Ιβάν Σαββίδης: Περιμένω εντολή για να καταβάλω άμεσα την πρώτη δόση

«Δεν έχω εκκρεμότητες. Οσον αφορά τη χρηματοδοτική μου ικανότητα, όλα είναι διαφανή. Περιμένω την εντολή για να καταβάλω αμέσως την πρώτη δόση»

«Δεν έχω εκκρεμότητες. Οσον αφορά τη χρηματοδοτική μου ικανότητα, όλα είναι διαφανή. Περιμένω την εντολή για να καταβάλω αμέσως την πρώτη δόση». Αυτό δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης (φωτό), όταν ρωτήθηκε πότε θα καταβάλει την προκαταβολή για την εξασφάλιση της τηλεοπτικής άδειας, αφού μετά την αποχώρηση Καλογρίτσα από τη διαδικασία ο ομογενής επιχειρηματίας μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι ως πρώτος επιλαχών και από προχθές θεωρείται «υπερθεματιστής».

Η αδυναμία καταβολής των προβλεπόμενων από τον εργολάβο του ΣΥΡΙΖΑ -και η απόρριψη του αιτήματός του για παράταση 48 ωρών, ώστε να καταφέρει να συγκεντρώσει τα χρήματα- άνοιξε, ως γνωστόν, τον δρόμο στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας.

Για τον Alpha

Ερωτηθείς, ωστόσο, για τις πληροφορίες που τον θέλουν να διαπραγματεύεται για την εξαγορά του Alpha, ο κ. Σαββίδης απάντησε πως «απ’ όσο φαίνεται από τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του, μάλλον δεν θα διαπραγματευτούμε μαζί του. Από όσο κατάλαβα, δεν θα του επιτρέψουν οι φίλοι του να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας. Σίγουρα, έχει την αγωνία του, αλλά πρέπει να μάθει, εκτός από το να κερδίζει, και να χάνει».

Τι θα γίνει, όμως, στην περίπτωση που ο επιχειρηματίας, με καταγωγή από τον Πόντο, δεν μπορέσει να αποκτήσει κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα χωρίς άδεια κανάλια; «Αν αποτύχω στη συμφωνία, θα αρχίσω από την αρχή την προσπάθειά μου για την ίδρυση νέου τηλεοπτικού σταθμού» τόνισε, μην αφήνοντας περιθώρια για παρερμηνείες και σενάρια.
Το μόνο που απομένει πλέον είναι ο νέος παίκτης να καταβάλει -όπως ο ίδιος έχει πει, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα- την πρώτη δόση από τα 61.500.000 ευρώ της προσφοράς του στη δημοπρασία.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ