Ιερέας στα γυρίσματα του «Νίκος Καζαντζάκης» στη μνήμη του Νίκου Σμαραγδή

Δύσκολη ήταν η χθεσινή μέρα για τον Γιάννη Σμαραγδή, ο οποίος, αν και ήθελε πολύ να βρεθεί στην κηδεία του πολυαγαπημένου του αδερφού Νίκου, παρέμεινε στην Κρήτη, αφού άρχισαν τα απαιτητικά γυρίσματα της νέας ταινίας του «Νίκος Καζαντζάκης»

Δύσκολη ήταν η χθεσινή μέρα για τον Γιάννη Σμαραγδή, ο οποίος, αν και ήθελε πολύ να βρεθεί στην κηδεία του πολυαγαπημένου του αδερφού Νίκου, παρέμεινε στην Κρήτη, αφού άρχισαν τα απαιτητικά γυρίσματα της νέας ταινίας του «Νίκος Καζαντζάκης».

Την ώρα που στο Χαλάνδρι φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούσαν τον σημαντικό διευθυντή φωτογραφίας, ο σκηνοθέτης βρισκόταν στον χώρο των γυρισμάτων, ωστόσο φρόντισε να τιμήσει τη μνήμη του πολυαγαπημένου αδερφού του, καλώντας ιερέα εκεί όπου γυρίζονταν οι πρώτες σκηνές.

«Απόσταση 100 χιλ.»

«Ο πατέρας Μιχαήλ ήρθε από τον Ψηλορείτη στα Αστερούσια Ορη, στη νότια Κρήτη, μιλάμε για μια απόσταση 100 χιλιομέτρων, προκειμένου να ψάλει εκείνος επιμνημόσυνη δέηση, την ίδια ώρα που στην Αθήνα γινόταν η κηδεία του Νίκου» λέει στην «Espresso» ο Γιάννης Σμαραγδής.

Ο σκηνοθέτης ήταν πολύ δεμένος με τον επίσης καλλιτέχνη αδερφό του. «Ηταν ένας μεγάλος φωτογράφος και μπορώ να πω και το μεγάλο ταλέντο της οικογένειας» επισημαίνει ο Γιάννης Σμαραγδής και προσθέτει: «Οσο θα είμαι στην Κρήτη, η κλακέτα των γυρισμάτων θα γράφει τ’ όνομά του. Ολοι οι συντελεστές της ταινίας, πίσω και μπροστά από τις κάμερες, του στέλνουν την αγάπη τους, είχαν δουλέψει μαζί του. Αν ο Νίκος ξεπερνούσε το πρόβλημα υγείας του, τώρα θα ήταν μαζί μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...