Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

ΠΥΛΗ ΑΘΗΝΩΝ Κοντολάζος -Δασκαλάκης – Ρωμαίου – Γιαννούλης

Μόλις λίγες μέρες έμειναν μέχρι την έναρξη του πιο καυτού σχήματος της Αθήνας

Μόλις λίγες μέρες έμειναν μέχρι την έναρξη του πιο καυτού σχήματος της Αθήνας. Από την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, η “ΠΥΛΗ ΑΘΗΝΩΝ”, ένα από τα κορυφαία νυχτερινά κέντρα της λεωφόρου Συγγρού, ανοίγει τις πόρτες της για να υποδεχτεί το αθηναϊκό κοινό με μια συνεργασία που θα προκαλέσει πάταγο. Δημήτρης Κοντολάζος, Γωγώ Ρωμαίου, Γιώργος Δασκαλάκης και Ματθαίος Γιαννούλης ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα σχήμα που θα μας απογειώσει και θα καταφέρει να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό. Η συνεργασία της χρονιάς έρχεται πολύ σύντομα να ταράξει τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης της πρωτεύουσας και εμείς μετράμε το χρόνο αντίστροφα!

ΓΩΓΩ ΡΩΜΑΙΟΥ – ΠΥΛΗ ΑΘΗΝΩΝ 2016-2017

Η Γωγώ Ρωμαίου με την εκπληκτική φωνή της, αλλά και την αστείρευτη ενέργειά της κάθε φορά στη σκηνή, έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου και να βρίσκεται μόνιμα στη κορυφή της προτίμησής του. Έχοντας στο ενεργητικό της πολλές επιτυχίες, όπως το “Εσύ”, “Η αλήθεια είναι”, “Άκου τη φωνή”, έρχεται να δώσει το δικό της στίγμα μέσα σε μια πλειάδα αντρών αφού και φέτος θα βρίσκεται στην “ΠΥΛΉ ΑΘΗΝΩΝ” με τους Δημήτρη Κοντολάζο, Γιώργο Δασκαλάκη και Ματθαίο Γιαννούλη και θα αποτελέσει την μοναδική γυναικεία παρουσία του σχήματος, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Η ηγετική αντρική παρουσία του σχήματος είναι ο Δημήτρης Κοντολάζος.

Το όνομά του και μόνο αποτελεί εγγύηση στη διασκέδαση και δεν περνά απαρατήρητο όπου κι αν το δεις ή το ακούσεις. Ο Δημήτρης Κοντολάζος είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές, και όχι άδικα, αφού έχει διαγράψει μια χρυσή πορεία στο χώρο του τραγουδιού. Οι μεγάλες επιτυχίες του όπως το “Όλα τα έδωσα για σένα”, “Δε σου κάνω τον άγιο”, “Πες μου πως μπορείς”, “Μια ιστορία” και αμέτρητες ακόμα, κάνουν το πρόγραμμά του μοναδικό. Τον ερχόμενο χειμώνα επανέρχεται στη νυχτερινή Αθήνα και μάλιστα σε ένα από τα ιστορικότερα μαγαζιά της λεωφόρου Συγγρού, την Πύλη Αθηνών.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Δασκαλάκης ξέρει όσο λίγοι να ξεσηκώνει το κοινό και αποτελεί ένα από τα πιο βαριά χαρτιά της νυχτερινής διασκέδασης. Οι μεγάλες επιτυχίες του όπως “Τι τραβάω εγώ με εσένα” , “Να σαι καλά” και “Έγινε το αντίθετο” έχουν αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο που δεν χάνει την ευκαιρία να βρίσκεται κοντά στον αγαπημένο τραγουδιστή. Πύλη Αθηνών Κοντολάζος τιμές – κράτηση Η φετινή του συνεργασία θα είναι από τις πιο δυνατές, με Γωγώ Ρωμαίου, Δημήτρη Κοντολάζο και Ματθαίο Γιαννούλη. Το πρόγραμμα θα ολοκληρώνει με τη δική του προσωπική νότα ο Ματθαίος Γιαννούλης. Το μεγάλο του ταλέντο τον οδήγησε από μικρό στο να γράφει μόνος του νησιώτικα τραγούδια και να τα παρουσιάζει στους συντοπίτες του στη Νάξο.

Σήμερα,αρκετά χρόνια μετά,ο Ματθαίος Γιαννούλης αποτελεί τον κορυφαίο ερμηνευτή νησιώτικων με πληθώρα επιτυχιών όπως το “Όταν χαράζει στο Αιγαίο”, “Πιτσιρίκα” και πολλές ακόμα. Τη σεζόν 2016-2017 θα βρίσκεται στο πλευρό σπουδαίων συναδέλφων του σε μια συνεργασία-έκπληξη που θα συνδυάζει το νησιώτικο με το λαϊκό και το δημοτικό. Από τις 30 Σεπτεμβρίου, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα βρίσκεται στην Πύλη Αθηνών. Για το Πύλη Αθηνών Κοντολάζος τιμές – κράτηση επισκεφθείτε το kratisinow.gr

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...