Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η νοσταλγία του Κώστα Μπακογιάννη για τον αδικοχαμένο πατέρα του Παύλο

Η χθεσινή ανάρτηση που έκανε ο περιφερειάρχης Δ. Ελλάδος με αφορμή τη συμπλήρωση 27 χρόνων από τη δολοφονία

Η χθεσινή ανάρτηση που έκανε ο περιφερειάρχης Δ. Ελλάδος με αφορμή τη συμπλήρωση 27 χρόνων από τη δολοφονία

«27 χρόνια μετά, θα έδινα μια δεκαετία για δέκα λεπτά ακόμα…» Αυτά τα λόγια συνόδευαν μια γλυκιά φωτογραφία που ανάρτησε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, για να τιμήσει τη μέρα που έφυγε ο πατέρας του Παύλος, δηλαδή την 26η Σεπτεμβρίου του 1989. Ο γιος κουβαλάει τις αναμνήσεις από τον πατέρα του και θέλησε να τις μοιραστεί με μια πίκρα και μια νοσταλγία συγχρόνως. Σύσσωμη η οικογένεια Μητσοτάκη θυμήθηκε τη σκοτεινή για εκείνους μέρα που δολοφονήθηκε ο Παύλος Μπακογιάννης.

«Η σκέψη μου, οι σκέψεις όλων μας, γυρίζουν σήμερα 27 χρόνια πίσω. Στις 26 Σεπτεμβρίου του 1989, ημέρα Τρίτη. Η οικογένειά μας θρηνεί έναν δικό της, υπέροχο άνθρωπο. Η παράταξή μας και η πολιτική ζωή του τόπου δέχονται καίριο πλήγμα» δήλωσε και ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Τσίπρας παίρνει τα κεφάλια τριών υπουργών!
2498617

Τρεις υπουργούς λέγεται ότι θα «καταπιεί» η υπόθεση Καλογρίτσα. Η Βουλή βοούσε χθες για το φοβερό παρασκήνιο αυτής της «τηλεοπτικής ιστορίας», με τους τρεις να τρέχουν και να μη φτάνουν! Οι ίδιοι που πριν από λίγο καιρό σιγόνταραν τον Ιωάννη-Βλαδίμηρο Καλογρίτσα να βγει μπροστά για τις άδειες, οι ίδιοι τον πίεσαν, για να φύγει από τη μέση! Ομως το έκαναν μάλλον αργά, με αποτέλεσμα να έχουν ήδη σταλεί «κόκκινες κάρτες» από το Μαξίμου στους «τρεις σωματοφύλακες» του επιχειρηματία. Μάλιστα, ένας εκ των τριών ήταν σαν βρεγμένη γάτα χθες στο Κοινοβούλιο, γιατί η «σάρωση» πλησιάζει. «Πείτε αλεύρι… Ο Αλέξης σάς γυρεύει»!

Στη Βουλή βρέθηκε χθες ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Φορώντας ένα θερινό κοστούμι ανοιχτού μπεζ χρώματος και σαν να μην έχει περάσει μέρα από πάνω του, διέσχιζε τους διαδρόμους της Βουλής. Φυσικά, δεν ήταν μόνος. Συνοδευόταν από τη φρουρά του. Κι ενώ περπατούσε, αίφνης χτύπησε το κινητό του. Ελα, Κώστα, ο Γιάννης είμαι..!

Τα (βαριά) φορτωμένα σακίδια των συριζαίων

img 8586 img 8586 0

Πέρα δώθε πήγαινε χθες στο καφενείο της Βουλής ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης, φορώντας στην πλάτη ένα μάλλον βαρύ, χακί σακίδιο. Την πρώτη φορά μόνος του έφαγε ένα σνακ και τη δεύτερη που πέρασε είχε ραντεβού με δικούς του ανθρώπους. Απορία της στήλης: Αυτά τα βαριά φορτωμένα σακίδια των συριζαίων τι έχουν μέσα; Γιατί και του υπουργού φαινόταν ασφυκτικά γεμάτο και ήταν και μεγάλο! Πώς τα κουβαλάτε; Πόσο ετοιμοπόλεμοι πια;

Δεν άφησε ούτε… λέπι

loverdos naypaktos

Σάρωσε τις τσιπούρες ο Ανδρέας Λοβέρδος στη Γιορτή Ψαριού στο Αιτωλικό και στη Ναύπακτο. Με βερμουδίτσα και αθλητικά παπούτσια (το ντύσιμο του Σαββατοκύριακου για τον Ανδρέα), πήγε στην αγαπημένη του Αιτωλοακαρνανία με τον κολλητό φίλο του Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και το ευχαριστήθηκε. Αναστέναξαν τα ψαρικά! Και γιατί να μην το κάνει; Το ΠΑΣΟΚ εν υπνώσει είναι και το να ξυπνήσει χλομό μού φαίνεται, εκτός εάν αλλάξει ο μπροστάρης!

(!)
«Οσο άσχετοι είστε στην οικονομία τόσο σχετικοί είστε στα καθεστωτικά» είπε ο πρώην υπουργός Σίμος Κεδίκογλου, απευθυνόμενος στην κοινοβουλευτική εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη. Η «καθηγητριούλα» Φωτεινή Βάκη, ντυμένη με το στιλ «το μοναστήρι να ‘ν’ καλά», επιτέθηκε σφοδρά στον εκνευρισμένο από την παρουσία της Σίμο, προκειμένου να δικαιολογήσει την πολιτική του κόμματός της. Είχε πολλή πλάκα η εικόνα τους. Ο ένας δεν ήθελε να βλέπει τον άλλον! Λογικό μού φαίνεται…

Το ΠΑΣΟΚ βράζει!

Μαύρη έχει γίνει η καρδιά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ από την προσπάθεια να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα της Φώφης. Τουλάχιστον αυτό λένε στο παρασκήνιο. Της χρεώνουν μηδενική αντιπολίτευση, ακόμη και στα θέματα Παιδείας και στον χειρισμό τους από τον υπουργό Νίκο Φίλη: «Θα μπορούσε να απευθύνει ως αρχηγός στον πρωθυπουργό την πολύ απλή ερώτηση, εάν ο ίδιος συμφωνεί με την πολιτική Φίλη…» λένε με ένα στόμα στη στήλη μας τα πασόκια! Βράζει το ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα μετά την αποτυχία «επανένωσης της Κεντροαριστεράς», ενώ ακόμη, όπως παρατηρούν οι βουλευτές, υπάρχουν στελέχη και μέλη που πατούν σε δυο βάρκες (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ), περιμένοντας ποια θα βυθιστεί πρώτη για να πάνε στην άλλη. «Τα ακούς αυτά, Φώφη;» αναρωτιούνται οι βουλευτές σου.

spasmeni kareklaΗ τρομάρα που πήρε η βουλευτίνα που καθόταν στην καρέκλα του καφενείου, όταν άρχισε να τρίζει επικίνδυνα, δεν περιγράφεται! Το αντιμετώπισε με χιούμορ, όμως, λέγοντας: «Κάποιος μου πριονίζει την καρέκλα».

Η «κακιά καρεκλίτσα» μπήκε στην άκρη από τους ωραίους υπαλλήλους του Κοινοβουλίου πάραυτα…

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....