαιτήσεις δεν είναι ό,τι καλύτερο για να τραβήξετε την προσοχή των άλλων. Κάντε καινούργιες γνωριμίες, αλλά να είστε επιφυλακτικοί και μην τα βλέπετε όλα ιδανικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Αντιμετωπίστε με λογική αυτά που κατά την κρίση σας θεωρείτε υπερβολικά. Δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και θα βγείτε κερδισμένοι από μια πιθανή αντιδικία. Αποβάλετε ό,τι σας πονάει και σας πληγώνει, ώστε να καταλάβετε τις πραγματικές ανάγκες σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ