Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

Ο «γάμος αλά ελληνικά» που έγινε reality!

Ξεμαλλιάσματα και σκηνές ροκ ανάμεσα σ τον μεσίτη των σταρ Ράιαν Σέρχαντ, στη σύζυγό του Αιμιλία Μπεχράκη και στον πεθερό.

Ξεμαλλιάσματα και σκηνές ροκ ανάμεσα σ τον μεσίτη των σταρ Ράιαν Σέρχαντ, στη σύζυγό του Αιμιλία Μπεχράκη και στον πεθερό. 

Η πρόταση γάμου στην… άδεια -με τη βοήθεια της αστυνομίας- Times Square πριν από δύο χρόνια έμεινε στην ιστορία, η ρομαντική γαμήλια τελετή στο Ποντικονήσι της Κέρκυρας τον περασμένο Ιούλιο έγινε διακριτικά και με μόλις 150 καλεσμένους, ωστόσο, μέχρι να φτάσει αυτή η μέρα, η Αιμιλία Μπεχράκη και ο αγαπημένος της -και ζάπλουτος μεσίτης των σταρ- Ράιαν Σέρχαντ πέρασαν από… σαράντα κύματα.

f5 360d108100000578 3679494 image m 108 1467916433775

Μπλεγμένος ανάμεσα σε έναν Ελληνα πεθερό και σε μία νύφη σε… υστερία, ο 32χρονος αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας και πρωταγωνιστής του reality αποκάλυψε στην πρεμιέρα του show του «Million Dollar Listing New York: Ryan’s Wedding» (που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες) όσα πέρασε το ζευγάρι μέχρι να φτάσει να παντρευτεί. Το πρώην μοντέλο της εταιρίας Victoria’s Secret και νυν επικεφαλής νομικός στις ΗΠΑ ενός παγκόσμιου ναυτιλιακού κολοσσού με έδρα τη Γενεύη τον αποκάλεσε «γ…ο ηλίθιο» και «μα…α», ενώ ο πεθερός του Λεωνίδας του άσκησε πίεση ώστε να μετακομίσουν στην Ελλάδα για να έχει την κόρη του κοντά.

f6 38b4bfb900000578 0 image a 40 1474601667117

Με την Αιμιλία να κλαίει και τον Λεωνίδα Μπεχράκη να… αραδιάζει επιχειρήματα που έκριναν «ακατάλληλο» τον μέλλοντα γαμπρό, ο Ράιαν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, ενώ οι τηλεθεατές του reality show, το οποίο προβάλλεται στο κανάλι BRAVO του ομίλου NBC, είδαν όλο το παρασκήνιο του πολυσυζητημένου γάμου.

f8 38b4c08300000578 0 image a 43 1474601692143

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη

«Ανέκαθεν έλεγα στις κόρες μου πως ήθελα οι μέλλοντες σύζυγοί τους να έχουν τρία πράγματα: να είναι όμορφοι, μορφωμένοι και Ελληνες» είπε ο Λεωνίδας Μπεχράκης στον Ράιαν, ο οποίος αποκάλυψε πως, κάθε φορά που ο μπαμπάς της Αιμιλίας τούς επισκεπτόταν στη Νέα Υόρκη, τους πίεζε να μετακομίσουν μόνιμα στην Ελλάδα.

f7 38b4c24800000578 0 image a 39 1474601652834

Την επιστροφή στα πάτρια εδάφη υποστήριξε και η δικηγόρος, λέγοντας πως ποτέ δεν σχεδίαζε να ζήσει μόνιμα στις ΗΠΑ. «Αλλαξα εντελώς τη ζωή μου για χάρη του Ράιαν και δεν νομίζω πως αναγνωρίζει την έκταση αυτής της πράξης» είπε κλαίγοντας η Αιμιλία, ενώ εκείνος της απάντησε: «Δεν νομίζω πως μπορώ να μετακομίσω στην Ελλάδα. Πριν από επτά χρόνια έκανα ελεύθερο θέατρο χωρίς χρήματα και το σιχαινόμουν! Δεν γυρίζω σ’ εκείνες τις μέρες. Το να μετακομίσω σε άλλη χώρα σημαίνει πως αρχίζω ξανά από το μηδέν».

Και δεν έφτανε αυτό! Ο κ. Λεωνίδας άσκησε πίεση στον Σέρχαντ και σε σχέση με τη θρησκεία του, αφού ο 32χρονος είναι προτεστάντης, ενώ η οικογένεια Μπεχράκη ορθόδοξη.
Το… μέγα μπάχαλο, ωστόσο, ήρθε όταν η Αιμιλία αναγκάστηκε να αναλάβει μόνη της τις προετοιμασίες του πολυτελούς γάμου τους στην Κέρκυρα, καθώς ο Ράιαν έπρεπε να δουλεύει πολλές ώρες στο γραφείο του. Οταν μάλιστα, επιστρέφοντας από τη δουλειά, της είπε πως πέρασε μια «τρελή μέρα» και θα ήθελε απλά να ξεκουραστεί, εκείνη ξέσπασε: «Δεν ξέρω τι έχει συμβεί τον τελευταίο χρόνο, έχεις γίνει άλλος άνθρωπος!

f13 article 2757925 216af0cb00000578

Ολα πρέπει να είναι τέλεια και κοντεύω να τρελαθώ!» Ωστόσο, ο μεσίτης των σταρ -πελάτες του είναι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Λεονάρντο ντι Κάπριο-, ο οποίος υποστήριξε πως η δουλειά του έχει τριπλασιαστεί και πως πια δουλεύουν περισσότεροι άνθρωποι γι’ αυτόν, απάντησε: «Πάντα θα δουλεύω πολύ, έτσι ώστε να μπορώ να πληρώσω διαμερίσματα 4.000.000 ευρώ και μεγάλους γ…ους γάμους στο κέντρο της Ελλάδας!»

Εκλεισε την Times Square και άκουσε γονατιστός το «ναι»

f12 article 2757925 216879c800000578

Ο ερωτοχτυπημένος Ράιαν Σέρχαντ κατάφερε κάτι πρωτοφανές για τα δεδομένα της Νέας Υόρκης και, όπως ήταν αναμενόμενο, η πρωτοβουλία του έκανε τον γύρο των media ολόκληρου του πλανήτη και διεκδίκησε μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Πριν από δύο χρόνια, σε συνεργασία με τις Αρχές της πόλης και έπειτα από ένα εξάμηνο μπλέξιμο με την ατελείωτη γραφειοκρατία, έκλεισε την πιο πολυσύχναστη πλατεία του κόσμου, την Times Square, επιστρατεύοντας 50 αστυνομικούς, γονάτισε, πρόσφερε στην Αιμιλία Μπεχράκη το μονόπετρο και άκουσε το «ναι».

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε «αθόρυβα» στα μέσα του περασμένου Ιουλίου στο Ποντικονήσι της Κέρκυρας, παρουσία 150 καλεσμένων που υπέγραψαν συμβόλαιο εχεμύθειας, ώστε να μη διαρρεύσει καμία πληροφορία για την τελετή ή τη δεξίωση που ακολούθησε σε πολυτελή βίλα. Ο επιτυχημένος μεσίτης, που έχει γεννηθεί στο Ντάλας, άρχισε από το μηδέν αλλά κατάφερε μέσα σε λιγότερο από πέντε χρόνια να μεσιτεύει τα ακριβότερα ακίνητα στις ΗΠΑ, να διαθέτει τα μεγαλύτερα μεσιτικά γραφεία σε Νέα Υόρκη και Λος Αντζελες και να έχει ήδη στο χαρτοφυλάκιο των πωλήσεών του περιουσιακά στοιχεία ύψους 1 δισ. δολαρίων.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...