Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συγκεντρωθείτε και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεπεράσει κάποια παροδική κρίση αυτοπεποίθησης, γιατί οι κρίσεις και οι επικρίσεις δεν οδηγούν πουθενά

ΚΡΙΟΣ: Πάρτε την απόφαση να δοκιμάσετε κάτι που πραγματικά θέλετε να πετύχετε, αλλά διατηρώντας τις επιφυλάξεις σας μέχρι να σιγουρευτείτε ότι είστε έτοιμοι για αυτό. Μοιράστε ευθύνες και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στις δικές σας ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αυτοπεποίθησή σας θα αυξηθεί και θα εντυπωσιάζετε. Τώρα που η δημιουργικότητά σας είναι ακμαία, προβάλετε τις ικανότητές σας και θα πετύχετε ακόμα περισσότερα. Θα τα καταφέρετε και οι επαγγελματικές σας ανησυχίες δεν θα κρατήσουν πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η υποστήριξη σημαντικών ατόμων θα σας λυτρώσει, γι’ αυτό δεν είναι απαραίτητο με την πρώτη δυσκολία να παραποιείτε τις καταστάσεις και να αγχώνεστε. Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά θέματα και ξεκουράστε το μυαλό σας από σκέψεις που σας αγχώνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα εμπόδια και η ματαίωση των σχεδίων σας ανήκουν πια στο παρελθόν, οπότε από εδώ και πέρα μπορείτε να εδραιώσετε τη θέση σας μέσα από έναν ουσιαστικότερο προγραμματισμό. Αφήστε ακόμα και τον πόνο που νιώθετε κάποιες φορές να εκφραστεί για να καταλαγιάσει.

ΛΕΩΝ: Οι αλλαγές για εσάς είναι πιο εύκολες και περισσότερο συνειδητοποιημένες, οπότε, αν νιώθετε παγιδευμένοι μέσα σε παλιές καταστάσεις, μπορείτε να απαγκιστρωθείτε. Είναι άσχημο να κριτικάρετε συνέχεια τον εαυτό σας και τους άλλους, και να μην έχετε κατανόηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συγκεντρωθείτε και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεπεράσει κάποια παροδική κρίση αυτοπεποίθησης, γιατί οι κρίσεις και οι επικρίσεις δεν οδηγούν πουθενά. Προβάλετε τις καινούργιες ιδέες σας και περιμένετε μέχρι να γίνουν αποδεκτές.

ΖΥΓΟΣ: Η απόλυτη ανάγκη σας να πετύχετε μια πιο καθαρή συνεργασία θα γίνει η αιτία να ομολογήσετε τις αδυναμίες σας και παράλληλα να αποδεχθείτε ή να κρίνετε τα τρωτά των άλλων. Σε δύσκολα επαγγελματικά θέματα προσπαθήστε να σκεφτείτε πρακτικές λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να ολοκληρώσετε μια αλλαγή προτιμήστε τα μικρά βήματα, που είναι πιο ασφαλή, χωρίς όμως να αφήσετε τα περιθώρια στους άλλους να σας αρπάξουν ό,τι σας ανήκει δικαιωματικά. Προσέξτε την κριτική που κάνετε, γιατί να θυμάστε ότι υπάρχει και αντίλογος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σχέσεις σας μαρτυρούν τις δικές σας αδυναμίες, αφού η διατήρησή τους αποδεικνύει ότι υπάρχουν κοινά στοιχεία. Καλύψτε τα συναισθηματικά κενά σας κάνοντας σωστότερες επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το χιούμορ είναι σωτήριο, και εσείς το χρειάζεστε τώρα που η αγωνία σας να εδραιωθείτε είναι μεγάλη, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο από το να περιμένετε. Συμμεριστείτε τις αδυναμίες των άλλων και περιορίστε την ένταση που νιώθετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τίποτα δεν θα σας δοθεί έτοιμο, αλλά σημασία έχει ότι μπορείτε να πετύχετε πολλά. Δείξτε διαλλακτικότητα για να κερδίσετε χρόνο και χρήμα. Ακούστε απόψεις ανθρώπων που έχουν διαφορετικές αξίες και φιλοσοφήστε τα προβλήματά τους.

ΙΧΘΥΣ: Μπορεί οι προθέσεις σας να είναι καλές, αλλά, αν δεν περιορίσετε τον εγωισμό σας, δεν θα μπορέσετε να τους το αποδείξετε. Μάθετε να εκτιμάτε τα πρόσωπα που είναι πάντα δίπλα σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...