Στο παράρτημα Λαμίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα διδάσκει η Περιστέρα Μπαζιάνα

Στο Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο παράρτημα της Λαμίας, θα διδάσκει από το τρέχον ακαδημαϊκό έτος η σύζυγος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

Στο Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο παράρτημα της Λαμίας, θα διδάσκει από το τρέχον ακαδημαϊκό έτος η σύζυγος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας lamiareport.gr, η Περιστέρα Μπαζιάνα κατέθεσε τον φάκελό της και αυτός στη συνέχεια αξιολογήθηκε από την αρμόδια επιτροπή, η οποία μάλιστα τον αξιολόγησε ως «εξαιρετικό»!

Οπως φαίνεται από το εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα της σχολής, η σύζυγος του πρωθυπουργού θα αναλάβει τη διδασκαλία του μαθήματος των Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων στους φοιτητές του ζ’ εξαμήνου (έβδομο έτος). Οι παραδόσεις θα γίνονται κάθε Παρασκευή πρωί από τις 9.00 έως τις 12.00.

«Εμάς δεν μας ενδιαφέρει αν είναι σύντροφος του πρωθυπουργού ή όχι, αυτό που μετράει για μας είναι τα προσόντα που έχει κάθε φάκελος και ήταν ο καλύτερος φάκελος, με διαφορά, από αυτούς που κατατέθηκαν» σημείωσε χαρακτηριστικά πανεπιστημιακός της Σχολής Θετικών Επιστημών στην ίδια ιστοσελίδα. Την ίδια στιγμή, φοιτητές και ακαδημαϊκό προσωπικό ελπίζουν ότι η παρουσία της πρώτης κυρίας της χώρας στα αμφιθέατρα του ιδρύματός τους θα βοηθήσει στη λύση σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Μπαζιάνα την περσινή ακαδημαϊκή χρονιά δίδασκε Δίκτυο Υπολογιστών μία φορά την εβδομάδα στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής, το οποίο βρίσκεται στην Κοζάνη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ