Σβήνει με tattoo τις «ουλές» του καρκίνου

H Nατάσα Παζαΐτη επιτυγχάνει με τη μέθοδο της ιατρικής δερματοστιξίας να αποκαθιστά πλήρως την εικόνα του χειρουργημένου στήθους

H Nατάσα Παζαΐτη επιτυγχάνει με τη μέθοδο της ιατρικής δερματοστιξίας να αποκαθιστά πλήρως την εικόνα του χειρουργημένου στήθους

Αισιοδοξία και χαρά στις γυναίκες που βγαίνουν νικήτριες από τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού χαρίζει η Νατάσα Παζαϊτη με τα τατουάζ της! Η γενική χειρουργός, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, καταφέρνει με τη μέθοδο της ιατρικής δερματοστιξίας να αποκαθιστά πλήρως την εικόνα του χειρουργημένου στήθους μέσα σε 60 λεπτά!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ

Εδώ και λίγους μήνες η Νατάσα Παζαΐτη, ειδική στην ογκολογική και επανορθωτική χειρουργική του μαστού, «τρέχει» το δικό της (ιατρικό) blog, ενημερώνοντας τις γυναίκες για θέματα σχετικά τόσο με τον καρκίνο και τις παθήσεις του μαστού, όσο και με την πρόληψη και την αποκατάσταση.

3 5

Οπως λέει η blogger πρώην πρώτη κυρία: «Το ιατρικό τατουάζ θηλής είναι η τεχνητή αναδημιουργία του χρώματος του συμπλέγματος θηλής-θηλαίας άλω. Πρόκειται για μία από τις πιο πρωτοποριακές αλλά και πιο εξελιγμένες ιατρικές μεθόδους για την πλήρη αποκατάσταση της εικόνας του γυναικείου μαστού μετά από μαστεκτομή και τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης».

1 5

Οπως εξηγεί στο blog της natasapazaiti.gr, το medical tattooing αποτελεί εξέλιξη της τεχνικής του καλλιτεχνικού τατουάζ!

vlcsnap 2016 09 27 16h40m32s315

Υποαλλεργικές χρωστικές ουσίες φτιαγμένες από οξείδιο του σιδήρου εισέρχονται στο δέρμα με τη βοήθεια μικρών ανεπαίσθητων βελονών και χρωματίζουν τη θηλή προσφέροντας μόνιμο και φυσικό αποτέλεσμα. Στο ιατρικό blog, μάλιστα, έχουν αναρτηθεί και video όπου φαίνεται καθαρά η όλη διαδικασία όπως ακριβώς γίνεται από τη Νατάσα Παζαΐτη και τις συνεργάτιδές της.

vlcsnap 2016 09 27 16h40m55s756

Η εφαρμογή της μεθόδου γίνεται τρεις μήνες μετά την τοποθέτηση του μόνιμου ενθέματος σιλικόνης, ενώ είναι προτιμότερο να έχει προηγηθεί η ανακατασκευή της θηλής με δέρμα από το μαστό.

vlcsnap 2016 09 27 16h41m11s675

Εναν μήνα μετά και αφού έχει πλήρως επουλωθεί η τομή, γίνεται ο χρωματισμός της θηλής και της γύρω περιοχής στο φυσικό χρώμα που έχει η αντίστοιχη θηλή του άλλου μαστού. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που δεν είναι απαραίτητη η ανακατασκευή της θηλής, γι’ αυτό και μπορεί απευθείας να γίνει αναδημιουργία μόνο με το ιατρικό τατουάζ.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ