Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Θεραπείες τριχόπτωσης με αιμοπετάλια!

PRP: Η καινοτόμος θεραπεία για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης

Ολοένα και περισσότεροι ασθενείς που πάσχουν από τριχόπτωση, βρίσκουν λύση στο πρόβλημα που τους ταλαιπωρεί μέσω της θεραπείας PRP που τα τελευταία χρόνια αποτελεί κορυφαία επιλογή για όσους βλέπουν τα μαλλιά τους να αραιώνουν, λόγω των εξαιρετικών αποτελεσμάτων που προσφέρει.

Η θεραπεία τριχόπτωσης PRP (Πλάσμα Πλούσιο σε Αιμοπετάλια) ανήκει στον ιατρικό κλάδο της ορθοβιολογίας που ασχολείται με την ικανότητα του οργανισμού να θεραπεύεται με τα δικά του αποκλειστικά θεραπευτικά μέσα, χωρίς χρήση φαρμάκων.

Ουσιαστικά, το PRP είναι ένα αυτόλογο κλάσμα του αίματος με υψηλή συγκέντρωση αιμοπεταλίων και έτσι, με δεδομένο πως παρασκευάζεται από το αίμα του ίδιου του ασθενή, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για αλλεργικές αντιδράσεις ή μετάδοση ασθενειών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιατρική ομάδα του DHI Global Medical Group, παγκόσμιου ηγέτη στη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του τριχωτού από το 1970, η θεραπεία PRP για τα μαλλιά πραγματοποιείται με έγχυση πλάσματος στο τριχωτό της κεφαλής με στόχο την ενδυνάμωση και πύκνωση των μαλλιών αλλά ακόμη και την τόνωση της ανάπτυξης των νέων τριχών!

2 0Ποια είναι όμως η διαδικασία που ακολουθείται κατά τη διάρκεια της θεραπείας; Οι ειδικοί της DHI απαντούν: «Αρχικά, λαμβάνεται από τον ασθενή μια πολύ μικρή ποσότητα αίματος που είναι λιγότερη από 50ml. Στην συνέχεια, το αίμα φυγοκεντρείται και απομονώνεται το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα που ενενεργοποιείται με ενεργοποιητές DNA (θρομβίνη) και εμπλουτίζεται με ιόντα ασβεστίου, όπως είναι το χλωριούχο ασβέστιο. Στο τελικό στάδιο, το ενεργόποιημένο PRP εγχέεται στην περιοχή που πάσχει από τριχόπτωση, προκειμένου να τονώσει την ανάπτυξη των τριχών και να βοηθήσει στην πύκνωση και την ενδυνάμωση των μαλλιών».

H νέα μέθοδος για τη θεραπεία της τριχόπτωσης είναι μια απόλυτα ασφαλής, μη επεμβατική θεραπεία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για τη διατήρηση της υπάρχουσας τριχοφυΐας μέσω της ενδυνάμωσης των μαλλιών όσο και για την ανάπτυξη νέων τριχών από θυλάκια που έχουν σταματήσει να παράγουν τρίχες ή παράγουν τρίχες μικρής διαμέτρου, το γνωστό ως «χνούδι». Παράλληλα, μπορεί να συνδυαστεί με θεραπεία μεταμόσχευσης μαλλιών, με εφαρμογή στη δότρια και στη λήπτρια περιοχή, για την ταχύτερη ανάπτυξη των νέων τριχοθυλακίων, την ενδυνάμωση των υπαρχόντων τριχών αλλά και την γρηγορότερη και καλύτερη επούλωση της δότριας περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί πως το DHI Global Medical Group, πρωτοπόρος στις θεραπείες του τριχωτού, αποτελείται από 57 κέντρα σε όλο τον κόσμο ενώ διαθέτει τη μεγαλύτερη και πιο έμπειρη ιατρική ομάδα στην αποκατάσταση μαλλιών, έχοντας βοηθήσει περισσότερους από 200.000 ασθενείς που πάσχουν από τριχόπτωση. Μάλιστα, η σύγχρονη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών της DHI έχει χαρακτηρισθεί ως η καλύτερη στον κόσμο αφού προσφέρει απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και μαλλιά για μια ζωή! 

Περισσότερες πληροφορίες για την θεραπεία κατά της τριχόπτωσης PRP στο κέντρο του DHI Global Medical Group στην Αθήνα, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 30. Τηλέφωνο 2109211630

3 0

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....