Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πυρά της ΠΟΣΠΕΡΤ προς τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Ζούλα

Τι έφταιξε ή καλύτερα ποιος έφταιξε και ηλικιωμένοι άνθρωποι...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η ανάρτηση της Αντωνά για τον Σοϊλέδη είχε υπογραφή… χάκερ

Ενα story... μπουρλότο που «ταρακούνησε» το Instagram ανέβηκε χθες...

ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ – ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ • ΦΩΤΑΕΡΙΟ 2016

Μπορεί ακόμα να διανύουμε την καλοκαιρινή περίοδο, όμως ήδη πολλά από τα σχήματα που θα απολαύσουμε τον ερχόμενο χειμώνα έχουν κλειδώσει

Μπορεί ακόμα να διανύουμε την καλοκαιρινή περίοδο, όμως ήδη πολλά από τα σχήματα που θα απολαύσουμε τον ερχόμενο χειμώνα έχουν κλειδώσει, όπως επίσης και τα μαγαζιά που θα τα φιλοξενήσουν. Ένα από αυτά που αναμένεται να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα, και η επερχόμενη συνεργασία ανάμεσα σε Νατάσα Θεοδωρίδου Χρήστο Μενιδιάτη. Οι δύο καλλιτέχνες συναντιούνται για πρώτη φορά μουσικά και η πίστα του νυχτερινού κέντρου Φωταέριο είναι εκείνη που θα φιλοξενήσει τη μοναδική αυτή μουσική συνάντηση. Δύο μεγάλες φωνές του λαϊκού τραγουδιού, με αποσκευές πολλών χρόνων, ετοιμάζονται να ενωθούν και να μας παρουσιάσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα που θα αφήσει το δικό του στίγμα στην ιστορία της διασκέδασης.

ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ • ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Πριν είκοσι χρόνια κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ που μάλιστα έγινε πλατινένιο και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Και κάπως έτσι, από την αρχή φάνηκε πως η Νατάσα Θεοδωρίδου έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω στην ελληνική δισκογραφία. Οι επόμενες δουλειές της γνώρισαν αντίστοιχη επιτυχία και μέχρι σήμερα η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει κυκλοφορήσει αμέτρητες επιτυχίες και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό που την ακολουθεί πιστά. Οι εμφανίσεις της στην Αθήνα, και όχι μόνο, γνωρίζουν πάντοτε τεράστια επιτυχία και η τραγουδίστρια εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι των προγραμμάτων αυτών. Την περσινή σεζόν, η τραγουδίστρια μας χάρισε μια μοναδική σειρά εμφανίσεων από την πίστα του Vox, έχοντας στο πλευρό της τη Στέλλα Καλλή, και φέτος ετοιμάζεται να ανέβει για ακόμα μια φορά στην πίστα του Φωταέριο. Εκεί, την είδαμε για δύο παραστάσεις την περασμένη άνοιξη. Νατάσα Θεοδωρίδου Φωταέριο μας παρουσίασαν ένα μοναδικό πρόγραμμα, και κάπως έτσι η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να συνεχίσει την επιτυχία και την ερχόμενη σεζόν.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ • ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Πάνω από μια δεκαετία βρίσκεται στα μουσικά δρώμενα ο Χρήστος Μενιδιάτης, κάνοντας σταθερά βήματα προς την επιτυχία. Κάθε σεζόν, οι επιτυχίες του καλλιτέχνη ακούγονται ασταμάτητα και εκείνος έχει μια σταθερή θέση στις πίστες της πόλης. Αναμφίβολα όμως, η πίστα με την οποία είχε συνδέσει το όνομά του μέχρι σήμερα είναι εκείνη του Frangelico στην οποία ανέβηκε και προκάλεσε πανικό επί πολλές σεζόν. Την περασμένη σεζόν τον είδαμε σε μία συνεργασία έκπληξη που τάραξε για τα καλά τα νερά της διασκέδασης. Ο Χρήστος Μενιδιάτης ανέβηκε στην πίστα του Posidonio και μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο έφεραν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση. Και φέτος, ύστερα από το πέρας της επιτυχίας αυτής, ετοιμάζεται και πάλι να μας καταπλήξει, μέσα από τη συνεργασία του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Θεοδωρίδου – Μενιδιάτης • Φωταέριο  ετοιμάζονται να μας χαρίσουν την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης την ερχόμενη σεζόν.

ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Την πέμπτη σεζόν του στη ζωή της Αθήνας ετοιμάζεται να διανύσει φέτος το Φωταέριο, μια από τις πιο νέες αλλά και πιο αγαπημένες πίστες στην πόλη. Το Φωταέριο στεγάζεται στην οδό Πειραιώς και το Γκάζι και την επιτυχία αυτή το μαγαζί γνώρισε, έχοντας στην πίστα του τον μοναδικό Γιώργο Μαζωνάκη. Ο τελευταίος εγκαινίασε το χώρο με τον Νίκο Κουρκούλη, αλλά και συνέχισε για ακόμα μια σεζόν τη συνεργασία με την Καίτη Γαρμπή. Από την πίστα του επίσης έχουν περάσει Νότης Σφακιανάκης και Πέγκυ Ζήνα, ενώ την ερχόμενη σεζόν το κέντρο ετοιμάζεται για ακόμα μια συνεργασία φωτιά. Νατάσα Θεοδωρίδου Χρήστος Μενιδιάτης Φωταέριο θα αποτελέσουν τον απόλυτο συνδυασμό στη φετινή διασκέδαση. 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...