Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ανέπνεε η τετράχρονη όταν την τεμάχιζαν!

Λύγισε στη δίκη ακόμα και ο ιατροδικαστής: «26 χρόνια στα νεκροτομεία δεν έχω δει τέτοια φρίκη»

Φρίκη δίχως τέλος για την υπόθεση δολοφονίας της μικρής Αννυ στο υπόγειο-σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα, το Πάσχα του 2015, καθώς συγκλονιστικά στοιχεία αποκαλύφθηκαν στους δικαστές από τον προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκο Καρακούκη. Η άτυχη Αννυ ανέπνεε (!) ενώ την τεμάχιζαν (σύμφωνα με το κατηγορητήριο) ο μπαμπάς Χάνιμπαλ της μικρής Σάββας, ο φίλος του Νικολάι και ακόμα ένας, άγνωστος, άνδρας.

f254ruutufvnvhΟ ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης ήταν καταπέλτης στην κατάθεσή του, που πάγωσε τους δικαστές και το ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας την Παρασκευή. Αντιθέτως, οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι, ο Σάββας (Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ) και ο Νικολάι (Νασίφ Αχμέντοφ) αλλά και η μητέρα της 4χρονης Δημητρίνα Μπορίσοβα παρακολουθούσαν ανέκφραστοι τον έμπειρο επιστήμονα να περιγράφει ότι οι κηλίδες αίματος του κοριτσιού είχαν εκτιναχθεί σε μεγάλο ύψος και βρέθηκαν διάσπαρτες στο διαμέρισμα.

Σοκαρισμένος

Αυτό δείχνει πως το αγγελούδι ζούσε όταν τα «τέρατα» το κομμάτιαζαν, όπως έχει δημοσιεύσει σε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ η «Espresso» πριν από 10 μήνες.

Πρόεδρος: Εσείς τι συμπέρασμα βγάζετε από τα στοιχεία της υπόθεσης;
Ν. Καρακούκης: Οτι έγινε ο τεμαχισμός εν ζωή. Πέραν του 95% πιθανολογώ ότι ο τεμαχισμός έγινε εν ζωή!
Πρόεδρος: Αν ο τεμαχισμός έγινε λίγα λεπτά μετά τον θάνατο της μικρής, θα υπήρξε πάλι πίεση (σ.σ.: του αίματος);
Ν. Καρακούκης: Οχι.

Ακόμα και ο ιατροδικαστής λύγισε και φάνηκε σοκαρισμένος με το έγκλημα, απαντώντας σε ερώτηση της πολιτικής αγωγής για ποιο λόγο οι δράστες έβρασαν τα γεννητικά όργανα της άτυχης Αννυ. «Στα 26 χρόνια που είμαι στην Ιατροδικαστική βρασμό μετά από τεμαχισμό δεν έχω γνωρίσει! Πρέπει να βρεθεί μία γενεσιουργός αιτία της ψυχικής δράσης του κατηγορουμένου» είπε ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης.
rqw4qwrtaΟ ίδιος διευκρίνισε πως, όταν πρόκειται για παιδάκι σε τόσο μικρή ηλικία, ο τεμαχισμός δεν χρειάζεται πολλή ώρα. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι σε μία με μιάμιση ώρα όλα θα είχαν τελειώσει. «Ο τεμαχισμός είναι πιο εύκολος απ’ ό,τι φαίνεται. Εχουμε περιστασιακά αποκεφαλισμού, που κάποιος αναρωτιέται αν ο άλλος ήταν ανατόμος. Επειδή έχουμε να κάνουμε με ένα παιδάκι, είναι πολύ πιο εύκολος, σε έναν μεγάλο άνθρωπο θα υπήρχαν και τραύματα άμυνας».

Πάντως, οι συνήγοροι του Σάββα και του Νικολάι αμφισβήτησαν την αξιοπιστία της κατάθεσης του μάρτυρα, τονίζοντας πως δεν έχει λάβει γνώση όλων των στοιχείων της υπόθεσης.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ «ESPRESSO» 10 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ

Η «Espresso» αποκάλυψε τον Νοέμβριο του 2015 έγγραφο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών προς τη 10η τακτική ανακρίτρια, η οποία χειριζόταν την ανατριχιαστική υπόθεση, σύμφωνα με το οποίο αφηνόταν ανοιχτό το ενδεχόμενο η άτυχη τετράχρονη να ήταν ζωντανή κατά τη διάρκεια του τεμαχισμού της. Επρόκειτο για το υπ’ αριθμόν 2.571 έγγραφο, που εστάλη στη δικαστική λειτουργό στις 6 Οκτωβρίου 2015. 

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

Η κηλίδα αίματος και το τρίτο (!) πρόσωπο που εμπλέκεται στον φόνο

Στην κατάθεσή του, ο πραγματογνώμονας της ΕΛ.ΑΣ. Στέφανος Λημναίος, ο οποίος εξέτασε τα ευρήματα από το υπόγειο-κολαστήριο της Μιχαήλ Βόδα, τόνισε ότι υπήρξε γενετικό υλικό και αίμα του κατηγορούμενου Νικολάι (Νασίφ Αχμέντοφ). Ο ίδιος επεσήμανε μάλιστα ότι υπήρξε προσπάθεια καθαρισμού του χώρου («η οποία σε κάποια σημεία απέδωσε καρπούς»), μετά το φρικτό έγκλημα, ενώ ο πρόεδρος του δικαστηρίου τον ρώτησε και σχετικά με την κηλίδα αίματος με γενετικό υλικό τριών ατόμων που είχε βρεθεί πάνω στο σοβατεπί, δίπλα στο στρώμα όπου κοιμόταν η άτυχη Αννυ.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το βούλευμα-σοκ του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, με 51 σελίδες γεμάτες αίμα, παραπέμφθηκαν σε δίκη για τη δολοφονία της μικρούλας ο πατέρας Σάββας, ο φίλος του Νικολάι, καθώς και άγνωστος τρίτος άνδρας, γενετικό υλικό του οποίου είχε εντοπιστεί στο σκοτεινό υπόγειο της Μιχαήλ Βόδα. «Προσδιορίστηκαν αντίστοιχοι γενετικοί τύποι που δηλώνουν παρουσία γενετικών στοιχείων άνω του ενός ατόμου» αναφέρει χαρακτηριστικά το βούλευμα σχετικά με το άγνωστο πρόσωπο, το DNA του οποίου είχε βρεθεί στην κηλίδα αίματος. Οπως είχε αποκαλύψει με δημοσίευμά της η «Espresso», η κηλίδα εμπεριείχε συγκεκριμένα το γενετικό υλικό της Αννυ, του Νικολάι, αλλά και ενός άγνωστου μέχρι σήμερα προσώπου.

f54twq3tete

Χαμός με μάρτυρα που υπέπεσε σε αντιφάσεις

Νέα ανατροπή, όσον αφορά μία μάρτυρα αυτή τη φορά, σημειώθηκε χθες, μετά την ξαφνική παραίτηση της δικηγόρου του Νικολάι (τον οποίο εκπροσωπεί πλέον ο Μανώλης Αναγνωστάκης) στην προηγούμενη συνεδρίαση.

Η εισαγγελέας έφτασε στο σημείο να ζητήσει τη σύλληψη της μάρτυρος Στογιάκα Μίντσεβαγια (κυρία Τάνια, όπως τη φωνάζουν) για ψευδορκία, μετά τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε!

Συγκεκριμένα, η μάρτυρας κλήθηκε έπειτα από αίτημα του Σταύρου Γεωργίου, συνηγόρου της μητέρας της 4χρονης, ο οποίος την εντόπισε. Η ίδια υποστήριξε ότι φιλοξένησε τον κατηγορούμενο Νικολάι τις επίμαχες ημερομηνίες που διαπράχθηκε το έγκλημα.

Τα μπέρδεψε

«Από τις 9 έως τις 13 Απριλίου 2015 με είχε παρακαλέσει η μάνα του να τον φιλοξενήσω σε σπίτι στην οδό Αχαρνών, το οποίο νοίκιαζα σε μία Βουλγάρα» είπε η «κυρία Τάνια», όμως στη συνέχεια… μπέρδεψε τις ημερομηνίες: «Είχα πάει στο Λουτράκι στις 11 και 12 Απριλίου 2015 και, όταν επέστρεψα στις 12 Απριλίου το απόγευμα, εκείνος (σ.σ.: ο Νικολάι) είχε φύγει». Ενδεικτικός είναι ο διάλογος με τον πρόεδρο:

Πρόεδρος: Σας πήρε μια άγνωστη και σας είπε να φιλοξενήσετε τον γιο της και δεχθήκατε;
Μάρτυρας: Το δέχθηκα, τι να κάνω; (…)
Πρόεδρος: Πότε επιστρέψατε από Λουτράκι;
Μάρτυρας: 11-12 Απριλίου πήγα και γύρισα Κυριακή Πάσχα και δεν ήταν εκεί.
Πρόεδρος: Για θυμηθείτε, παρακαλώ!
Μάρτυρας: Εγώ ξέρω ότι γύρισα μεσημέρι του Πάσχα και μου είπε ο άλλος που έμενε εκεί ότι ήρθε και έφυγε (σ.σ.: ο Νικολάι).
Εισαγγελέας: Σας πλήρωσε;
Μάρτυρας: Δεν του ζήτησα αλλά μου έδωσε 10 ευρώ.


{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...