Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Βαφτίσια για τον «Ζαγόρι» junior!

Στιγμές ευτυχίας με τον νεοφώτιστο Κωνσταντίνο-Μαριάνο για τον επιχειρηματία Βασίλη Χήτο και την πανέμορφη σύζυγό του Καρολίνα ντε Σόουζα

eyr6e65y6ryer6uyer6Ενας junior «πιλότος» απέκτησε όνομα: Κωνσταντίνος-Μαριάνο. Μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της κοινής ζωής τους βίωσαν με τη βάφτιση του γιου τους την περασμένη Κυριακή ο επιχειρηματίας Βασίλης Χήτος και η πανέμορφη σύντροφός του και σχεδιάστρια μόδας Καρολίνα ντε Σόουζα.

Aπό τον
Θάνο Μακρογαμβράκη

Το μυστήριο έγινε με φόντο τη θάλασσα στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου στο «Grand Resort Lagonissi», ενώ η δεξίωση στον ανοιχτό καταπράσινο χώρο La piscina του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Το ζευγάρι για την ημέρα αυτή επέλεξε ως θέμα της διακόσμησης αλλά και της μπομπονιέρας το ελικόπτερο, το οποίο αποτέλεσε το σήμα κατατεθέν της βραδιάς. Μέχρι και η πισίνα που βρισκόταν στον χώρο της δεξίωσης μετατράπηκε σε… ουρανό, με τα επιπλέοντα διακοσμητικά σύννεφα, τον ήλιο και το ελικόπτερο να τραβούν την προσοχή των επώνυμων καλεσμένων. Εντυπωσιακές μπλε ορτανσίες και λουλούδια εποχής συμπλήρωναν το μαγευτικό σκηνικό.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που έδωσαν το «παρών» ήταν, φυσικά, η οικογένεια του Βασίλη Χήτου, που παράγει το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, γνωστοί επιχειρηματίες, εφοπλιστές, πολιτικοί, αλλά και λαμπερά πρόσωπα της showbiz, όπως ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους, η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Ζοζεφίν.

Στον όμορφο χώρο της δεξίωσης δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τους μικρούς καλεσμένους μέχρι και μίνι παιδότοπος, όπου τα παιδιά έπαιξαν και χόρεψαν με την ψυχή τους. Εντυπωσιακός ο στολισμός που επέλεξε η Καρολίνα ντε Σόουζα και για τις μεγάλες ροτόντες των 165 καλεσμένων της, με τα μικρά δέντρα στη μέση των τραπεζιών να συμπληρώνουν το παραμυθένιο σκηνικό.

Ντυμένος με στολή πιλότου

Νονός του Κωνσταντίνου-Μαριάνο, που πριν φορέσει τα βαπτιστικά του ήταν ντυμένος με στολή πιλότου, ο παιδικός φίλος του Βασίλη Χήτου και αντιδήμαρχος Ιωαννιτών Νίκος Γκόλας.

Εκτός όμως από τον μικρό, που πήρε το όνομα Κωνσταντίνος από τον παππού του Κώστα Χήτο, τις εντυπώσεις έκλεψε η πανέμορφη Βραζιλιάνα Καρολίνα, που ειδικά για την ξεχωριστή αυτή ημέρα επέλεξε να φορέσει μια εντυπωσιακή μπεζ δαντελωτή δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...