Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Θρίλερ (;) με τον θάνατο του «πρίγκιπα» της ποπ

Οι αστυνομικοί αναζητούν (μετά και τις νέες αποκαλύψεις) τον ντίλερ που προμήθευσε στον Πρινς χάπια «μαϊμού» με την ουσία φαιντανύλη

Νέες αποκαλύψεις έρχονται να δημιουργήσουν καινούργια ερωτήματα σχετικά με τα αίτια του ξαφνικού θανάτου του Πρινς, τέσσερις μήνες αφότου βρέθηκε νεκρός.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ 

Υστερα από ανάλυση των χαπιών που κατασχέθηκαν από την οικία του στη Μινεσότα τη μέρα που πέθανε, διαπιστώθηκε ότι μεταξύ τους υπήρχαν χάπια «μαϊμού», διαφορετικής δραστικής ουσίας από αυτή που αναγραφόταν στη συσκευασία τους. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν 24 χάπια που έφεραν χαραγμένη την ονομασία «Watson 385», γνωστή μάρκα υδροκωδόνης, τα οποία στην πραγματικότητα περιείχαν φαιντανύλη, το πολύ ισχυρό και άκρως εξαρτησιογόνο οπιοειδές, που σύμφωνα με τη νεκροψία προκάλεσε τον θάνατο του τραγουδιστή.

Ο Πρινς δεν είχε συνταγή για φαιντανύλη τη χρονική στιγμή του θανάτου του, ενώ στις εξετάσεις που είχε κάνει πριν από τον θάνατό του δεν είχε ανιχνευτεί φαιντανύλη στον οργανισμό του, στοιχεία που υποδεικνύουν ότι είχε αρχίσει πρόσφατα να κάνει χρήση της συγκεκριμένης ουσίας και ενισχύουν την εικασία των ερευνητών ότι είχε άγνοια για τα πραγματικά συστατικά των χαπιών. Για τον λόγο αυτό η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τον έμπορο ναρκωτικών που του τα πούλησε.

Και σε μπουκαλάκια ασπιρίνης

Κάποια από τα χάπια που κατασχέθηκαν είχαν βρεθεί χύμα μέσα στον χώρο της γκαρνταρόμπας του και στην τσάντα του, ενώ υπήρχαν χάπια τοποθετημένα σε μπουκαλάκια ασπιρίνης και βιταμίνης C, σε πολλά εκ των οποίων εντοπίστηκαν ποσότητες άλλων δραστικών ουσιών έπειτα από εργαστηριακή ανάλυση. Σε μερικά βρέθηκαν ίχνη οξυκωδόνης και κοδεΐνης, ενώ κάποια από τα πλαστά χάπια υδροκοδώνης «Watson 385» περιείχαν στην πραγματικότητα φαιντανύλη, λιδοκαΐνη και U-4770, ένα παυσίπονο πιο ισχυρό από τη μορφίνη και λιγότερο ισχυρό από τη φαιντανύλη, που δεν χρησιμοποιείται πλέον για ιατρικούς σκοπούς, παρά μόνο για ερευνητικούς.

Ο Πρινς ζύγισε 50 κιλά την μέρα του θανάτου, όμως η νεκροψία έδειξε ότι στον οργανισμό του υπήρχε αρκετή ποσότητα φαιντανύλης για να σκοτώσει οποιονδήποτε, άνδρα ή γυναίκα, ανεξαρτήτως σωματικής διάπλασης. Μάλιστα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, είχε πάρει τη μοιραία δόση μόλις 24 ώρες πριν από τον θάνατό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τραγουδιστής είχε κάνει χρήση φαιντανύλης κατά το παρελθόν, τουλάχιστον σύμφωνα με τον πρώην dealer φαρμάκων του Doctor D, ο οποίος του προμήθευε ναρκωτικά από το 1984 έως το 2008. Εκτός από χάπια, τότε χρησιμοποιούσε και τσιρότα φαιντανύλης, που απελευθέρωναν σταδιακά το φάρμακο στον οργανισμό του μέσω του δέρματος.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...