Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Χαμός με Μαμάκη και την πρώην του Πουλίδο

Η Ελληνίδα καλλονή Τζίνα Μαμάκη φέρεται ως η «πέτρα του σκανδάλου», σύμφωνα με τα μεξικανικά μέσα, στον χωρισμό του λίγο πριν από τον γάμο με την Ιλεάνα Σάλας

h437u5uΤη σέξι Ελληνίδα Τζίνα Μαμάκη «δείχνουν» τα μεξικανικά μέσα ενημέρωσης ως την… πέτρα του σκανδάλου στον χωρισμό του Αλαν Πουλίδο με την Ιλεάνα Σάλας.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Ο Μεξικανός πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, που αγωνίζεται πλέον στα πάτρια εδάφη του με τα χρώματα της ομάδας Τσίβας Γουαδαλαχάρα, και η όμορφη αρραβωνιαστικιά του, φυσικοθεραπεύτρια στο επάγγελμα, έδωσαν τέλος στη σχέση τους έπειτα από εννέα μήνες και μόλις τρεις μετά τον αρραβώνα τους. Το φινάλε, μάλιστα, γράφτηκε με επεισοδιακό τρόπο, απασχολώντας έντονα τα media. «Είμαι ένα ειλικρινές άτομο και μπορώ να διαχειριστώ πολλά πράγματα.

Το ψέμα, όμως, δεν συγκαταλέγεται σ’ αυτά» ανακοίνωσε πρώτη η Ιλεάνα μέσω Instagram, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Πουλίδο είχε κάνει την… κουτσουκέλα του. Ο ποδοσφαιριστής, από την πλευρά του, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι δεν είναι πια ζευγάρι με τη Σάλας. Το θέμα θα μπορούσε να είχε τελειώσει εδώ, αν τα μεξικανικά ταμπλόιντ δεν ενέπλεκαν στην ιστορία το μοντέλο Τζίνα Μαμάκη. Η εκρηκτική ξανθιά, ως γνωστόν, είχε μια σύντομη σχέση με τον Πουλίδο την εποχή που εκείνος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό. Το ειδύλλιό τους, ωστόσο, έκανε τον κύκλο του και, όταν ο Αλαν γνώρισε στη συνέχεια την Ιλεάνα, την ερωτεύτηκε τόσο δυνατά, που της έκανε πρόταση να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Σύμφωνα με μεξικανικά δημοσιεύματα, που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες, η Σάλας ήξερε από την πρώτη στιγμή για την πρώην του καλού της και του ζήτησε να διακόψουν κάθε επαφή. Ετσι κι έγινε. Περίπου έναν μήνα πριν επιστρέψει μόνιμα στο Μεξικό, όμως, ο ποδοσφαιριστής -σύμφωνα πάντοτε με τα μεξικανικά ταμπλόιντ- πέρασε μια βραδιά με φιλικά πρόσωπα στην Αθήνα, μεταξύ των οποίων ήταν και η Τζίνα Μαμάκη. «Η Σάλας το πληροφορήθηκε και τότε η σχέση τους άρχισε να κλονίζεται σοβαρά» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ένα από τα δημοσιεύματα. Η Ιλεάνα Σάλας, από την πλευρά της, παραδέχτηκε ότι υπήρξε απιστία στη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή, αλλά δεν κατονόμασε την Τζίνα Μαμάκη.

rqwe34«Υπήρχε απιστία από μέρους του. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αν και το επιβεβαίωσα. Ολη η σχέση είχε προβλήματα σε αυτό το θέμα και, όταν έμαθα ότι με κορόιδεψε, δεν μπόρεσα να το αφήσω να περάσει. Τον αγαπώ κι ένιωσα ότι είναι κάτι σοβαρό, διότι αρραβωνιαστήκαμε. Δεν ξέρω εάν ήταν από έλλειψη ωριμότητας, αλλά δεν μπορώ να το συγχωρήσω» δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της και συνέχισε: «Η αλλαγή ομάδας από τον Ολυμπιακό στην Τσίβας ήταν ξαφνική, είχαμε σχεδιάσει να μείνουμε στην Ελλάδα μαζί και να παντρευτούμε τον Σεπτέμβριο στη μεξικανική πρεσβεία στην Ελλάδα. Από τότε που του έκαναν πρόταση από την Τσίβας, τον ένιωσα να απομακρύνεται, επικεντρώθηκε στην ποδοσφαιρική καριέρα του. Μου είπε να μείνουμε μαζί, αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να ξεχάσεις, όση αγάπη κι αν έχεις». Η ίδια δεν θα ξεχάσει σίγουρα και την υπόθεση απαγωγής του πρώην συντρόφου της πριν από τέσσερις μήνες, που απασχόλησε έντονα τον διεθνή Τύπο.

«Eγώ δεν φταίω»

«Δεν χώρισα εγώ τον Πουλίδο» δήλωσε στην «Espresso» η Τζίνα Μαμάκη από το Λονδίνο, όπου βρίσκεται αυτές τις ημέρες. Θορυβημένη από τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου για το πρόσωπό της, η εκρηκτική ξανθιά θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. «Με τον Αλαν είχαμε μια γνωριμία. Δεν φταίω εγώ για τον χωρισμό του» μας είπε λακωνικά, αποφεύγοντας να κάνει οποιοδήποτε άλλο σχόλιο σχετικά με τον διεθνή αστέρα των γηπέδων και την πρώην σύντροφό του.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...