Τα SMS του Κάρεϊ στην «αχάριστη σκύλα» Γουάιτ

Η αποκαλυπτική ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων ανάμεσα στην Καθριόνα Γουάιτ και στον Τζιμ Κάρεϊ, στα οποία την αποκαλεί «πόρνη» και «αχάριστη σκύλα» λίγο πριν από την αυτοκτονία της

Η αποκαλυπτική ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων ανάμεσα στην Καθριόνα Γουάιτ και στον Τζιμ Κάρεϊ, στα οποία την αποκαλεί «πόρνη» και «αχάριστη σκύλα» λίγο πριν από την αυτοκτονία της, ήρθε στο φως μέσα από την αγωγή που κατέθεσε σε βάρος του ηθοποιού ο εν διαστάσει σύζυγός της Μαρκ Μπερτον, κατηγορώντας τον για τον θάνατό της.

Σε αυτά, η νεαρή κοπέλα τού περιέγραφε ότι άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα αφροδισίων, όμως ο Κάρεϊ επιχειρεί να τα αποδώσει σε άσχετες αιτίες. Τα συμπτώματα ωστόσο φαίνεται ότι επιμένουν, καθώς έναν μήνα μετά η Γουάιτ τού γράφει ότι θα πάει στον γιατρό.

Εκείνος της απαντά τότε ότι μπορεί να την κόλλησε κάποιος πρώην της και να εκδηλώθηκαν τώρα, «που βρίσκεται σε στρες», όμως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε, αφού η Γουάιτ είχε υποβληθεί σε εξετάσεις πριν αρχίσει να βγαίνει μαζί του. Οταν του ανέφερε αυτή την παράμετρο, εκείνος όχι μόνο έδωσε τέλος στη σχέση τους, αλλά, όπως προκύπτει από τα SMS, της ζήτησε να υπογράψει συμβόλαιο ότι δεν θα του κάνει αγωγή για αυτά που την κόλλησε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ