Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ξεκίνησαν οι έρευνες (στην Κω) για τον εντοπισμό των οστών του Μπεν

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η οικογένεια του Μπεν Νίνταμ τις νέες, πιο κρίσιμες έρευνες για τον εντοπισμό των οστών του στην Κω

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η οικογένεια του Μπεν Νίνταμ τις νέες, πιο κρίσιμες έρευνες για τον εντοπισμό των οστών του στην Κω, 25 χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του άτυχου αγοριού που εξελίχθηκε σε πολυετές θρίλερ. Ο νέος κύκλος ερευνών άρχισε έπειτα από μια ανώνυμη μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία ένας χειριστής εκσκαφέα (ο οποίος πέθανε πέρυσι) καταπλάκωσε κατά λάθος με χώματα τον μικρό Μπεν στη διάρκεια εργασιών και, όταν διαπίστωσε ότι ήταν νεκρός, τον έθαψε επί τόπου!

«Αξίζαμε να μάθουμε την αλήθεια πριν από 25 χρόνια. Πώς μπόρεσε να κρατήσει ένα τόσο σημαντικό μυστικό για τόσα χρόνια;» είπε συντετριμμένη στη «Mirror» η 43χρονη μητέρα του Μπεν, η Κέρι Νίνταμ, και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι μίλησε τώρα (ο μάρτυρας) γιατί ο Dino (σ.σ.: ο Κωνσταντίνος Μπάρκας, ο χειριστής του εκσκαφέα) είναι νεκρός. Θα μπορούσε να είχε δώσει νωρίτερα αυτές τις πληροφορίες, διατηρώντας την ανωνυμία του, αλλά δεν το έκανε».

1 3

Από νωρίς χθες το πρωί κλιμάκιο με αστυνομικούς από το Νότιο Γιορκσάιρ, που συνεπικουρούνται από ειδικούς επιστήμονες (συνολικά 19 άτομα), άρχισε τις εκσκαφές στην περιοχή Ηρακλής, από όπου είχαν χαθεί τα ίχνη του Μπεν στις 24 Ιουλίου 1991, όταν ήταν μόλις 21 μηνών. Συγκεκριμένα, θα ερευνηθούν ένα από τα χωράφια κοντά στο σπίτι όπου έμενε το αγοράκι με την οικογένειά του και μια περιοχή λίγο πιο μακριά.

Η βρετανική αστυνομία αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ως προς το τι μπορεί να συνέβη στον Μπεν, ωστόσο εκτιμά ότι θα βρει εκατοντάδες οστά! Για τον λόγο αυτό παρών στις έρευνες είναι και ιατροδικαστής, ο οποίος θα εξακριβώσει άμεσα αν είναι ανθρώπινα, οπότε θα σταλούν για ταυτοποίηση στη Βρετανία.

«Η διαδικασία θα είναι επίπονη και η πρώτη ανασκαφή μπορεί να διαρκέσει ακόμα και 12 ημέρες» ανέφερε ο επιθεωρητής Τζον Κάζενς, που μαζί με τον ελληνικής καταγωγής συνάδελφό του, τον Θανάση Φουρλή, ευχαρίστησαν τους εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κω που συμμετέχουν στις έρευνες.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....